Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 12T - egytucat
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Félig-meddig talán ide tartozik a kérdésem. Utána olvasgattam már ebben és a háztartási gépek topikban, néztem videókat is a témában.
Párásítót keresek a hálószobába, nagyon száraz a levegő (panel), reggelre orrom-torkom brutál kiszárad. Ahogy átjött nekem, az ultrahangos technika nem a legjobb, helyette ezt a Xiaomi BHR8532EU Smart Evaporative párásítót néztem ki. Ennek a cuccnak van vmi nagyobb buktatója, mire érdemes figyelni? Azt láttam, hogy van olyan amiben elég gyakran cserélendő a szűrő betét. Ebben mosható, de nyilván időként gondolom érdemes lecserélni. Levegő tisztító nincs a szobában, lakásban így azzal nem fog összeakadni a cucc. Olvastam ajánlásokat 100k körüli készülékekre, de ennyit már nem szeretnék rákölteni.
(Desztillált vizem van bőven, így az nem gond, azzal tervezem tölteni majd, vasalóba is az megy.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest