Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothir
tag
Sziasztok!
Ma jött meg a lenovo g570-esem és win7 telepítésnél lenne kis problémám.
win7 telepítés után nem indul a rendszer, akármit is választok, hogy arról bootoljon. (sata hdd, sata odd és network boot)
A Konfigurációs beállítások ezek:
USB Legacy Enabled
Wireless LAN Support Enabled
Power on display LCD only
SAta controler mode AHCI
PXE boot to lan Enabled
Power beep Disabled
Intel virtual technology Disabled
Ezek között nem lehet valami rendebn gondolom nem? -
SirKero
őstag
Üdv.
Lenovo Y570 laptop.
A probléma a következő.Játék ( Far Cry2 ) és a laptop kamera beállítása ( Skype ) közben kilép a játék/programból ezzel a hiba üzenettel:
A(z) Nvidia Windows Kernel Mode Driver,Version 285,62 képernyőillesztő nem reagált,és utána sikeresen helyreállt.
Friss Win7 64bit. GT555 VGA.
Tud valaki stabilabb drivert vagy valami más a gond? -
balaaazs
senior tag
-
Televan74
nagyúr
-
Lajdzsi
tag
Az, miért lehet - hogy az ilyen típusú laptopom, nem tud 1024x768-s felbontás fölé menni (nem tudok annál nagyobbat beállítani rajta) és az eddig próbált két játék közül amit telepítettem volna rá (Dragon Age: Origins és Terraria) egyik se működött?
Tudom, hogy látatlanban nehéz erre bármit is mondani - de nem értem miért van ez, és hátha tud valamelyikőtök okosat mondani nekem. Akármennyire vacak is az Intel integrált kártyája, nem hiszem, hogy a Terraria-t nem kéne elbírnia... -
Televan74
nagyúr
válasz
balaaazs
üzenetére
Ennyi pénzért sajnos jobbat nem kapsz, max használtan.Azt meg nem éri meg. Én most vettem egy GT555 -el megáldott laptopot. Bár még csak egy játék van fent, de nem csalódtam eddig benne. Natív felbontásban szerintem bármelyik játékot elviszi high esetleg medium részletesség mellet. Ha valaki full hd -ben és ultra beállításokat szeretne, annak 400 ezer feletti notikat kell néznie.
-
balaaazs
senior tag
Sdi
na megnéztem, meggyőződtem, jó lesz ez nekem

-
Djfles
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült nekem is szert tennem egy ilyen N100 TY065 típusú gépre. Eddig meg vagyok elégedve vele, bár kicsit szívok a WLAN-os nettel, de ez valszeg nem a gép hibája.
Ami érdekel még, hogy az ujjlenyomatolvasóval mit lehet kezdeni? Feltelepítettem a driverét, de semmi változást nem tapasztaltam sehol. Hol keressem, és mit?
Ha már van...
Előre is köszi a válaszokat!
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok!
Ebben a cikkben írnak A6-os, 6770M-es Lenovo Z575-ről. Sajnos ilyet nem találok sehol, csak 6650-eset vagy még gyengébbet. Tudtok valamit erről?
Köszönöm. -
balaaazs
senior tag
Ej és ezeket hogy kellene értelmezni? Mi az, hogy gaming score 38%? nem karcsú az?
bevallom mi az aggály: ha tudom pontosan, hogy mit várhatok tőle, megveszem és tényeg annyit tud akkor rendben van. viszont ha meggyőzöm magam hogy kiadjak rá 200at mert jó lesz és közben mégsem lesz az, akkor nem leszek boldog
-
Sdi
addikt
válasz
balaaazs
üzenetére
A lenovo jobbnak tűnik
, ilyet tud a videókártyája -
balaaazs
senior tag
Vagy esetleg EZ jobb játékra? Bocs hogy ide írom, de nem értek ezekhez annyira.
-
balaaazs
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem volna. EZ a laptop megfelelő lesz játékra? Gondolok itt olyan játékokra, mint:
- modern warfare (melyik futna rajta)
- mafia II
hasonló időelütők
Köszönöm
-
polar
tag
válasz
cassius.clay
üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Ma sajnos nincs nálam a laptop, de holnap megpróbálom, remélem sikerrel járok.
-
Televan74
nagyúr
Tegnap megérkezett a Lenovo Y570 Core i5 -m. Jól működik , csak egy a problémám vele. usb2.0 -s port van rajta e-sata társaságában. Nekem meg jobb lett volna az usb3 -as. De az is csak azért kellett volna, mert az külső hdd -m usb3 -as. Plusz ugye az esata miatt most ugrott egy usb port, bár azt egy usb hubbal könnyen orvosolhatom majd.
-
polar
tag
Sziasztok!
Ma vettem az Aqua-ban egy ideapad V370-est, operendszer nélkül. Gondoltam majd én megoldom a telepítést...
Hát nem így történt, kb 4 órája szenvedek vele és nem találok rá megoldást. Ha elindítom a gépet akkor egy szokásos DOS-os felület jön be. Ezzel mgé nincs is semmi baj. A recovery gombbal elindul a recovery felület, amit nem tudok használni semmi,re mivel nem volt még rajta rendszer, ergo visszaállítási fájl sincs még. Próbáltam win7, win XP telepítővel elindítani a gépet, de "invalid or damaged bootable partition" hibaüzenetet kapok. Illetve pl a DOS-os felületen nem érti a "format" parancsot. Ami még érdekes, h a recovery felülettel egy win7-es kinézetű felületet kapok, ahol a recovery fájl kézi kiválasztásnál azt látom, hogy van C,D, E meghajtó, a C-n ráadásul egy windows mapparendszer is látható...Ezt azonban sehogy nem érem el, a DIR parancs nem látja.
Van esetleg valami ötletetek, hogy miképpen tudnék végre egy windowst feltelepíteni a gépre? mi kell hozzá? Ha jkell veszek USB-s DVD meghajtót, de ennek is kételkedek a sikerében, mivel próbáltam már 2 pendrive-ról, USB vinyóról is.Köszi előre is a választ!
Zoli -
cassius.clay
senior tag
Egyébként mi a véleményetek erről az ideapad Z570-ről általános felhasználás mellet (50% net 30% film 10% játék 10% egyéb) ?
Még egy kérdés: Jelen modell esetében online csekkolás utána kiderült, hogy még másfél év gari van a gépen. Szervízben csak a gép alján lévő serialt kérik majd, vagy esetleg a gari papirt is? ( tudom hogy minden gyártó és szervíz elvárása más és más a garizást illetően, ezért kérdezem, hogy szerintetek ennél a modellnél konkrétan, hogyan megy a dolog). -
hajraolaj1
tag
Üdv.
Nem tudom hogy jó helyen teszem e fel a kérdésemet,de hátha itt is tudtok nekem segíteni.
Szóval a problémám az,hogy az advanced system care használata óta (legalábbis szerintem ez az ok) a Lenovo Y560-amnak a touchpadján nem működik a csúszka a jobb szélen,úgyse,ha két ujjal húzom...Sőt a billentyüzet feletti érintési sáv sem...Egyszerűen nem reagál a huzásra de az akkus gomb és a onekey theater gomb sem reagál csak annyit,hogy ha megnyomom,egy pár mp-ig világosabban világít,de a képernyőn nem ugrik fel az az ablak,ami eddig...
Sőt az Avast vírusirtón sem tudok most aktiválni pár dolgot az állandó védelmek közül...Hogy tudnám visszavonni a vizsgáatokat amit végrehajtottam az AWC 5.0-val?
Vagy más alternatív megoldást tudtok a toucpad és érintőpanelre?
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Új vagyok ezen a fórumon és segítségre lenne szükségem.
Tudnátok segíteni abban, hogy EZ vagy inkább EZ a megfelelőbb, jobb párosítás?
Értem ezalatt, hogy korábban hallottam, olvastam olyanokat, hogy Intel procikhoz inkább nVidia kártyát, míg AMD-hez inkább ATI kártyát javasoltak. Ez még most is igaz vagy ez már a múlt és tökéletes ATI videokártyával is az Intel Core i3-as proci?A gyors válaszokat, segítségeket, tanácsokat előre ia nagyon köszönöm

Janó
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Televan74
üzenetére
Nagyon szépe köszönöm a segítséget, a linkelt oldal kiváló és a letöltött windows tényleg működik!
Csak egy kérdés, beirtam a licence key-t és online aktiváltam is a rendszert, ki is irta hogy eredeti windows használok blabla.
A saját gép, tulajdonságok résznél viszont még mindig azt irja hogy 3 napja van az automatikus aktiválásig..., hiába aktiváltam, miért? -
Televan74
nagyúr
válasz
cassius.clay
üzenetére
Itt nézz Win7 -et magadnak. LINK(lehet regisztrálni kell hozzá, hogy megnézzed)
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Televan74
üzenetére
Igen a kisebbek nekem is lejöttek gyorsan, de a videodriver, amiből ugye kettő is kell ( Nvidia és Intel is) és ugye egyesével 2-3száz mega körül voltak, na az volt a horror.
Mindegy nem vártam ki, leszedtem az Intel meg az Nvidia oldaláról.De amire S.O.S. kéne segítség: Honnan tudok leszedni hivatalos windows 7 home premiumot, mert ehhez van licence key-em, de az itthon talált backupot ha feldobom a gépre egyszerűen folyamatosan újraindul nem tölti be.
Egy ultimate backupot elfogadott, de ugye szeretnék home premiumot felrakni, ha már jár hozzá...
Segítsetek! Honnan tudok leszedni hivatalos windows7 home premium 64 bit telepítőt?
Egy linket légyszi dobjatok, nagyon fontos!UI: Guglizásban valami olyasmit olvastam, hogy az MSDN telepítő biztos, hogy jó, de nekem ez nem mond semmit,remélem adtam én is egy kis segítséget a megoldáshoz

-
Televan74
nagyúr
válasz
cassius.clay
üzenetére
Csináltam egy gyorstesztet és az első két fájl a touchpad és a video driver az oldalról villámgyorsan jött. Majd az audio driver 16 kb/s kullog(sőt most lement 5 kb/s).

Kinai kiszolgáló. Mi kell még?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cassius.clay
senior tag
A Lenovo hivatalos oldaláról töltök le, és valóban a kiszolgáló szerver nagyon lassú, mivel a VGA drivereket az nvidia és intel oldaláról szedtem le és onnan villámgyorsan lejött.
Valamint minden más gyorsan letöltődött, vírusírtó stb.Nézd meg ezt a linket és megérted mi a problémám a win 7 home premium telepítésével. Erre kéne megoldás.
Előre is köszönöm!
-
Naigen
aktív tag
válasz
cassius.clay
üzenetére
A driver letöltés ugye nem csak a te sebességedtől függ, hanem legalább ennyire az adott szerverétől is, ahonnét éppen töltöd. Ha adsz egy linket, ahonnét neked lassú szívesen ránézek. A win. home premiumot nem értem, simán fel kellene mennyi, aztán aktiválod és kész.
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Lenovo Z570-es gépről lenne szó.A gép alján van licence key win7 home permiumhoz. Hogyan tudnám felvarázsolni rá? A probléma az hogy van telepitő lemezem, de ha arról rakom fel akkor állandóan ujraindul a gép és nem megy a windows. Azt monták, hogy normál nem buherált telepítő kell, pedig ez is volt na mindegy.
Kérdés: Honnan tudok szerezni ein 7 home premium 64 bit-es telepítő rendszert?
Másik kérdést: jelenleg ultimate van fent, és a lenovo oldaláról borzalmasan lassan töltődnek le a driverek, olyannyira hogy ez lehetetlen, vmi gigszer biztos hogy van.
az internetkapcsolatom 40 megabites letöltéssel rendelkezik és egy 5 megabites drivert 40-50 percig akar letölteni, a nagyobb méretű driverekről ne is beszéljünk.
Több gépről is megnéztem ugyanezzel a netkapcsolattal ( wifi) és mindegyiknél ugyanilyne lassú volt, Más netkapcsolattal más géppel szintén lassú. Mi lehet az oka? -
Televan74
nagyúr
Én kinéztem magam egy notebook -t. Link
Két kérdésem lenne. Hogy jön ki az 6GB memória? És a GT555M kártya benne Gddr5 vagy csak DDR3 -as?
-
Lajdzsi
tag
A mai nap kaptam kézhez az új Lenovo ideapad g570gh-mat.
110ezerért vettem, szerintem megéri.
Egyet értetek? És miért nem?
-
footy
addikt
Tudja valaki hogy Lenovo V460-nál milyen program felelős a képernyőn megjelenő menüért?
Újratelepítettem a windowst és a lenovo oldalán most nem találom a drivert hozzá.
(Arra az infobar-ra gondolok ami megjelenik akkor hogyha megnyomom a hangerőgombokat pl.)köszi
-
adoboo.44
csendes tag
Hátha tud valaki segíteni, megköszönném!
3000 N100-asnál egy rövid idei bekapcsolást követően minden beviteli eszköz megbolondul. Pl. ha a kurzort bármivel rávezetem a start gombra, akkor felugrik a lista, de már el is tűnt. És minden utasításra ez történik. pl. ha nyitva van egy panel, nem tudom bezárni.
Ha belépek s BIOS-ba, akkor nem engedi egyik menüt sem elérni, áll az EXIT meüponton és semilyen akciót nem enged. A gépet áramtalanítva tudom csak bezárni.Ha a gépet hidegen indítom, akkor előfordul, hogy 1-2 őrán át zavartalanul fut. Máskor meg perceken belül előáll a zavar.A hütés jól müködik, nem vagyok képes rájönni a hibára.
Az oprendszert újratelepítettem párszor, hiába.
Minden meghajtó progi fent van. Eszközkezelő is érzékeli.
Ha van valakinek erre a jelenségre, tünetre tapasztalata, kérem a segítségét.Előre is köszönet!!!
-
nanus
senior tag
Sziasztok!
Tudom nem pont ide, de hátha tudtok rá választ
Lenovo s 205 -1333Mhz -es ramot(gyárilag ennyi) miért csak 1066-on tolja
(hasonló ez a pc-s DDR2 800&1066 ) biosba belőhető a memória gyári értékére ?
Bocs a hülye kérdéshez de laposban nem vagyok jártas..
-
adoboo.44
csendes tag
válasz
birozoli7800
üzenetére
Bocs!!
Csak most látom, hogy Win 7-hez kellene,
Amit írtam, az XP-hez való!!!!
Belátom, nem figyeltem. -
adoboo.44
csendes tag
válasz
birozoli7800
üzenetére
Ez a keresett állomány neve a Lenovo letöltőközpontban.
Ha kapok egy levelező címet, átküldöm.
:-)
Üdv -
Naigen
aktív tag
válasz
birozoli7800
üzenetére
Én anno úgy oldottam meg, hogy xp alatt megnéztem hol tárolja a kártyaolvasóhoz tartozó drivereket (*ini fájl és egyeben), ezt a könyvtárat lementettem, w7 alatt innét húztam újra, n200-on.
-
Feca25
csendes tag
Hi
Lenovo 300 n200-ra feltelpitettem a win 7-et, és most nem látja az SD kártyaolvasót. Az illesztőprogram elméletileg fel van telepitve, amikor beledugok kártyát fel is villan a led, de a sajátgépre kattintva, nem jelenik meg semmi. Illesztőprogi szerinte jó.
Van valami ötletetek?
Köszi.
Üdv -
hucsikoi
senior tag
Üdv mindenkinek!
Csatlakozom én is az Ideapad (remélem) boldog tulajdonosai körébe. Most vettem egy IdeaPad G570 tipusú laptopot. Van valakinek erről tapasztalata? Kb egy hete használom, de igen hamar a szívemhez nőtt.
-
Wandamme
tag
Üdv!
Van itt valakinek Lenovo V570-e? Egy kis segítségre lenne szükségem. -
mattew
tag
Sziasztok!
Melyiket vegyem:
1. Lenovo Ideapad z575 525euró
http://www.itsvet.com/proizvod/lenovo-ideapad-z575-59311002-amd-fusion-a6-3400m-2.3ghz-8192mb-750gb-dvdrw-15.6-led-wxga-freedos/comp_comp_laptop/194/7277
2. Asus A53SV-SX958 490euró
http://www.itsvet.com/proizvod/asus-a53sv-sx958-intel-core-i5-2430m-2.4ghz-4096mb-750gb-dvdrw-15.6-led-wxga-freedos/comp_comp_laptop/20/7641
A Lenovo mellett szól, hogy Lenovo , a teljes fém váz és a több ram.
Az Asus mellett szól a jobb proci és vga, valamint az ár (+4gb ram is csak 25euró, 10 haszon).
Viszont a Lenovo ellen szól a dual graphics gyengesége.
Az Asus ellen pedig az, hogy nem tudom fém váz-e (2,7 kg K53 modell valami szálcsiszolt alumínium, az mi a fene? ), na és mennyire megbízható a gyártó?Kondoltam lenovos topik, hátha valakinek van tapasztalat a Llanós Ideapadokkal kapcsolatban.
-
Naigen
aktív tag
Én a minap hívtam őket, mert a "Lenovo EE Boot Optimizer"-ről ellentmondásos leírások voltak a neten, itt a ph-n is beszélnek zöldeket nem egyszer az emberek. Az érdekelt volna, hogy ez csak azokon a gépeken elérhető, amelyekre előre telepített Win van, vagy az OS nélkül vásároltakra is fel tehet húzni később, mert szép hazánkban van nem egy modell, amely csak freedoss-sal érhető el. Persze van egy lista, hogy melyik modell támogatja, ez tiszta volt, a fenti viszont nem.
Hívom őket, felveszik, megkérdem. Válasz:
- Hát..
- őőőő
- hát, őőő sok új gép jött ki, mi egy márkafüggetlen szerviz vagyunk, meg kell nézni a gyártó oldalát.- Mondom, ok, ott találtam az elérhetőségeteket, mint IdeaPad termékek szervize.
Ettől függetlenül még lehet jó szerviz

-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Profi Szerviz (Budapest) Lenovo márkaszervizéről? Konkrétan a hozzáállásuk, elvégzett javítás minősége, megbízhatósága érdekelne!önöm a válaszokat4
Köszönöm a válaszokat!
Üdv.:
Julot -
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Volna egy eladó Lenovo Y570 notim.
-
northmahri
tag
Sziasztok!
Van egy lenovo y570a-m, és nem megy túl jól a MW2. Nem kéne annak maxon futnia? Spec:
i3 2310m ,GT555, 4gb ram -
Jocozolg
tag
Mi a véleményetek erről a masináról?
Anyaghasználat, bill., melegedés, zsanérok, stb.Köszi
Jocó -
SG3rg0
őstag
Sziasztok.
Van valakinek Lenovo IdeaPad V370 notija? Mi a tapasztalat a V szériával kapcsolatban. Nyikorog, horpad, milyen az anyaghasználata, flexi e a billentyűzet?
Ezt néztem ki.
[link] -
Sobi_888
csendes tag
üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Lenovo s205-re sikerült már valakinek valamilyen linuxot telepítenie, és ha igen akkor az milyen linux volt?
-
birozoli7800
senior tag
Üdv mindenkinek!
Lenovo n500-asom van. Nem találok semmilyen illesztőprogramot a beépített kártyaolvasóhoz a neten. Tudtok segíteni? Win 7 oprendszer van rajta.
-
dehecked
tag
Hello srácok, nemrég jött meg a Lenovo Y570esem. Core i3-2330, 4Gb RAM, GT555M 2Gb VRAM, 500Gb 7200es vinyó. Nagyon szépen működik de előjött belőlem az infopatkány, és át akartam partícionálni a winchestert, amit a beépített W7es progi nem volt képes rendesen megtenni. A gyári partíciók szépen sorban: egy 200Mbos boot szektor,stb aztán a rendszer ami kb 440Gb, ezután asszem 20Gbos volt a Lenovo nevű D meghajtó, és egy rejtett partíció ami 15Gb. a gyári progival átméreteztem amennyire lehetett, szóval a rendszer 220gb lett, a lenovo meghajtó meg 5gb, a többit meg nem tudtam rendesen felhasználni mert volt logikai meg unallocated vagy mi a franc, szóval nem ment. leszedtem egy progit, amivel sikerült megcsinálni, a rendszer 40gb (csak a win7nek sztem elég kell legyen) a programoknak 80gb hogy minden szerkesztőnek meg egyéb ócskaságnak legyen hely
de a lenovo meghajtó tartalmát sikeresen töröltem anélkül h megnéztem vna a rejtett mappákat esetleg, a drivereket és a kb 3 ottlévő gyári programtelepítőt azért leszedtem pendrivera. és most vissza akarom rakni a full üres gyári w7et de nem lehet mert a régi d meghajtó lenovo mappájában volt rejtett fájlon ami kellett. így a végén szeretnélek megkérni titeket hogy ha megoldható felmásolnátok nekem azt a mappát vmi fájlmegosztóra és elküldenétek nekem a linket? :\ kb 2 gb körüli a cucc mérete. vagy esetleg olyan is érdekel h a onekey recovery programmal valaki készít használható recovery dvd-t és elküldi nekem postán utánvéttel természetesen anyagköltségen felül fizetnék rá a fáradozásokért. Valaki segítsen legyen szíves!!! -
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Lenovo-knál az esetleges garanciális hiba javítása miként zajlik? Jönnek érte - vinni kell, csak garjegy kell, esetleg számla is? Valakinek tapasztalata e téren?
Köszönöm.
-
Magnat
veterán
válasz
cintula187
üzenetére
Ha Dellt keresel, ne vedd meg

-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Páromnak szeretnék Dell Notit nézni. Elsősorban irodai használatra szeretné, de net és videók képek nézegetése is fontos. Gondolom ez nagyon egy mai gépet se izzaszt meg

Max határ bruttó 130.000 körül lenne.
Erről mi a véleményetek?
-
Criton
veterán
Sziasztok!
Játékra szeretnék Laptopot venni. Olyan laptopot keresek amin a mai játékok is probléma nélkül elfutnak. Erre a Laptopra gondoltam : Y570
Lenovo IdeaPad Y570A 59-313993:
processzor : Intel Core i7-2630QM 2.9GHz turbo, Sandy Bridge, 4 mag
memória : 8GB DDR3
winchester : 750GB 5400rpm
grafika : nVidia GeForce GT555M 2GB DDR5
kijelző : 15,6" wide 1366 x 768 HD LED
optikai meghajtó : 8x DVD-író
operációs rendszer : MS Windows 7 Home Premium 64 bitegyéb jellemzők :
JBL 2.1 hangrendszer mélynyomóval
2MP webkamera mikrofonnal
numerikus billentyűzet
3db USB port
HDMI
eSATA
Bluetooth 2.1
3 in 1 kártyaolvasó
6 cellás akkumulátor
hálózati kártya
Wifi (vezetéknélküli hálózat)
2.7kg tömegEhhez a laposhoz érdemes hűtőt venni pluszba? Valamint egy olyan kérdés, hogy Táskát adnak hozzá? Mert anno az MSI-hez adtak...
A másik amit kinéztem egyébként az ez: teljesítményben gondolom nem lehet jobb...
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Van innen valakinek ilyen Lenovo Y570-ese?
-
adoboo.44
csendes tag
Egy hozzáértő segítségét szeretném kérni:
az S12 -es ideapadon nem világítanak a kijelzők, egyformán, egyik sem.
A bekapcs, a töltés és a Wlan kijelző-LED-ek a bal alsó sarokban.
Különben semmi gond.1- mi történhetett? Érintkezők lecsúszhattak?
2- javítható megbontással?3- sk megoldható? (gondolom a billentyűzet és a fedőlap kibontásával-????)Van valakinek tapasztalata?Előre is köszönet!!!
-
Bozsó22
tag
hello!
szerintetek ebben az Y570es notiban:[link] a gt555 2GB!! DDR3as vagy DDR5ös vram van?Hivatalos oldalon nem találok róla leírást.
Azért kérdezem mert nem sokkal drágább a 2310Mes változatnál és ha ez is DDR5ös akkor lehet ez lenne.
Köszi a válaszokat! -
Sziasztok mi a véleményetek a lenovo x61s-röl?és az IBM x60-rol?
-
Rush77
aktív tag
Köszi.

Amúgy volt egy ilyen sejtésem, hogy azért nem érkezik válasz mert nem használnak ilyen gépet a TP topik-ban
Majd megpróbálok összekukázni valami info-t. -
g4besz
tag
Sem az Edge-et sem pedig az SL szériát nem tekintik annak, de amúgy normális ott a brigád, válaszolnak mindenre, de lehet, hogy ezzel úgy vannak, hogy inkább a Milyen notebookot vegyek? topikba való.
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok.
Nem tudom mennyire tartozik ide de azért megkérdezem. (A thinkpad topikban nem válaszolt senki)
Laptop vásárlás elött állok és 2 lehetőség merült fel eddig bennem.
ThinkPad Egde 420s és Thinkpad Edge 220s
A kérdésem az lenne, hogy van e valakinek ilyen gépe I5-ös procival?
Ha igen érdekelne, hogy mennyire melegszik (legfőképp a 220s) és mennyire hangos.
Továbbá akku időről szeretnék érdeklődni.
Köszi
Üdv. -
g4besz
tag
- A BIOS verziója: v2.53 (dátuma: 04/19/10)
- A típusban szereplő utolsó betű, tudomásom szerint, a grafikus alrendszer-t jelöli (pl.: a g550a-ban geforce 210m van).
- A videók ITT vannak, de konkrétan a g550-hez nincs fent, de ha jól emlékszem az N200-ból nyugodtan ki lehet indulni, mivel belülről szinte ugyanaz. -
Magnat
veterán
-
Vegha
senior tag
Háj,
Ideapad U260 tipussal kapcs. tud nekem valaki segíteni ? A bnőmnek szeretnék egy ilyen gépet venni, de előtte kíváncsi vagyok a tapasztalatokra. Minőség, megbízhatóság, anyagkidolgozottság terén mennyire ajánlott vagy nem ajánlott ?
-
Magnat
veterán
Hi,
tesóm g550-én hamarosan lejár a gari és gondoltam, ennek örömére csinálok rajta egy kis cpu upgrade-ot, T3000-ről T6600-ra. Csinált már ilyet vki? Mekkora macera, kivitelezhető 1általán v van vmi gátja?
-
Edwin.
csendes tag
Szisztok,
Szerintetek a kettő közül melyiket volna érdemesebb választani?
Van valakinek tapasztalata valamelyik géppel kapcsolatban?Lenovo V560
vagy
Lenovo B570Köszi!
-
matyi19
őstag
Jah most látom h v560

-
Sanyig4
tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo V560 laptopom, eredeti Win7 pro-val vettem, de ugye letelpítő cd-t nem kaptam hozzá. Honnan tudom most elővarázsolni a Win7 telepítőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Motoros topic
- E-book olvasók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- LEGO klub
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha nem, akkor lehet és nagyon figyelek 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)