Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Félig-meddig talán ide tartozik a kérdésem. Utána olvasgattam már ebben és a háztartási gépek topikban, néztem videókat is a témában.
Párásítót keresek a hálószobába, nagyon száraz a levegő (panel), reggelre orrom-torkom brutál kiszárad. Ahogy átjött nekem, az ultrahangos technika nem a legjobb, helyette ezt a Xiaomi BHR8532EU Smart Evaporative párásítót néztem ki. Ennek a cuccnak van vmi nagyobb buktatója, mire érdemes figyelni? Azt láttam, hogy van olyan amiben elég gyakran cserélendő a szűrő betét. Ebben mosható, de nyilván időként gondolom érdemes lecserélni. Levegő tisztító nincs a szobában, lakásban így azzal nem fog összeakadni a cucc. Olvastam ajánlásokat 100k körüli készülékekre, de ennyit már nem szeretnék rákölteni.
(Desztillált vizem van bőven, így az nem gond, azzal tervezem tölteni majd, vasalóba is az megy.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Politika
- Sorozatok
- OLED TV topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest