- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csáky7
tag
Ebay-en is körül néztem panel ügyében de ott sem jártam sikerrel.Én elgondolkodnék egy másik márka beszerzésén. Még ha használtan is de akkor minimum még garis legyen és mindenképpen rom legyen hozzá fent neten... Sajna a Lenovoban ilyen támogatási szinten én is csalódtam nem tagadom. Viszont ami a tudását illeti engem pont kielégit. Persze csak ezzel a custom rommal. a gyárival ez is egy hulladék lenne és akkor még finoman felyeztem ki magam. Szóval én elkezdenék nézelődni egy másik márka irányába hacsak nem találsz egy ugyan ilyet valahol eladóként.
A bekapcsoló gombot nem próbáltad meg ? mert azzal is lehet resetelni a tabokat.
-
Csáky7
tag
No,én utánna jártam keltem a neten eme készülékeddel kapcsolatban és sajna úgy tünik hogy rengetegen igy megszívták.Rom hiányában kérvényezték a levonotól hogy a bootloadert nyissák ki,a lenovo meg eléggé beintett a tulajoknak pedig peticiót is próbáltak beadni legalábbis a lenovo forumát olvasva.A lenovo is csak annyit tett hogy jelezte a mérnökség felé legalábbis ezt irták. Az a gond hogy rom egyáltalán nincs hozzá,én legalábbis nem nagyon akadtam rá egyenlőre sehol sem. Egy helyen irják a bekapcsológomb folyamatos nyomva tartsát . ez mondjuk a mi tabunkon müködik is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Horgász topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest