Új hozzászólás Aktív témák
-
Csáky7
tag
https://opengapps.org/
gapps letöltési lehetőségek oprendszertől függően
7.1.2. oprendszer
https://onedrive.live.com/?authkey=%21AMkOhF1gHqvs81c&cid=9A94FDEB1123445E&id=9A94FDEB1123445E%21219&parId=root&action=locate
a3300 h/hv-re
-
Csáky7
tag
na a talált rom is elbukott se magyar nyelv és akadós érintő de az is ritkán,ugyhogy vagy marad a régi 442 vagy az utolsó ami néha megakad és kevés ramot hagy szabadon... sajnos jobbat nem találtam eddig
-
Csáky7
tag
Na az utóbbi szoftot teszteltem két probléma van, az egyik hogy nekem kicsit sok ramot eszik 2-300 mb marad szabadon a másik hogy random meg szokott akadni 1mp re ez mondjuk nem vészes de mivel találtam még egy romot azt is felteszem és tesztelem majd napokon belül.
-
Csáky7
tag
válasz
creation #325 üzenetére
az utobb linkelt az egész jól fut,akadás ha van is eléggé ritka de nem olyan rossz mint a legutóbb használt 4.4.2 volt,de még tesztelés alatt van,amit feljebb linkeltem az felejtős mert képtelenség rá venni aplikációk telepitésére
ez pedig a gapps linkje ezt is fel kell telepiteni twrp-vel ha az oprendszer fent van
http://yobuilder.com/5KeV
-
Csáky7
tag
http://adf.ly/1mbTD5
innne letölthető egy általam tesztelt másik rom és gapps ezt akettőt fel kell tenni twrp-vel és minden müködik rajta,wifi kamera sim kártya szóval eddig minden jó,a gappsban vannak a google alkalmazások elöször az oprenszert telepiteni utána a gappsot és tökéletesen megy legalábbis eddig nincs vele gond ! magyar nyelv van benne de először orosz
-
Csáky7
tag
Na sajnos rossz hír az hogy egyrészt nem lehet semmit se feltelepíteni és pl a YouTube is csak zölden jön be de hang van. Úgyhogy nem érdemes fel tenni viszont tényleg nagyon jól futott rajta.
-
Csáky7
tag
akkor néhány infó,speciális törlésnél twrp-ben a belső memoriát és az sd kártyát nem törölni mert akkor vége szegénynek . simkártyát kezeli de csak ujrainditásnal irja majd ki a sim illetve imei számot,nagyon gyors....wifi tökéletes erősebb mint volt,magyar nyelvet tudja kamera teljesen jó,hangilag is jó de iszonyu gyors lett. egyéb kérdésre válaszolok......
ja és még valami nem kell megijedni hogy nincs alul a 3 navi gomb menüben beállitható,
-
Csáky7
tag
oprendszert zipként egy sd kártyára másolni,ujrainditani recoveryvel,kikeresni magyar nyelvet mert a twrp már tud ugye ott elöször törlést és visszaállitást csinálni.persze yes-t kell beirni mert az igent nem fogadja el utána 4 5 perc a telepités,elcseszni se lehet mert nem enged kilépni belölle mig el nem készült,rezegni fog, majd ujra inditás
ami most zajlik jelenleg. -
Csáky7
tag
na twrp feltéve .Az elözőleg mutatott video alatt lévő cucc feltéve flashily appal.az simán fel is megy ez az uj recovery. ráadásul tud magyarul. eddig már eljutottam
-
Csáky7
tag
https://www.youtube.com/watch?v=WjBNJr6vHWk
na tudtam én hogy láttam valahol lejjebb linkelik is a 6ost....
-
Csáky7
tag
válasz
creation #312 üzenetére
aha közben megtaláltam,igazad van,hát én megmondom őszintén hogy kb 5 -6 képet csináltam vele összesen aztán többet nem is mert annyira szar ez a kamera... azért kutakodom tovább nyilván hátha közben már ezt is megoldották, valahol meg a 6os próbálom felkutatni mert youtube-on már láttam fent és a link is mellékelve volt hozzá...az nagyon flottul ment.
-
Csáky7
tag
https://forum.xda-developers.com/lenovo-a3000/development/stock-a3300-gv-g-a3300-hv-h-return-to-t3442219
5.1.1. oprendszer a kütyünkre
-
Csáky7
tag
Már azt hittem ez a tablet topic kihalt ,de nem
-
Csáky7
tag
válasz
creation #268 üzenetére
Hali őőő éppen tegnap a lenovo forumán egy nagyon okos ötletet vetett fel valaki,mégpedig azt hogy mi lenne ha a tab 2 lollipop cuccát átvariálná valaki a mi drivereinkel hogy a miénken is fusson hiszen alapjában a két vas szinte ugyan az némi dolgot kivéve de szerintem az meg csak driver kérdése. vélemény ?
-
Csáky7
tag
Ebay-en is körül néztem panel ügyében de ott sem jártam sikerrel.Én elgondolkodnék egy másik márka beszerzésén. Még ha használtan is de akkor minimum még garis legyen és mindenképpen rom legyen hozzá fent neten... Sajna a Lenovoban ilyen támogatási szinten én is csalódtam nem tagadom. Viszont ami a tudását illeti engem pont kielégit. Persze csak ezzel a custom rommal. a gyárival ez is egy hulladék lenne és akkor még finoman felyeztem ki magam. Szóval én elkezdenék nézelődni egy másik márka irányába hacsak nem találsz egy ugyan ilyet valahol eladóként.
A bekapcsoló gombot nem próbáltad meg ? mert azzal is lehet resetelni a tabokat.
-
Csáky7
tag
No,én utánna jártam keltem a neten eme készülékeddel kapcsolatban és sajna úgy tünik hogy rengetegen igy megszívták.Rom hiányában kérvényezték a levonotól hogy a bootloadert nyissák ki,a lenovo meg eléggé beintett a tulajoknak pedig peticiót is próbáltak beadni legalábbis a lenovo forumát olvasva.A lenovo is csak annyit tett hogy jelezte a mérnökség felé legalábbis ezt irták. Az a gond hogy rom egyáltalán nincs hozzá,én legalábbis nem nagyon akadtam rá egyenlőre sehol sem. Egy helyen irják a bekapcsológomb folyamatos nyomva tartsát . ez mondjuk a mi tabunkon müködik is..
-
Csáky7
tag
Próbáltad a factory resetet... ?
-
Csáky7
tag
Hát szívtam vele az biztos,de jelenleg tökéletes. Valószínűleg amit beépítettek nem magyarországi régióra volt állítva,ugyan még mindig nem tudom ennek mi köze van az indító animációhoz de most jó. :-)
-
Csáky7
tag
Egy kis segítség azoknak akiknek esetleg az általam feltett rom nem ugy viselkedne ahogy azt elvárnánk,teszem azt a mobil hálózatot nem biztos hogy normálisan kezeli,na én is igy jártam az uj alaplapjával,állandóan eldobta a netet ( 3g- cseszett megtalálni) és a majmos boot animációt se töltötte be csak a mezei android feliratot mint ahogy az jol ismert az android oprendszerbe. Na a megoldás a következő,amint az oprendszert amit találtam feltesszük,menjünk be a telefontárcsázóba és ezt irjuk be ####6020# ezután feljön egy lista és keressük meg " hungary (HU) " utánna ujraindul törölget valamit és voálá már jó is !!!!!! 4x tettem fel mire ezt kipróbáltam és elsőre jó minden.....
-
Csáky7
tag
Üdv,a Tab megérkezett, kissé félve vártam vissza bevallom mert amikor leadtam még nem tudtam hogy milyen sokat szídott szervízről van szó.Na de a lényeg hogy komplett panelt cseréltek benne,igy most más az imei számom amiről persze igazolást sőt új matricát is kapott a hátuljára.Persze azt sajnálom hogy ilyen sokáig tartott ez nekik,de jelenleg működik,hibát vagy karcolást nem találtam rajta sehol sem.Lekopogom hogy jó munkát végeztek.Legalábbis jelenleg úgy tűnik.Csatlakozók működnek és szerelési hibát sem találtam.
-
Csáky7
tag
Na akkor ott a gond,beállitások, telefonról( vagy táblagépről) a lényeg hogy a legalsó menüre keresel és azon belül a kernel számára vagy a build számra kell sürün böknöd,akkor elkezd vissza számolni és ki fogja irni hogy most már fejlesztő vagy,akkor kilépsz vissza a menübe és ott lesz alulról a 2 helyen egy uj menü ami eddig rejtve volt azon belül megkeresed az usb hibakeresést és bekapcsolod
-
Csáky7
tag
Ha jól emlékszem akkor mikor rá nyomsz hogy töltse rá a vasra a cuccost akkor kiirja hogy searching,és ilyenkor van az hogy nem csinál semmit,na akkor lehuzod az usb-ről a vasat majd vissza dugod és akkor rögtön el kezdi felmásolni rá az op rendszert. Nálam is csak igy ment fel rá.
-
Csáky7
tag
válasz
creation #227 üzenetére
Kérlek szépen,a gariztatással az van hogy konkrétan még mindig kuss van róla, tegnap ahol leadtam ott megpróbálták felhívni de sexuáltak felvenni a telót,erre gondoltam én hogy majd akkor nekem biztosan,hát ez sem jött be.Ugyhogy majd irok emailt mert az is egy lehetőség, mert kicsit furcsa hogy még csak meg se kerestek se telon se levélbe.Mert lassan már bent lesz vagy 3 hete de sehol semmi.Ha nem tudják megcsinálni akkor csere papír azt jó lesz nekem az is.De majd holnap mindenképpen irok nekik emailt.
-
Csáky7
tag
válasz
creation #222 üzenetére
Hát még az a jó hogy a H-s szoftot vissza tudtam tenni azzal is ugyan ugy müködik mint ahogy annó vettem,tehát azért ez az egy nyugtatott hogy ezzel jól mükszik,illetve a mobil net kivételével,bár szerintem mást is tönkre tehetett benne mert root-olás után se minden mappát engedett megnyitni amivel elötte sosem volt baj.Na mindegy most reggel adtam le aztán majd kiderül hogy mi lesz,javítják vagy cserélik.Sajna laptopom nincs csak asztali erőművem de hát igy még én sem jártam sosem pedig azért pár készülék már járt a kezemben és az áramszünet is ritkán jön össze igy nappa,többnyire inkább este vagy éjjel vagy ha vihar volt esetleg.Na mindegy majd jelzek hogy mi lett az eredmény.
-
Csáky7
tag
Nahh holnap viszem szervízbe a kicsikét,sajna nincs végleges megoldás rá,és hogy mitől szállhatott el azt se értem,bár frissités közbe egyszer volt egy áramszünet
utána ismételt ujra rakásnál jött ez a a hiba,de azért van jó hírem is,amit találtam H-s szoftvert na az az eredeti való rá
tehát elvileg javítaniuk kellene már ha ezt sikerül megcsinálniuk.
-
Csáky7
tag
Ismét üdv.
Sajna van egy kis gondom,valahogy az imei szám eltünt a tabomról újra pakolás közben ,kiderült hogy a data/nvram mappa nem tökéletes valamiértha valaki megtenné hogy feltenné valahova nekem azt megköszönném.
-
Csáky7
tag
válasz
villamos #215 üzenetére
Szia
üdv a fedélzeten.szerintem nem azzal lesz ott probléma mivel az enyémen az jelenleg 4%on áll,egyébként külföldi fórumokon volt erről szó ami elvbe egy elinduló majd háttérben stagnáló program akar lenni.Se kommunikációt se semmilyen tevélkenységet nem tesz,és nem is kém program! Szerintem nézd meg még mi futhat a vason. És mióta van hogy gyorsabban merül?
-
Csáky7
tag
válasz
kalauzka #207 üzenetére
Ezzel csak azt engedélyezed hogy írjon az sd kártyára, amit te keresel vagyis ez a lehetőség a 4.0.4. ig volt az androidba sőt ugy tudom a lollipopba is ujra engedélyezik ezt a lehetőséget,mondjuk én ezt nem hiányolom.de ennek utána kell nézni hogy ezt kitkat-en hogy lehet rá varázsolni bár én ugy emlékszem csak a komplett aplikációkat lehet lementeni egy az egybe
-
Csáky7
tag
Az előzőleg megadott linket elolvasod figyelmesen megkeresed ott az utvonalat ahol ez a fájl fent van és az általam megosztottal felülirod
-
-
Csáky7
tag
Aki esetleg vissza állitaná H verzióra a tabját annak itt egy H-s szoft igaz magyar megint csak nincs benne de gariztatásnál valószínüleg még jól jönne ha van mire vissza állítani
-
Csáky7
tag
válasz
creation #176 üzenetére
Igen én is így vagyok vele.Szerintem így egy darabig ki fog szolgálni engem is.Esetleg ha leejtem vagy akku kinyúlik akkor csere,de összeségében így most közel így jó nekem is.Az animációt nehéz leírni szavakkal,nekem csak egy kérdésem volt erre hogy vajon miért? Még a rádiót nem próbáltam hogy az milyen lehet viszont videót az Mxplayerel már igen.Az is szaggatás mentes :-) Én az érintővel meg vagyok elégedve,a girót meg igazán nem értem mi lehet vele a hézag,sajna nem tudom hogy az 4.2.2.vel jó volt e vagy sem :-(
-
Csáky7
tag
válasz
AngeloDivina #169 üzenetére
Szívesen,amugy a tiéden még a 4.2.2. fut? Vagy a 4.4.2 re frissítetted?
-
Csáky7
tag
válasz
AngeloDivina #167 üzenetére
szia a H jelzésűvel sehogy,mivel nálunk nem engedélyezték ennek a tipusnak a teló funkcióját!Megoldás az hogy a HV szoftot feltolod rá és működni fog tökéletesen! A H és a HV tipus egy és ugyan az hardverileg csak az oprendszer más.ha magyar kell akkor csak egy custom rom áll rendelkezésre de azzal minden tökéletesen működik!!!!! Frissíteni ugyan nem lehet de szerintem nem is kell!
-
Csáky7
tag
válasz
creation #164 üzenetére
Üdv újra itt,látom feléledtünk,namost mivel elsőként használom ezt a romot szerintem aki pár napig használja rá fog jönni hogy marha felesleges rá frissítés.Eddig a giro szenzor volt az egyetlen gond úgy mond de ezt tudjuk hogy mióta a készülék piacra került ez sosem volt jó,mondjuk engem nem is annyira érdekel mivel ugy veszem észre hogy sok játékot pl már virtuális gombokkal is ellátnak hál istennek.A romot valóban nem lehet frissiteni de szerintem teljesen felesleges is pláne hogy mivel moddolt tehát valszeg még ha frissitené is a rendszert lehet hogy csak rosszabb lenne,sőt tapasztalatom szerint ennél többet nem tudott a tulaj kihozni belőlle és egyébként nekem tetszik is kivéve a boot animációt .mert az lássuk be egy nulla de fentebb leirtként az gond nélkül cserélhető.Valszeg a rom készitője ha csinál még rá frissitést akkor azt talán érdemes feltenni de most már ugyis csak komplett cserével fog ez csak menni.Nekem mióta ez fent van egyetlen gondom sem volt még vele,nem indult ujra nem fagyott le,és még csak be sem lassult,jo ugy 2 hetente a cleaner master feltelepitem lefuttatom és törlöm róla,igy mint a wondows-t nagyából jól karban tudom tartani.az 5-6 órás kijelző idő szerintem bőven jó ez persze wifivel ennyi,mobil nettel még többet birt nekem persze este már le van véve a fényerő mert ugy nem zavaró.Na ez az egy amit én hiányolok belölle igazán hogy autómata fényerő szabályzó az nincs benne.A vaku hiányt meg már megszoktam
-
Csáky7
tag
válasz
Baga1983 #154 üzenetére
Üdv, külső hddvel megy! Csak progi kérdése hogy mit kezel róla, de zenét filmet képet sőt igot is képes onnan futtatni csak mert kiprobáltam :-D Ntfs fájl rendszer alpbol android sehol sem kezel max rootolt rendszer tudja külön programmal. 4.2.2.-nél valóban jó az érintő, 4.4.2-nél sajna szabálytalan időközönként kihagy. Igaz az általam megosztott custom rommal kiváló teljesen igaz ezt csak saját felelősségre ajánlom, bár én nem bántam meg főleg hogy igy telefon és sms is van már. Torrentre hogy tab mennyire jó ezt mindenki maga döntse el szerintem.
-
Csáky7
tag
válasz
creation #144 üzenetére
Hidd el meg éri majd,eddig szinte mindent végig teszteltem néztem rajta,a giro szenzor valóban nem teljesen tökéletes benne de tény hogy a gyárinál azért nálam az is jobban müködik.Magyarítás rajta jó,érthető minden rajta,egyetlen egy dolgot kivéve és az az sms kliens ami rajta van,bár szerintem az meg pont lényegtelen és hát van sok sms alkalmazás a playen ha valakinek esetleg ami benne van nem lenne megfelelő,Az érintőt igy sok sok órányi játék és viberezés után nyugodtan elmondhatom hogy tökéletesen működik.Mióta fent van akadás újraindulás lefagyás még eddig egyetlen egyszer sem fordult elő.Az üzem idő sem változott semmit sem.Természetesen ha valami felett átsiklottam akkor lehet nyugodtan kérdezni és megnézem szívesen
azért meg osztom én is még egyszer ennek a romnak a helyét biztos ami biztos
Magyar nyelv ,sms,hívás támogatva benne! Érintő akadás mentes (4.4.2.) !!!
-
Csáky7
tag
Szóval akkor boot animáció csere
töltsd le a fentebb általam megosztott linkről [link] a zip fájl-t,csomagold ki őket pl az sd kártyára mivel onnan egyszerűen egy total commanderrel át lehet másolni a készülékben található system/media mappába ott írd felül a hangot is (bootaudio) és a bootanimation.zip fájlt is ezzel.azért érdemes az enyémet feltenni mivel én nekem is gond volt vele mire rájöttem hogy a hozzáférési engedélyeket kell átállítani hogy müködjön,kölönben akkor csak a gyári eredeti android felirat fog pulzálni a kijelzőn az meg azért nem olyan mint a Lenovo felirat.
Persze ez csak root-olt készüléken működik. aztán újra indítod és gyakorlatilag működni fog
Köszi creation
-
Csáky7
tag
válasz
creation #138 üzenetére
Hali srácok.
A bootanimációnak vagy egy trükkje amire én is lassan jöttem rá,de inkább ha kell feltöltöm valahova azt amit én már javítottam,amit ide feltettél nekem is az a gond hogy nálam nem tölti be csak ha át van irva a hozzáférési engedélyek.Hogy ez miért kell passz de nekem ez működik. -
Csáky7
tag
válasz
creation #130 üzenetére
Másik játékkal néztem,nem tökéletes,de jobb mint a gyári romokkal.Viszont 2,5 órányi játék után se akadt az érintő egyszer sem.ámulok is hogy mennyire jól mükszik.igen bele untam hogy a Lenovo cseszik a javitásra magasròl.Inkább ez a rom.igaz frissités felejtős.jahh a tiédről mentsd le a bootanimation.zip fájlt a system/media helyen van.ebbe a romba egy feljebb emlitett vacak van,ugyan kitöröltem.de kéne a gyári és a tiéden rajta van valahogy majd letölteném ha felteszed nekem.
-
Csáky7
tag
Nahh feltettem a tiédet is és nekem az is meg akadt néha néha,igaz valóban nem annyiszor mint az eredeti H verzió.Vissza tettem amit én osztottam meg,namost az úgy néz ki hogy egyáltalán nem akad sőt nagyon flottul megy ahogy igazán kellene mennie,eddig egyszer sem akadt meg sehol sem.Kilistázva az ő képfájlát ugy néz ki hogy ez JB alapú,de valszeg csak az alapja ez mert minden más meg olyan mint abba amit te tettél fel.Negatívja persze ennek is van,az egyik hogy a lenovo animácio nem jelenik meg hanem egy pár játékból össze tákolt boot animáció jelenik meg,ami nekem egyáltalán nem tetszik.A másik hogy a frissités szerintem le van tiltva ami valószinüleg azért lehet hogy igy stabil maradjon az op rendszer,egyszóval ez pont ugy müködik ahogy én a 4.2.2. ről hallottam eddig.arról nem is beszélve hogy ebben van magyar nyelv,tudom ez nem mindenkinek fontos de azért csak kényelmesebb egy laikusnak is
sms hívás működik,wifi stabil kamera is hamarabb reagál pl a fényváltozásokra.szóval eddig ennyit tudok róla elmondani,a frissités meg engem annyira nem zavar hogy nincs hiszen eddig tökéletes
-
Csáky7
tag
válasz
creation #125 üzenetére
Na én feltettem ez a magyarított verziót de sajna gond van vele,a frissitésre kattintva bezárja a progit a készüléken amúgy marha gyors és nekem tetszik hogy magyar van benne
a hívás meg az üzi müködik rajta.most fel teszem azt amit te osztottál meg és lemagyarítom kíváncsiság képpen
-
Csáky7
tag
És itt egy új rom is természetesen HV típushoz jó,de ez nekünk is (H) megfelelő lesz,viszont annyival van átszabva csak hogy multi nyelv támogatás tehát magyar is van amint azt a videójában is látni lehet
sajna hogy ez éppen melyik verzió azt nem tudom de gondolom ez is frissül vagy legalábbis fel kéne majd hogy ajánlja ahogy netre lépünk
a videó alatt van az egyik linken az elsőn ha jól emlékszem. letöltöttem de még nem lett tesztelve de ki bontható jelszó vagy bármi más nélkül hibátlanul
-
Csáky7
tag
válasz
creation #110 üzenetére
Na akkor legalább valamennyire előrébb jutottál a tesztelgetéssel,ha a crc hibást felteszed az is jo hátha valahogy meg tudom reparálni a dolgot valami kis okossággal. amugy amit én leirtam frissitést a h-ra az nem oldott meg igazán egyenlőre semmit sem,arra rájöttem hogy a kiadási dátum a romokban mindig benne van egy pl február 12.ei volt igaz csak ma jelent meg,kicsit vicc
hogy mit javithattak benne még nem tudom,a giroszkopra gondolk csak mert amugy lényegi változást nem tapasztaltam,talán a kijelző is ritkábban akad,de még igy is akad rendesen egyenlőre. mindegy azért a 4.2.2. ha tudod akkor tedd efl legalább kicsit meglesem én is hátha sikerül mégis össze hozni belölle valamit
-
-
Csáky7
tag
Ha minden igaz a sim kártyák miatt nem mindig megfelelő a müködés ha nincs az adott országhoz beállítva a sim régiója,bár ezt igazán nem is értem hiszen ezek függetlenek !
menj be a személyek mappába, ott e keresésbe felül ird be ezt ####6020# és választ ki a magyart ennyi !
-
Csáky7
tag
Közbe én meg regiztema ruszki oldalra,és valamin meg akadt a szemem valami régio kódrol zagyváltak ott amibe ez is emlitve van hogy mit hol kell na ezt még nem sikerült ki silabizálnom de a telefon részével van szoros össze függésben.ezzel kapcsolatban nem kutakodtál esetleg?
-
Csáky7
tag
Sajna a lenovo híresen ótvar támogatás terén a kommunikációrol már nem is beszélve,rengeteg helyen olvastam róluk olyan dolgokat hogy szinte rettegnék ha valami galiba akadna a tabbal,ennél már az is jobb ha magam rendelek hozzá alkatrészt ebayről és én tákolom össze.Még jo hogy kijelzőt meg érintőt sőt akkut is lehet kapni hozzá és marha egyszerű a cseréje mindegyiknek,persze akkor meg mi a fenének van rá 2 év gari ha egy adott országba csak eladják a cuccaikat más kereskedőkön keresztül amugy meg tojnak rendesen a kedves vásárlók problémáira.És a támogatási oldaluk na az egy vicc!! Legalább az egyik oprendszert tennék ki hogy fel lehessen ujra tölteni ha bedöglik,még a vacak alcor illetve bocsesz abban is van jó,szóval a névtelenebb alcor oldalán is kint van a rendszer bármikor letölthető telepithető de ezeknél csak a forrás kód. szánalmas a programjuk is amivel lehet frissiteni? az is csak uj szoftot keres,de a meglévőt sehogy semmilyen módon nem lehet vele ujra tenni,van egy olyan érzésem hogy lehet a jelly bean-re való telepités miatt zakkan meg az érintő talán?
-
Csáky7
tag
-
Csáky7
tag
válasz
csatarik71 #58 üzenetére
Szia igen lehetséges. A morelocate2 erre jó. A playen fent is van. Neten rá keresel, le is van irva mit hogyan kell csinálni.
-
Csáky7
tag
Én is keresgélek azért a neten hátha akad valami uj infó és az imént feltünt hogy az orosz fórumon két uj frissités is kikerült az egyikhez ugyan kiirták hogy az érintési probléma még mindig fent áll de a másikhoz még semmi ilyen hozzá szólás nem jött,az egyik valami w végü a másik meg a gv végződésű,tehát van rá esély hogy hamarosan mi is kapunk talán frissitést ami persze nagyon rá férne !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest