- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
krila
tag
erre nagyon kíváncsi lennék mert az xp csak annyit ír a beállításoknál, hogy ha lehetséges akkor dma!
kicsit nehezen értem meg, ráadásul az LG-k specifikációjában is szerepel, hogy PIO4-es módú üzemre képes.
aszondod reinstall???!!! de miért van az , hogy semmiképpen nem vagyok hajlandó ennek a BILLY gyereknek behódolni?!!!
OK holnap nyomok egy r.i.-t de előtte még megpróbálok minden emberileg lehetséges trükköt.
Ha semmi sem változik utána akkor meg mi van?Lőjjem tökön magam? vagy marad amit első verziónak írtam. VESZEK EGY TEAC ÍRÓÓÓÓÓT!!!!!! -
krila
tag
negative.....
az lg cd rw-k csak pio4-es módban mennek!
de lehet benne valami igazság mostanában eléggé sok cuccot dobáltam fel a gépre -majd szedtem le onnan.
a directx9-es is felkerült.
Esetleg a via driver pack ide vezérlő része sérülhetett! Ugyan érdekes, mert semmilyen hibaüzenet nem jelentkezik sehol, és a meghajtóprog verziók is stimmelnek!
nem tudom, valszeg legelőször megpróbálok egy full újrainstall-t (win,driverek,progik ect...)
meglássuk majd írok csáááááááá -
krila
tag
hálókártya kivesz. recseg .....visszarak... recseg,,
asszem veszek egy teac írót! -
krila
tag
:)) :(((
-
krila
tag
Szóval adott a fenti probléma!
LG 24x10x40x -es cd írka
konfig:EPOX 8kha+ lap, ATHLON XP1600+@1900+, 256 mb samsung DDR.seagate barracuda IV 40GB,
oprendszer WIN XP pro.
Hiba leírása: bármilyen film lejátszása során a hangban zavaró kattogást tapasztalok. KB úgy hallatszik mintha az erősítőt komoly túlvezérlés érné! vagy ahoz hasonlítanám amikor valaki beszéd közben csuklik.
Eddíg stabilan és gond nélkül ment a rendszer ,több mint egy évig, most annyi változás történt, hogy a net megosztásra került, egy másik géppel. (CHELLO)
eléggé zavaró a dolog PLÍÍZ help meeee
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged