- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csáky7
tag
válasz
creation #325 üzenetére
az utobb linkelt az egész jól fut,akadás ha van is eléggé ritka de nem olyan rossz mint a legutóbb használt 4.4.2 volt,de még tesztelés alatt van,amit feljebb linkeltem az felejtős mert képtelenség rá venni aplikációk telepitésére
ez pedig a gapps linkje ezt is fel kell telepiteni twrp-vel ha az oprendszer fent van
http://yobuilder.com/5KeV
-
Csáky7
tag
válasz
creation #312 üzenetére
aha közben megtaláltam,igazad van,hát én megmondom őszintén hogy kb 5 -6 képet csináltam vele összesen aztán többet nem is mert annyira szar ez a kamera... azért kutakodom tovább nyilván hátha közben már ezt is megoldották, valahol meg a 6os próbálom felkutatni mert youtube-on már láttam fent és a link is mellékelve volt hozzá...az nagyon flottul ment.
-
Apamedve
újonc
válasz
creation #300 üzenetére
No..
A youtube leírásból elüntek cuccok.
Viszont.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen megesik. Valóban karácsonyi csoda.
Gondoltam essünk neki a ROM-olásnak. Beszereztem máshonnan a gyárit.
1. USB bedug.
2. Néhány másodperc elteltével Lenovo logo előkerül.
3. Kikerekedett a szemem, hiszen ugyanazt a kábelt, portot, OS-t próbáltam meg mint azelőtt.
4. System reboot
5. És megy az orosz csodapop.
HALLELUJNincs az az isten, hogy én kikapcsoljam.
-
Apamedve
újonc
válasz
creation #298 üzenetére
1. Kingroot felpakolása, mókolás.
2. Flashfy telepítés, indítás, root jogok.
3. Recovery (a leírásban szereplő valami.img "visszatöltése" hogy legyen TWRP recovery)
4. Reboot
5. Automatikusan a TWRP indult el.
6. Factory reset (kb 30 percig tartott. )
7. Install-ra klikk majd kiválasztottam a ROM zip file-ját.
8. Install-ra klikk majd a gapps minimal telepítése.
8. Faxán fel is kúszott.
9. Reboot
10. Lollipop kezdeti beállítások. (Nyelv, wifi, stb) a google fiókot nem lehetett beállítani. Hiába írtam be a megfelelő ellenőrző kódot. 3-4 próba után SKIP.
11. VOILA megy.
12. Vigyor a fejem.
13. Na akkor google beállítás. Minden alkalommal a "Play szolgáltatás leállt" üzenettel találtam szembe magam.
14. Már nincs vigyor a fejemen. Mert tök jó a cucc csak éppen nem lehet telepíteni re semmit a play-ről.
15. Telefonomon (Galaxy A5) Play szolgáltatás apk lementése sd kártyára. (Gondoltam frissítem direktből hátha elindul. Régen ez a módszer bevállt a tableten.)
16. Tab-on a tárhelynél (és ezen azért csodálkoztam) nem volt SD-kártya leválsztása lehetőség. (Mivel ki akartam venni belőle a sajátját, hogy a telefonét berakjam)
17. No para gondoltam. Kikapcs. SD ki, SD be. Bekapcs.
18. Ismét a TWRP jött be. Na itt azért elgondolkodtam, hogy biztos, hogy minden okés? System restart.
19. Rendszer elindul. Próbáltam telepíteni SD-ről a lementett APK-t, de hibaüzenettel visszadobta.
20. Na akkor aludjunk, gondoltam, de a kártyákat visszacserélem. Tab kikapcs. SD ki, SD be.
21. Tab bekapcs. Villanás. Sötét képernyő. Hmmm. Akkor hard reset. (Én naiv). Jó akkor töltés. (Jah persze mert az biztos megoldja.)
22. Gyakorlatilag semmilyen gombra nem reagál a vas. Viszont látok némi csillogást nagyon messze, mert ma reggel rádugtam a PC-re aki bőszen drivert kezdett vadászni. Persze sikertelenül. Nekem se ment pedig már jópár helyről töltöttem le minden féle Lenovo usb drivert és társait. Most az eszközkezelőben van egy
MTP USB-eszkőz felkiáltó jellel. -
BloodMax
csendes tag
-
Csáky7
tag
válasz
creation #268 üzenetére
Hali őőő éppen tegnap a lenovo forumán egy nagyon okos ötletet vetett fel valaki,mégpedig azt hogy mi lenne ha a tab 2 lollipop cuccát átvariálná valaki a mi drivereinkel hogy a miénken is fusson hiszen alapjában a két vas szinte ugyan az némi dolgot kivéve de szerintem az meg csak driver kérdése. vélemény ?
-
Csáky7
tag
válasz
creation #227 üzenetére
Kérlek szépen,a gariztatással az van hogy konkrétan még mindig kuss van róla, tegnap ahol leadtam ott megpróbálták felhívni de sexuáltak felvenni a telót,erre gondoltam én hogy majd akkor nekem biztosan,hát ez sem jött be.Ugyhogy majd irok emailt mert az is egy lehetőség, mert kicsit furcsa hogy még csak meg se kerestek se telon se levélbe.Mert lassan már bent lesz vagy 3 hete de sehol semmi.Ha nem tudják megcsinálni akkor csere papír azt jó lesz nekem az is.De majd holnap mindenképpen irok nekik emailt.
-
Csáky7
tag
válasz
creation #222 üzenetére
Hát még az a jó hogy a H-s szoftot vissza tudtam tenni azzal is ugyan ugy müködik mint ahogy annó vettem,tehát azért ez az egy nyugtatott hogy ezzel jól mükszik,illetve a mobil net kivételével,bár szerintem mást is tönkre tehetett benne mert root-olás után se minden mappát engedett megnyitni amivel elötte sosem volt baj.Na mindegy most reggel adtam le aztán majd kiderül hogy mi lesz,javítják vagy cserélik.Sajna laptopom nincs csak asztali erőművem de hát igy még én sem jártam sosem pedig azért pár készülék már járt a kezemben és az áramszünet is ritkán jön össze igy nappa,többnyire inkább este vagy éjjel vagy ha vihar volt esetleg.Na mindegy majd jelzek hogy mi lett az eredmény.
-
kalauzka
újonc
-
Csáky7
tag
válasz
creation #176 üzenetére
Igen én is így vagyok vele.Szerintem így egy darabig ki fog szolgálni engem is.Esetleg ha leejtem vagy akku kinyúlik akkor csere,de összeségében így most közel így jó nekem is.Az animációt nehéz leírni szavakkal,nekem csak egy kérdésem volt erre hogy vajon miért? Még a rádiót nem próbáltam hogy az milyen lehet viszont videót az Mxplayerel már igen.Az is szaggatás mentes :-) Én az érintővel meg vagyok elégedve,a girót meg igazán nem értem mi lehet vele a hézag,sajna nem tudom hogy az 4.2.2.vel jó volt e vagy sem :-(
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
creation #172 üzenetére
A Tecsóban vettem az elsőt, amit vittem is vissza mert nem érzékelt egyáltalán az érintő sehol sem. Kicserélték egy másik készülékre, azt használom most is.
Néha nem érzékel ez sem, olyan mintha elgondolkozna egy kicsit görgetéskor és néha 2x 3x rá kell nyomnom hogy érzékelje, hogy márpedig Én azt a linket meg akarom nyitni.
Meg van hogy pl "e" betűt akarok írni és beragad, "3"-as lesz belőle.
Ilyenek fordulnak elő a touchpanellel. -
Csáky7
tag
válasz
creation #164 üzenetére
Üdv újra itt,látom feléledtünk,namost mivel elsőként használom ezt a romot szerintem aki pár napig használja rá fog jönni hogy marha felesleges rá frissítés.Eddig a giro szenzor volt az egyetlen gond úgy mond de ezt tudjuk hogy mióta a készülék piacra került ez sosem volt jó,mondjuk engem nem is annyira érdekel mivel ugy veszem észre hogy sok játékot pl már virtuális gombokkal is ellátnak hál istennek.A romot valóban nem lehet frissiteni de szerintem teljesen felesleges is pláne hogy mivel moddolt tehát valszeg még ha frissitené is a rendszert lehet hogy csak rosszabb lenne,sőt tapasztalatom szerint ennél többet nem tudott a tulaj kihozni belőlle és egyébként nekem tetszik is kivéve a boot animációt .mert az lássuk be egy nulla de fentebb leirtként az gond nélkül cserélhető.Valszeg a rom készitője ha csinál még rá frissitést akkor azt talán érdemes feltenni de most már ugyis csak komplett cserével fog ez csak menni.Nekem mióta ez fent van egyetlen gondom sem volt még vele,nem indult ujra nem fagyott le,és még csak be sem lassult,jo ugy 2 hetente a cleaner master feltelepitem lefuttatom és törlöm róla,igy mint a wondows-t nagyából jól karban tudom tartani.az 5-6 órás kijelző idő szerintem bőven jó ez persze wifivel ennyi,mobil nettel még többet birt nekem persze este már le van véve a fényerő mert ugy nem zavaró.Na ez az egy amit én hiányolok belölle igazán hogy autómata fényerő szabályzó az nincs benne.A vaku hiányt meg már megszoktam
-
bpeterm
csendes tag
válasz
creation #159 üzenetére
Köszi!
Közben azt is kipróbáltam.
Próbáltam frissíteni, de tableten a "Beállítások alkalmazás sajnos leállt." hibaüzenetet kapok.
Ha a Lenovo Smart Assistant használok, akkor meg letölti a frissítést és a recovery menübe jutok, ahol nem tudom, hogy mit csináljak!Hogyan kellene működni? Egyáltalán lehet frissíteni?
-
Csáky7
tag
válasz
creation #144 üzenetére
Hidd el meg éri majd,eddig szinte mindent végig teszteltem néztem rajta,a giro szenzor valóban nem teljesen tökéletes benne de tény hogy a gyárinál azért nálam az is jobban müködik.Magyarítás rajta jó,érthető minden rajta,egyetlen egy dolgot kivéve és az az sms kliens ami rajta van,bár szerintem az meg pont lényegtelen és hát van sok sms alkalmazás a playen ha valakinek esetleg ami benne van nem lenne megfelelő,Az érintőt igy sok sok órányi játék és viberezés után nyugodtan elmondhatom hogy tökéletesen működik.Mióta fent van akadás újraindulás lefagyás még eddig egyetlen egyszer sem fordult elő.Az üzem idő sem változott semmit sem.Természetesen ha valami felett átsiklottam akkor lehet nyugodtan kérdezni és megnézem szívesen
azért meg osztom én is még egyszer ennek a romnak a helyét biztos ami biztos
Magyar nyelv ,sms,hívás támogatva benne! Érintő akadás mentes (4.4.2.) !!!
-
Csáky7
tag
válasz
creation #138 üzenetére
Hali srácok.
A bootanimációnak vagy egy trükkje amire én is lassan jöttem rá,de inkább ha kell feltöltöm valahova azt amit én már javítottam,amit ide feltettél nekem is az a gond hogy nálam nem tölti be csak ha át van irva a hozzáférési engedélyek.Hogy ez miért kell passz de nekem ez működik. -
Csáky7
tag
válasz
creation #130 üzenetére
Másik játékkal néztem,nem tökéletes,de jobb mint a gyári romokkal.Viszont 2,5 órányi játék után se akadt az érintő egyszer sem.ámulok is hogy mennyire jól mükszik.igen bele untam hogy a Lenovo cseszik a javitásra magasròl.Inkább ez a rom.igaz frissités felejtős.jahh a tiédről mentsd le a bootanimation.zip fájlt a system/media helyen van.ebbe a romba egy feljebb emlitett vacak van,ugyan kitöröltem.de kéne a gyári és a tiéden rajta van valahogy majd letölteném ha felteszed nekem.
-
Csáky7
tag
válasz
creation #125 üzenetére
Na én feltettem ez a magyarított verziót de sajna gond van vele,a frissitésre kattintva bezárja a progit a készüléken amúgy marha gyors és nekem tetszik hogy magyar van benne
a hívás meg az üzi müködik rajta.most fel teszem azt amit te osztottál meg és lemagyarítom kíváncsiság képpen
-
Csáky7
tag
válasz
creation #110 üzenetére
Na akkor legalább valamennyire előrébb jutottál a tesztelgetéssel,ha a crc hibást felteszed az is jo hátha valahogy meg tudom reparálni a dolgot valami kis okossággal. amugy amit én leirtam frissitést a h-ra az nem oldott meg igazán egyenlőre semmit sem,arra rájöttem hogy a kiadási dátum a romokban mindig benne van egy pl február 12.ei volt igaz csak ma jelent meg,kicsit vicc
hogy mit javithattak benne még nem tudom,a giroszkopra gondolk csak mert amugy lényegi változást nem tapasztaltam,talán a kijelző is ritkábban akad,de még igy is akad rendesen egyenlőre. mindegy azért a 4.2.2. ha tudod akkor tedd efl legalább kicsit meglesem én is hátha sikerül mégis össze hozni belölle valamit
-
Csáky7
tag
Ha minden igaz a sim kártyák miatt nem mindig megfelelő a müködés ha nincs az adott országhoz beállítva a sim régiója,bár ezt igazán nem is értem hiszen ezek függetlenek !
menj be a személyek mappába, ott e keresésbe felül ird be ezt ####6020# és választ ki a magyart ennyi !
-
Csáky7
tag
Közbe én meg regiztema ruszki oldalra,és valamin meg akadt a szemem valami régio kódrol zagyváltak ott amibe ez is emlitve van hogy mit hol kell na ezt még nem sikerült ki silabizálnom de a telefon részével van szoros össze függésben.ezzel kapcsolatban nem kutakodtál esetleg?
-
Csáky7
tag
Sajna a lenovo híresen ótvar támogatás terén a kommunikációrol már nem is beszélve,rengeteg helyen olvastam róluk olyan dolgokat hogy szinte rettegnék ha valami galiba akadna a tabbal,ennél már az is jobb ha magam rendelek hozzá alkatrészt ebayről és én tákolom össze.Még jo hogy kijelzőt meg érintőt sőt akkut is lehet kapni hozzá és marha egyszerű a cseréje mindegyiknek,persze akkor meg mi a fenének van rá 2 év gari ha egy adott országba csak eladják a cuccaikat más kereskedőkön keresztül amugy meg tojnak rendesen a kedves vásárlók problémáira.És a támogatási oldaluk na az egy vicc!! Legalább az egyik oprendszert tennék ki hogy fel lehessen ujra tölteni ha bedöglik,még a vacak alcor illetve bocsesz abban is van jó,szóval a névtelenebb alcor oldalán is kint van a rendszer bármikor letölthető telepithető de ezeknél csak a forrás kód. szánalmas a programjuk is amivel lehet frissiteni? az is csak uj szoftot keres,de a meglévőt sehogy semmilyen módon nem lehet vele ujra tenni,van egy olyan érzésem hogy lehet a jelly bean-re való telepités miatt zakkan meg az érintő talán?
-
csatarik71
újonc
Lenovo A3300-GV TAB A8GWH-SA
Processzor: MTK8382QC 1,3 GHz Quad Core
Memória: 8GB ROM, 1GB RAM
MikroSD foglalat: 32GB -ig
Kijelző: 7" IPS 1024x600
Wlan: 802.11BGN+BT4.0
Wwan: GSM
Szín: Fehér
Akku: 3500mAh-Li-Po
Kamerák: Hátlapi: 2 MP, Első: 0.3 MP
1db normál SIM
GPS és A-GPS
Ha kell még valami infó szóljatok és megnézem...
Üdv
-
Csáky7
tag
Én is keresgélek azért a neten hátha akad valami uj infó és az imént feltünt hogy az orosz fórumon két uj frissités is kikerült az egyikhez ugyan kiirták hogy az érintési probléma még mindig fent áll de a másikhoz még semmi ilyen hozzá szólás nem jött,az egyik valami w végü a másik meg a gv végződésű,tehát van rá esély hogy hamarosan mi is kapunk talán frissitést ami persze nagyon rá férne !!!
-
Daisuke255
csendes tag
Remek
ha találnál ROM ot 4.2.2 höz amivel megy a 3G legalább (H?!) az is megfelelne számomra és elküldenéd nagyon hálás lennék
Persze HV lenne az ideális nekem is de legalább addig is működne
bár én feltúrtam a googlet de ti rutinosabb keresők vagytok gondolom szóval szerintem ha fvalaki felleli ti lesztek
-
Daisuke255
csendes tag
-
Csáky7
tag
Nem,így lett fóliázott dobozból kicsomagolva,de végül is mindegy a dolog mert ha lenne hozzá JB rom akkor ugy is kipróbálnám azzal is bár szerintem ennél is örök érvényű az hogy az új oprendszerrel többet lehet kihozni belőle,legalábbis általában.Amugy pár napja kellett rajta csinálnom egy resetet tehát a factoryba lett törölve a cache meg a vipe cuccos, ujra inditás és csak úgy mellesleg megsúgom hogy kb 1 órán keresztűl semmije akadással nem találkoztam,frankón meg is voltam lepődve,persze utána ismét jött a 2,5 mp-es akadás illetve kihagyás,de a leges leg érdekesebb az hogy fele annyiszor jön elő mint reset elött.Pedig nyúztam rendesen. Na mindegy is, a lényeg hogy mindenképpen kell egy javítás hozzá az biztos ! Remélem sikerrel jársz és mondanak valami értelmeset is,jó lenne tudni hogy 4.4.4.-et vagy 5.0 kap e vajon? mondjuk 18 hónapig illene támogatniuk,csak nem tudom hogy ez a készülék pontosan mikor is jelent meg !
-
Csáky7
tag
Azért jó lenne ha javítanák is a dolgot és persze én is igyekszem keresgélni hozzá egy jelly bean romot de ez szinte lehetetlennek tűnik egyenlőre sajna
pedig kíváncsi lennék azzal hogy pörgött volna , de azért a lenovo is elég tré cég ha azt vesszük hogy nem képes legalább egy romot feltenni normálisan a támogató oldalára... a forráskód meg nem hiszem hogy olyan nagyon kéne sok embernek aki ilyen kütyüket vesz .
-
Csáky7
tag
SZia nekem is karácsony óta van egy ilyen gépen (H) típus ,amihez én is már keritettem orosz nyelvű romot ami 442-es azt állítólag tényleg csak fel kell másolni a vasra és máris ugy müködik minden mint a HV szérián.Egyébként az IPS kijelző szerintem az egyetlen hátránya ennek a gépnek,és persze az hogy a demo videójában ami benne van bizony azon is jelzi az sms és hang hívás lehetőségét csak kérdem én akkor mi a retekért nem hagyták ebbe benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest