- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
-
erween
csendes tag
válasz
Televan74 #6725 üzenetére
Köszi!
Itt már ki tudom választani az ati kártyát.
Tegnap este óta megfogalmazódott bennem még pár kérdés.
Az alábbi cikkben eléggé lehúzták a gépet:
http://ipon.hu/elemzesek/lenovo_ideapad_g570g_hazon_beluli_vereseg/1093/Hát a touchpad szerintem teljesen jó, többiről nincs még tapasztalat.
Amúgy mi a véleményetek erről a gépről? Előnyök/hátrányok?
Viszont egy kicsit csalódtam, amikor kibontottam, teljesen fapados ismertetők, semmi konkrét dolog sincs bennük.
Neten nézegettem nemzetközi honlapot, hogy a legújabb driverek kerüljenek a gépre, a G-s széria miért nincs fent a gyártó honlapján??
Így egy bővebb használati útmutatót sem tudtam letölteni sajnos, meg driverek is maradtak a cd-n megtalálhatók...
Kell lennie valahol, nem tudjátok hol érhető el? -
balaaazs
senior tag
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Televan74 #6670 üzenetére
Nagyon szépe köszönöm a segítséget, a linkelt oldal kiváló és a letöltött windows tényleg működik!
Csak egy kérdés, beirtam a licence key-t és online aktiváltam is a rendszert, ki is irta hogy eredeti windows használok blabla.
A saját gép, tulajdonságok résznél viszont még mindig azt irja hogy 3 napja van az automatikus aktiválásig..., hiába aktiváltam, miért? -
cassius.clay
senior tag
válasz
Televan74 #6668 üzenetére
Igen a kisebbek nekem is lejöttek gyorsan, de a videodriver, amiből ugye kettő is kell ( Nvidia és Intel is) és ugye egyesével 2-3száz mega körül voltak, na az volt a horror.
Mindegy nem vártam ki, leszedtem az Intel meg az Nvidia oldaláról.De amire S.O.S. kéne segítség: Honnan tudok leszedni hivatalos windows 7 home premiumot, mert ehhez van licence key-em, de az itthon talált backupot ha feldobom a gépre egyszerűen folyamatosan újraindul nem tölti be.
Egy ultimate backupot elfogadott, de ugye szeretnék home premiumot felrakni, ha már jár hozzá...
Segítsetek! Honnan tudok leszedni hivatalos windows7 home premium 64 bit telepítőt?
Egy linket légyszi dobjatok, nagyon fontos!UI: Guglizásban valami olyasmit olvastam, hogy az MSDN telepítő biztos, hogy jó, de nekem ez nem mond semmit,remélem adtam én is egy kis segítséget a megoldáshoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7330 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged