- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- 8300 mAh, maradhat?
- Légies iPhone halvány színei
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csáky7
tag
Ebay-en is körül néztem panel ügyében de ott sem jártam sikerrel.Én elgondolkodnék egy másik márka beszerzésén. Még ha használtan is de akkor minimum még garis legyen és mindenképpen rom legyen hozzá fent neten... Sajna a Lenovoban ilyen támogatási szinten én is csalódtam nem tagadom. Viszont ami a tudását illeti engem pont kielégit. Persze csak ezzel a custom rommal. a gyárival ez is egy hulladék lenne és akkor még finoman felyeztem ki magam. Szóval én elkezdenék nézelődni egy másik márka irányába hacsak nem találsz egy ugyan ilyet valahol eladóként.
A bekapcsoló gombot nem próbáltad meg ? mert azzal is lehet resetelni a tabokat.
-
Csáky7
tag
No,én utánna jártam keltem a neten eme készülékeddel kapcsolatban és sajna úgy tünik hogy rengetegen igy megszívták.Rom hiányában kérvényezték a levonotól hogy a bootloadert nyissák ki,a lenovo meg eléggé beintett a tulajoknak pedig peticiót is próbáltak beadni legalábbis a lenovo forumát olvasva.A lenovo is csak annyit tett hogy jelezte a mérnökség felé legalábbis ezt irták. Az a gond hogy rom egyáltalán nincs hozzá,én legalábbis nem nagyon akadtam rá egyenlőre sehol sem. Egy helyen irják a bekapcsológomb folyamatos nyomva tartsát . ez mondjuk a mi tabunkon müködik is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest