- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4besz
tag
-
atti1848
senior tag
Szia.Most vettem észre,hogy a lemezemmel nincs semmi baj.Az az érdekes,hogy mikor bekapcsolom a gépet és bootol a lemezről először kiírja angolul,hogy nyomjon meg egy gombot a cd-ről való bootoláshoz.Ilyenkor van az,mikor nem akarja engedni a particiók törlését,formázását, telepítését.
De ha várok és nem nyomok gombot,hogy bootoljon a lemezről akkor ez után kijön egy másik kérés,hogy nyomjon meg egy gombot a cd-ről való bootoláshoz.Na ha ekkor nyomom a gombot akkor mindent megenged és meg is csinál.
Ez nagyon érdekes számomra,hogy kétszer is megkérdezi,hogy nyomok gombot vagy sem és csak a másodiknál fog telepíteni rendesen.
Miért van ez?
-
atti1848
senior tag
Sikerült feltennem a 32bit-es Windows 7-t.
Még annyi kérdés,hogy meddig kell tölteni a laptopot( Lenovo V570)?Mert ami nekem volt ASUS notim ezelőtt annak a töltést jelző ledje lekapcsolt mikor már fel volt töltve teljesen.De ennek pedig tegnap egész este töltődött,de még reggel is világított a led.
-
atti1848
senior tag
Ez érdekes.
Eddig azt hittem MSDNAA-s win7 Prof. 64bit-es rendszerem van.Azzal nem akart eddig működni.Van viszont win7 Prof. 32bit MSDNAA-s rendszerem,amivel tovább is lépne és gondolom indulna a telepítés csak ugye akkor nem fogja látni mind a 4 Gb RAM-ot vagy csak használni nem fogja az összeset.
Próbálok akkor win7 64 bit MSDNAA-t szerezni.Köszi a tippet és a segítséget.
-
atti1848
senior tag
Próbáltam a OneKey Recovery is.Azon belül 2 lehetőség közül lehetett választani,de mind kettőre valami olyat írt ki,hogy valami incorrect.
Most leformáztam minden particiot kívéve 1db Amit elvileg a gép gyártója foglalt le.Windows 7-t így sem tudtam telepíteni rá,de XP az most megy felfele rá.Remélhetőleg,ha fent lesz az XP aztán fel tudom tenni majd a win7-t is.Addig meg várakozás.
-
Khelben
nagyúr
G770-ben a dvd feláldozásával lehet 2 hdd. 44$ a fiók hozzá. mSATA sajnos nincs benne, csak az Y570-ben. Hangban nem hiszem, hogy bármelyik általad említett annyival jobb lenne, hogy figyelembe kellene venni a választáskor, notebookból még nem hallottam rendes hangzást, pedig volt már jbl hangszórós notebookom is.
-
Khelben
nagyúr
Lássuk...
Külsőre nagyon jó, a neten barnaként hirdetik, de egyáltalán nem az, hanem teljesen fekete. Minőségi hatása van a fém fedlapnak és a belső fémbetétnek. (tudom, miről beszélek, eddig csak üzleti notebookjaim voltak). Hátránya, hogy gyűjti az ujjlenyomatokat, naponta lehet pucolni... Zsanér jó, kijelző elég jól pozicionálható, rázogatásra azért kicsit remeg, dehát ez a méretből is adódik. Az is tetszik, hogy kevés led van rajta, és azok sem színesek, hanem fehérek és kicsik. Nincs karácsonyfa érzés.
Könnyen bővíthető, nincs útban garanciamatrica (bele is raktam egy ssd-t, a dvd helyére meg a hdd-t).
A billentyűzete egy álom (nem tudom, mennyire bírja majd a strapát, nekem még a hp dura-akármi billentyűzete is kifényesedett, annyit használom). Halk, pontos. A kiosztást kicsit szokni kell, főleg hogy numpados gépem nem volt még.
Hangja alapesetben nem vészes, nem tűnik fel. Aludni azért nem lehet mellette. Játék alatt felpörög rendesen a ventillátor, de 1/3 hangerőn már elnyomja a játék hangja.
A hangszórói rémesen szólnak, persze notebooktól nem is vártam mást. Se magas, se mély, csak valami zörej a középtartományban.
A kijelző szuper*. A kontraszt nagyon durva, mióta használom, a többi monitor olyan, mintha ködös lenne, nem is szeretek az asztali gép előtt ülni. Tűéles betűk, szép színek, más nem is kell.
Játékból medium beállításokon mennek, amiket próbáltam (skyrim, wow, nfs world).*: a kijelző lila. Először azt hittem, hibás, de ma végre meg tudtam nézni más ledes notebookokat és monitorokat és sajnálattal állapítottam meg, hogy ebben a kategóriában mind ilyen. Főleg fekete képernyőn látni, hogy a bevilágítás nem szürke, hanem lila színű. Ha színes kép van a monitoron, akkor nem látni (érdemes a vörös és a kék színből visszavenni a beállításoknál), de pl. a szürkéknek is lesz egy lilás beütése. Igazából ezt is csak akkor látni, ha mellérakok egy ccfl-es kijelzőt (ami meg sárga, szóval az se jobb, csak azt már megszoktam).
Ha van még kérdésed, írj nyugodtan. Amikor én kerestem notebookot, az Inspironról lebeszéltek, hogy nem jó minőségű, ár-érték arányban pedig a g770 verte az asus és az acer gépeket (i5 2430, hd6650, 6gb ram 199k Ft volt). Nekem sikerült 1 nap alatt döntenem
-
Titinho31
csendes tag
Még jobb! Vagy szerintetek nem? Az eladók azt mondták, hogy Seagate winchesterrel hozzák a laposokat. Bár ők lehet kapásból az 500GB HDD-re gondoltak.
A videokártyát sem tudom megnézni, és ellenőrizni csak azt, hogy milyen típus van a gépbe. Azt még nem találtam meg, hogy hol találom a RAM mennyiségét pl., hogy 2GB meg ilyesmi. Valakinek ötlete? -
Titinho31
csendes tag
Holt tudom megnézni a bioson kívül, hogy milyen winchester van a gépemben? Gondoltam megnézem, hogy seagate HDD van- e a gépembe, de a biosban csak ezt találtam, hogy WDC WD7500.
Volt asztali gépem amiben Seagate HDD volt, és nem volt soha gondom vele. De persze teljesen más a 2 HDD. Viszont ha jól emlékszem az asztali gépem biosában, a winchester SG .... néven volt. Lehet, hogy nem is Seagate HDD- vel kaptam a gépemet? (Y570)Előre is köszi!
-
cassius.clay
senior tag
A Lenovo hivatalos oldaláról töltök le, és valóban a kiszolgáló szerver nagyon lassú, mivel a VGA drivereket az nvidia és intel oldaláról szedtem le és onnan villámgyorsan lejött.
Valamint minden más gyorsan letöltődött, vírusírtó stb.Nézd meg ezt a linket és megérted mi a problémám a win 7 home premium telepítésével. Erre kéne megoldás.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest