Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
thesound
addikt
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
75936-ot lehet már kapni az allee storeban, nem tudjátok?
-
r.levente75
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Tescoban 15k felett 30%!
-
balint82
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Régióban és az Auchanban akciosak a lego movie 2 készletek
Pl Óbuda Auchan Emmet háza 70831 - 10e Huf. -
Napfénysüti
nagyúr
Nem tudjátok véletlenül hogy valamelyik nagyobb boltban (Auchan, Tesco, Interspar esetleg Müller) van a héten Lego akció?
-
törölt tag
felnéztem kockaváros oldalára. kár volt.

egész jó áron sikerült beszerezni két speed champions kocsit.
75871-1: Ford Mustang GT
75908-1: 458 Italia GT2
illetve láttam ott a legelső Porsche-t is, ha valakit esetleg érdekel.a két másik nagy kedvencem (75875 75899) még várat magára, mert azokat nagyon nehéz találni. Viszont már ez is siker, hogy ezek voltak.

-
LÁZ
Topikgazda
fészbukos videjó
apollo 11 szpészboj, eléggé adná itthon

-
törölt tag
válasz
Predator2
üzenetére
Ezek a boltok rendszeresen olcsóbban adják a dolgaikat, mint mondjuk a Lego. Ezt jellemzően akcióként tüntetik fel, holott az áraik szinte mindig ennyi.
Persze van amikor az “akciós” árat is leakciózzák.
Ha ezek alapján nem gond, ha a mostani legolcsóbbra ráfizetsz plusz 2000 forintot (kockashop ára a tiédhez képest) akkor nyugodtan várhatsz a vásárlással.
-
Predator2
addikt
válasz
unclefucka
üzenetére
Értem, köszönöm a választ.
Maga a készlet milyen, így hogy egy kívülálló tervezte? Megérheti beruházni rá?
Másik:
Szemezek ezzel a Ford készlettel: [link]
Ha jól látom most akciós is illetve árukereső szerint jobb árban is van mint eddig bármikor.
Tudom senki nem jövendő mondó, de szerintetek várható még rá árcsökkenés, vagy érdemes most lecsapni rá? Esetleg külföldi forrásból is érdekelhet, ha ott jobb áron van. -
balint82
senior tag
A shopban 27e felett megint jár az ideas rocket man 40335.
-
unclefucka
senior tag
válasz
Predator2
üzenetére
A válasz az eredeti kérdésre:
MOC: My Own Creation
Vagyis ezt egy LEGO-őrült emberke készítette és nem Billundban egy tervező csapat.
Nem kapott számot, nincs benne egyik katalógusban sem, viszont létező, eredeti LEGO alkatrészekből épül fel.Adalék:
Ha elég jó dolgot csinálsz és elérhetővé teszed az építési útmutatót hozzá, a Kínaiak azt is lenyúlják.
Jobb esetben szerződnek veled és kiadják a MOC-jaidat ezek a cégek.
A LEGO-nak is van egy hasonló "intézménye", ez pedig az IDEAS. Bár itt töredéke annyi szett kerül kiadásra hivatalosan és azok sem teljes pompájukban. -
Predator2
addikt
-
Tetsuo
őstag
A Toysdaal.com-mal mi a helyzet? Rendelt valaki?

-
kbalage2
aktív tag
Az említett srác, jó minőségben dolgozik és bámi egyedit összerak neked.
Ha valakit érdekel hogy mi fér ill. nem fér a 42098 autószállítóra akkor erre tessék

-
turikoczka
aktív tag
A treehouset elkezdték árusítani a comic conon a hivatalos bejelentés előtt... Szeeep

-
Throme
veterán
..hmm ez is előkerült
6871
Az idő látszik rajta. Sapce logo is megkopott a piros figurán.
Fater előbányászta valahonnan, csak összerakásit kellett a netről levadászni. Lányom jót játszik majd vele.Valahogy a sofőr alá is kellett volna egy forgószék, hogy a konzolhoz odafordulhasson könnyedén.
Viszont jók ezek a kerekek... -
balint82
senior tag
Jateknet.hu lego akció 30-50%
-
zsuha
aktív tag
Egyedi matricás helyet ajánlhatok? Ilyet rendeltem, brutál jó minőség [link] , 2 hét alatt megjött kemény borítékban.
Elég nagy a választék az ebay store-jaban. -
thesound
addikt
Stitch re-created from Ideas submission
Valamiért firefoxszal és chromemal sem tudtam letölteni az összerakásit. Ha valaki feldobja valahová, azt köszönöm.
-
-
törölt tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Az egyik problémát meg is válaszoltad, hogy az tulajdonképpen nem a csomagoló hibája. Az, hogy valamit kilopnak nem normális. Itt felénk a csomagot berakják a lépcsőházba az illető nevével és a kutya nem viszi el. De láttam olyat is, hogy az épület előtti postaládából lógott ki a doboz. Erről nem a Lego tehet, hogy ekkora fszprsztok laknak némely helyeken.
A többit megértem. Én se értem hogy gondolják, hogy a Lego dobozra nyomott matrica bármire elég.
-
thesound
addikt
Creator Harley elérhető VIPeknek a SAHban.
-
válasz
b12gege
üzenetére
Van ahol még ennyire sem képesek. Legutóbb Alzától kaptam olyan "csomagot", hogy rányomták a matricát a dobozra, és annyi. A német Amazontól is jött már így "csomag".
Az elmúlt fél évben nagyon elegem lett a magánembertől a hivatalos Lego shopig mindenkiből. Utóbbiról azt hinné az ember, hogy odafigyelnek, de nem... kívül makulátlan a csomagolás, benne a Lunar Lander négy oldalról összenyomva. Egy másik csomagot meg olyan szuper dobozba tettek, hogy konkrétan ki lehetett hajtani a doboz oldalát kibontás, roncsolás nélkül, és ki lehetett venni belőle a dobozokat. Csoda, hogy nem loptak ki belőle semmit a magyarok. -
b12gege
csendes tag
Jelentem megérkeztek a pontok!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ahogy írtam korábban is, 600 körüli pontom volt a jelenlegi egyenlegem pedig 4086. Mondjuk ebben benne van a plusz 100 is, amit ott az oldalon hirtelen össze lehetett gyűjteni.
Más: Május 25-i rendelésem után a mai napon sikeresen megérkezett a szállítmány a tetű ósöntől. Ehhez alig másfél hónap kellett csak nekik meg "néhány" noszogató email és telefonhívás. Amúgy nem tudom, ki felel náluk a kimenő termékek csomagolásáért, de úgy érezte, hogy 55.000 ft-nyi Lego-t elegendő egy réteg bubis fóliába csavarva átadni a futárszolgálatnak.

Szerencsére igaza lett és csak apró sérülések voltak az egyik dobozon. Azért vacilláltam rendesen, hogy átvegyem-e így, de nagyjából látszódott, hogy nincs komoly sérülés rajtuk. Gondolom a cég nem így pőrén kapja a készleteket, tehát ők is igazán visszarakhatták volna egy kartondobozba, amiben kapták...
Végül is Happy end, de köszönöm, soha többet! -
thesound
addikt
-
Tony21
tag
Azt nem tudja valaki, hogy a 8041 (42041) B modelljének méretei hogyan viszonyulnak a 42093 méreteihez?
Elvileg 4 centivel rövidebb a Corvette, szélessége meg passz.(Felfér-e a 8041 a trélerre
) -
Peathee
senior tag
-
thesound
addikt
-
balint82
senior tag
Vip pontok mindenkinek megjöttek?
-
Djuree
félisten
válasz
access_denied
üzenetére
en a speed championssal vagyok igy, ingyen se kene. bar aki a kocsikat gyujti annak meg nyilvan ez a favorit nem a hajok meg a star wars mint nekem.

-
Throme
veterán
válasz
access_denied
üzenetére
Nincs ezzel semmi gond, nekem se tetszik minden lego szett
-
Throme
veterán
A héten Harry Potter Brickheadz került terítékre.
Továbbra sincs matrica, aminek örülök.
Leginkább Potter és a bagoly, valamint Dumbledore szettek kaptak festett kockákat.
Harry szemüvege is komoly. Professzor esetében a szemüvegre festett szemekkel oldották meg ezt a kérdést.
A bozontos hajszerkezetek is ügyesen meg lettek formálva, de ennyi lekerekített, lapos, egyes kockával még nem volt dolgom. Főleg a csajszi hajához adtak jó adagot.
Első részek karaktereiről mintázhatták a figurákat, mert ott még Harry bozontosabb volt, valamint az első Dumbledore színészről látható kép.
Egész jól felismerhetők a karakterek, Dumbledore ruhája különösen díszes.
Prof/Ron duplaszett zacskói számozottak. Figuránként külön csomagolva a kockák (pedig a darabszám nem indokolja). -
lm83
őstag
Ha valakinek még kellene

Müllerben találtam ma 1390ért -
LÁZ
Topikgazda
hamár hárli

-
-
Throme
veterán
válasz
balint82
üzenetére
Kiegészítőket (bögre, doboz, kulcstartó...) nem szoktam nézni, viszont szettek máshol is elérhetők, lehet tovább is, mint a lego shopban. Brickheadzeket pl webshopból tudtam beszerezni, mikor a lego shopban a helyüket törölgették.
De oké, akinek tényleg egy 5k szett kell és nincs a közelében fizikai üzlet, de van a környezetében lego fan, annak jól jön a lehetőség.
-
balint82
senior tag
válasz
Throme
üzenetére
Nah, hát ebben nem értünk egyet.

17e alatt 3500 a szállítás, mi van ha valaki csak egy dolgot szeretne venni és nincs kedve kifizetni a szállítási költséget, viszont máshol nem kapható az adott lego? Pl. Én is vettem másnak már batman plüsst, és egy forintot nem tettem rá. 4245 Ft volt, máshol meg nem volt kapható. Palimadár lenne a vevő? Nem hiszem. -
Throme
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
Persze, csak az nem mindegy, hogy te zsebeled be más után a pontokat, vagy a tiédet zsebeli más.
-
-
Throme
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
Hát ilyen palimadarat kifogni a művészet. Nemhogy drágán vásárolni, de még a kedvezményről is lemondani....
-
törölt tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Olvasd el minek a folyományaként reagáltam ezt. Ugyanazzal értesz te is egyet, amit mi is mondunk és ami állítólag nem így van.
-
-
balint82
senior tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Szerintem én is pont ugyanezt írtam.

-
válasz
Ereshkigal
üzenetére
meg az éri meg, ha más pénzét költöd , a pontokat meg bezsákolod magad
-
-
balint82
senior tag
válasz
Throme
üzenetére
Akkor töröld az elejéről a beváltottam részt.
Megvettem 27990 huf-ért.Levonva a két ajándék árát 15 000 huf jön ki. Ha kihozod nekem 15000 huf-ra az ideas 21317 szettet bárhol máshol, akkor vevő is lennék egyre most
.
Azzal mindenki egyet ért, hogy ha eszetlenül használja valaki a shop-öt, akkor drága. Okosan használva és figyelve az akciókat/promóciókat, igencsak jó árakat lehet kifogni. -
Throme
veterán
válasz
balint82
üzenetére
Mindketten úgy kezdtétek a hsz-t, hogy beváltottátok a pontokat, de a történet nem innen indul, mert senki nem kap a Lego-tól egy zsák pontot, hanem szépen megveszitek a webshopokhoz képest érezhetően magasabb áron az akármilyen készletet és onnan van a pont. Szóval azt rendesen kifizettétek előtte, hogy legyen.
Mondjuk erről már sokat írogattunk a fórumon, és mindenki úgy költi a pénzét, ahogy neki tetszik.
-
törölt tag
Én itt ahol élek jelenleg S@H az egyik legjobb alternatíva Legot venni. Itt nincsenek “olcsó” boltok mint Magyarországon. És amelyik szállít is erősen kétlem, hogy jobban járnék a postaköltségek miatt. Szóval ja. Eléggé hiányzik az a pár pont, még ha nem is vág földhöz, azért mégis jó volt.
-
LÁZ
Topikgazda
Az ember nem csak saját magának tud vásárolni, én sem csak a saját feneketlen dobozomba vásárolok, igy azért bőven megéri a dolog, mert ntom, hogy egy 20asból kijönne e bárhol is a lunar lander, szóval nekem megéri...
Ettől még vannak jó árak pl a fészbukon is, de amik engem érdekelnek, azoknak a nagy részét akármilyen websopnál olcsóbban a sahból vettem, a pontjaim miatt, plusz ha van osztrák/német ismerős, akkor oda már megint más akciók vannak a sahban, megéri a plusz szervezkedés, szóval nem ördögtől való a dolog 😉 -
balint82
senior tag
Mondok én is egy példát

Lego ideas steamboat 21317 (pontbeváltással 23500 Ft volt), pont akkor rendeltem, amikor járt mellé egy 40334 és egy 40335 ajándék is. Az egyik 4000 körül mozog, a másik pedig 9000 körül. Jah és kaptam mellé még 1500 Ft-nyi pontot.
Drága a s@h, de tudni kell használni. -
b12gege
csendes tag
Ez a Te véleményed, az enyém meg más.

Én sem a teli áras készleteket veszem, hanem akkor vásárolok ott, ha akció van vagy, ha értékes az ajándék. Például az Ideas vagy a Brickheadz készleteket máshol sem tudom sokkal jobb árakon beszerezni, így ajándékkal megéri nekem. Volt, hogy másnak rendeltem, a pontokat megkaptam érte.
Csak egy példa: a 76125-ös Hall of Armor pontbeváltás (csak 1500 ft-nyi) és ajándékeladás után 12.000 ft-ra jött ki. Akkor most ez sem jó ár?
Ha pedig elvonatkoztatunk attól, hogy hol-mennyibe kerül egy készlet és ki-mit gondol erről, akkor is hadd sirassam már a pontokat, amik teljesen jogosan jártak/járnának.

-
edgR
őstag
válasz
b12gege
üzenetére
Azokat a pontokat, amik amúgy is csak arra jók, hogy a segítségükkel a SAH árak felülről közelítsék meg a netes árakat? Nem értem ezt az egészet, onnantól kezdve, hogy miért éri meg SAH-ban vásárolni - nem, az "ajándékért" sem éri meg, simán beszerezhető olcsóbban, ha szükséges.
-
b12gege
csendes tag
válasz
Throme
üzenetére
Én folyamatosan forgattam a pontokat. Mindig felhasználtam nagyjából annyit, amennyi visszajött az aktuális vásárlásból, szóval kétlem, hogy ez lehet a háttérben. Persze, ha a rendszer úgy gondolta, hogy az 1 éve szerzett pontjaim helyett a tegnapelőttieket használja fel, akkor előfordulhat.

-
b12gege
csendes tag
A nagyságrendileg 5-600 pontomból nekem is csak 40 jelenik meg...

Kicsit olyan lett ez, mint a magyar foci: "Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen!"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Djuree
félisten
válasz
unclefucka
üzenetére
ha rendes teljesen zárt házak lennének még én is vennék. vagy jönnének új várak nem ilyen nyitott szarok hanem rendes, szintenként szétszedhető azt tuti megvenném. a hp szettek is ilyenek, nem is tetszenek, megvannak de még bontatlanok, lehet el is adom.
-
wrrs
tag
Akinek a nyári kötelező pancsolás és lángosevés mellett még marad egy kis kreditje.
Elég diszkont áron van! -
Throme
veterán
válasz
unclefucka
üzenetére
Nekem nincs sok ilyen kis épületem (jellemzően a 3 in 1 sorozatból valók), de a lego üzleten és most a "modern házon" kívül nem igazán van nyitott. Ja de, a téli szettekből a toy shop nyitott, meg az állomás is.
Lehet így olcsóbb és alacsonyabban tudják tartani a db számot, vagy csak így játszhatóbbnak tartják... -
törölt tag
Leginkább Safarit használok. Ipaden jó a honlap, telefonon nem. Olvastam olyat is, hogy adblock fogja meg a Lego oldalát. Nekem viszont táblagépen van adblock, telefonon nincs.
Asztalin, ami chrome a legrosszabb mind közül legalábbis eddigi tapasztalatok alapján. Egy ideje nem néztem rá.
Eddig 100 pontom van, korábban 389 volt. Kiváncsi vagyok hogy jött ki nekik a matek... -
unclefucka
senior tag
válasz
Throme
üzenetére
Abszolút látható a fejlődés.
Azt viszont nem értem, hogy miért ragaszkodnak mostanában a "fél-ház" megoldáshoz.
Ilyen a Kunyhó a vadonban is, pedig amúgy tetszene. -
Throme
veterán
válasz
unclefucka
üzenetére
Igen a Log Cabin-ra.
Nem olyan kicsi az a ház, de tök üres. Kandallót leszámítva.
Small Cottage tényleg kicsi, ahogy a neve is mutatja...
Mégis több minden van benne...
Nem bánom, hogy az újabb épületek vannak meg, szerintem látható a fejlődés. -
unclefucka
senior tag
válasz
Throme
üzenetére
Direkt dísz puskát írtam, nem aklarnám lelőni a szarvast, túl jól néz ki.
2016-ban kezdtem el újra aktívan LEGO-zni. Legfeljebb 2015-ös szettek vannak meg, egyet leszámítva.
A többi régebbi szettem '94-es, vagy az előtti.Így sem a Small Cottage, sem a Log Cabin nincs meg. Talán ezek közül az egyikre gondoltál?
-
Throme
veterán
válasz
unclefucka
üzenetére
Mindkettő megvan
nagy kedvencek. A tópartit majdnem újra vettem, mert költözés után nem találtam.
A puska jó ötlet. Bár nekem egyik szettemhez sincs. A pecázás helyett a szarvast lelőheti a minifig
Neked a korábbi erdei ház is megvan? Nem tudom hirtelen a számát... az is kissé üres belülről. Nem is tetszik annyira, mint ez a kettő, amiket linkeltél.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen egeret válasszak?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)