Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
engedjük is el a sztorit bitte
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
HUN_Sector #87783 üzenetére
naigen, a szürke üveg mind1 is, sin biztos lett volna vmelyik vidámparkos cuccból (creator,city) , de minek kellett agyig butitani azt a szegény monorailt...
namind1, sose tudjuk meg, ha nem találnak ki rá vmi irreális vip pontot, lehet behúzom
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
HUN_Sector #87781 üzenetére
nem, de azt mondja meg nekem valaki, hogy a qrva monoraillel mi baja volt a legonak
értem, hogy az sose jó a legonak, amit a random ember tervez egy tervezős versenyre, de gyanitom, hogy elemszám csak ki volt kötve a kiirásban, mondjuk 1 megoldás lehet, több vip pontért kevesebb/kisebb készlet...
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
benjoe1 #87681 üzenetére
valszeg a srác ebay-es boltja lesz a megoldás sztem, mert pl az ilyen kültéri dekoros helyeken (zászlók, molinók) ez a 3 vitorla minimál tétel, nem biztos, hogy foglalkoznak vele. A másik opció talán vmi művészellátós bolt lehet, ahol biztos van [megfelelő vászon] , de valszeg a legolcsóbb is jó lesz, mert nem vitrinbe lesz a ladik
.
Kérdés, hogy a plusz nyomtatással olcsóbban kijön e, mintha ebayen megrendelnéd az embertől, de gyanitom adná olcsóbban is, ha pl bricklinken megtalálod, vagy instán, és direktbe fizetsz neki pl paypalon, mert akkor az ebay jutalékkal se kell foglalkozzon
.
szerk. [itt a srác boltja] , de ahogy néztem, ott is ugyanannyi (meg ugye usa, áfa-vám, ha itthon fennakad), esetleg még a topik összefoglalóban jelzett Matricás srácnál megér egy kérdést, mert ha tud pl a legolcsóbb vászonra nyomtatni, akkor azt telenyomja, lehet megáll 7-8kból a buli.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
RapaNui1 #87662 üzenetére
"lehet hogy tényleg kihoztam a sodrából", pont senkit se érdekel
, mert "jó napot, bemutatkoznék, a vevő vagyok"
1x megkérdeztem az éppen aktuális ügyfelestől, hogy szerinte akkor és ott kinek a pénzén ül a cég, az övén, vagy az enyémen, mert nekem olybá tűnik, hogy nekem van 80k-val kevesebb pénzem nem neki...hát öööö, és nem ők oldották meg a problémát, hanem az idő...
egyszerűen nevetséges, hogy egy ekkora cégnél ez megy, illetve megengedheti magának, de gyanitom ezt is azért, mert eu szinten még nem voltak elegen felháborodva emiatt, és senki se nyomta fel őket az ilyenek miatt..
lassan szólni kell Cameronnak, hogy izzitsa a tengeralattjáróját
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Kopasz93 #87645 üzenetére
a szó, amit keresünk, az a 'random', szóval full random az egész a legonál....
volt aki pl törölte a rendelését, és újra rendelt a BDP-ből 2 nap múlva, mert azon a 7végén dupla pontok jártak, és meg is kapta őket, szóval én is verném az asztalt, ha rendeltem volna.
ps. a lego oldalán valszeg nem fogod nyomát találni a régebbi akcióknak, de kb biztos, hogy pl a promobricksen/brickfanatics-on vissza tudod keresni a 'hirt' magát, és ott tuti lesz hivatalos link/kép is hozzá.
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Shadowfax #87597 üzenetére
nagyobb boltokban már egy ideje ilyen nincs, kisebb helyeken tudsz kb ömlesztettet venni, de lehet a legjobban vmelyik nagyobb fészbukos csoporttal jársz, és onnan veszel kilóra.
plusz a bravostore-os helyeket, amiket irtál hivd fel, hogy a pick a brick működik e még náluk, de ott se túl nagy a pohár, amibe válogatni lehet, a legonak is van ilyen klasszik sorozata, az is jó opció lehet 1nek.
-
LÁZ
Topikgazda
nohát
itt a lehetőség, hogy [végre mindenkinek meglegyen a teljes modular sorozat]
ps. vajon az idei lego house set fabuland lesz?
, de ami egyelőre biztos, hogy jól megmérik, 995 dkk...
-
LÁZ
Topikgazda
Batman Brickheadz nyócazegyben
vkinél akad wanted list a bricklinkre?
-
LÁZ
Topikgazda
kértem, hogy ne görgessük tovább...
-
LÁZ
Topikgazda
az off vonalat ne görgessük tovább plz
-
LÁZ
Topikgazda
ezt a vonalat engedjük is el
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Micsurin #87170 üzenetére
korán van még, de nem vágom mit kéne látnom
, de majd ha kiadják őket, okosak leszünk
a 259es a vöröspanda, a transformerek meg sorba vannak, de az összes dupla brickheadznél igy van a számozás (egymást követő), az elemszám meg a kettőre (figura+autó) vonatkozik egyben, simán lehet, hogy 15+ elem van a dongóban...
@balint82: ahogy Throme is bedobta, a koncepció már létezik, gyanitom erre blaziroznak a legonál is, aztán jön majd a többi transzformersz is kicsibe
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
mivel elég sok hsz kellett volna offba rakni, igy a thread törlés húzta a rövidebbet
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
flashpointer #87062 üzenetére
csak nehogy küldjek egy listát
-
LÁZ
Topikgazda
nohát, megkaptam a hálás melót, friends 41744 kerestetik megmenteni a világotapusztulástól nomeg a szülinaptól, tegnapra
kockán rendelhető, de sztem abból nem lenne másnapi vidéki kiszállitás,
-
LÁZ
Topikgazda
best deal evör
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Zotyipotyi #86966 üzenetére
még hiányzik, kemény meló lesz megcsipjem 50k alatt, de nem adom fel
-
-
LÁZ
Topikgazda
életemben nem volt még pab rendelésem, de ha ott van a fiókodban és még nincs 'in warehouse' státuszban, akkor ott is kéne legyen cancel opciónak
én lehet, hogy még 1 emailt irnék, amiben megemliteném a fogyvédet, de az amúgy nonszensz, hogy többszöri jelzésre se törlik...
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
RangerFox #86899 üzenetére
érdemes még 1 emailt irni, vagy ha az auto emailben van vmi hivatkozási szám, akkor felhivni az ügyfélszolgálatot azzal, a pótlásokat általában sima levélként/küldeményként adják fel, szóval nem a dpd hozza, igy akár világvége+1nap is lehet a shipping.
de a legjobban azzal jársz, ha bedobod ide képpel, hogy mi hiányzik, és nagy esély van rá, hogy vkinek a feneketlen dobozában lesz belőle.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
flashpointer #86862 üzenetére
a pod majd gwp lesz az enterprájszhoz
-
LÁZ
Topikgazda
a next round [ideasok] között megint akad pár csoda
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
osztrák kontakt vkinek?
én megpróbálok vkit keriteni, mert csak osztrákiába szállitanak, és ennyiért ez nem rossz deal
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Major Lion #86547 üzenetére
sztem engedd el azt a boltot, van amit nem tudsz megmagyarázni, nálam rendszeres, hogy német eladók a saját hirdetésükre se képesek válaszolni(nem lego), ha nem németül kérdezel, de legtöbbször a németre se válaszolnak, euban máshol nincs az a cucc?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
dellfanboy #86507 üzenetére
ez nem a mezei dobozos, hanem az amit kb 3 percig volt fent a vip vásárolható cuccok között globálisan 2500 pontért (vagy vmi ilyesmi).
@bobafett: egy időben nézegettem a német aprós oldalakon, 15k-ból megállt volna postával, itthon max olyan helyeken érdemes megnézni, akik az ajándékot árulni szokták, de bricklink a legegyszerűbb (sztem 25k alatt kevés esély van rá most), esetleg vinteden lehet kevesebb ha felbukkan.
-
LÁZ
Topikgazda
[röpcsi] o-O
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
najóvan, de az akkor best buy volt annyiért, pont a pf cuccok miatt, már csak azok miatt érdemes elrakni párat, ha 30k alatt van bármilyen távirányitós cucc, ami included pf.
sztem most már maga a készlet is dupla-tripla között van, ha nem több, ami bnib, még annyit lehet megpróbálni, hogy irsz a legonak, hogy megtaláltad álmaid készletét, de a moci nem akar működni, tudnak e rá megoldást.
-
LÁZ
Topikgazda
fészbuk legos csoport, oder [bricklink] , itthoni eladót nem dob ki, de eu pipa.
-
LÁZ
Topikgazda
a ladik
és ami mögötte van
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
TheProb #86222 üzenetére
ha ingyenbe volt neki, akkor a semmire jó pénz, de ahogy látom, projekt menáger helyben, szóval simán lehet, hogy neki pl nagyobb a kedvezménye, mint a mezei melósnak, a csatlakozási dátum sztem semmit se jelent, én is át tudlak verni a nemtudomhányéves fiókommal, itt is vert át már 1x többéves reges 'kollega'.
személyesen kell intézni, ennyi, ha ragasztás minden ok, nem lesz gond, azért ekkora szetteknél kevés esélyt látok rá, hogy vki azzal molyoljon, hogy kibontogassa, és visszaragassza, hogy átverjen...
de én pl simán kibontanám, a nagyoknál amúgy is 3-4 doboz van külön benne, az egyiket, előtte meg megnézed jutubon, hogy milyen számú mennyi zacsinak kell adott dobozban lennie, vagy megkeresed pl, hogy meliykben vannak a figurák, és azt a dobozt nézed meg.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
HUN_Sector #86180 üzenetére
számoltam vele jövőre
-
LÁZ
Topikgazda
tipik, addig jó a kuncsaft, amig fizet, én ma már senkinek se hiszek el semmit, ha korrektek lennének, már rég elküldték volna a bármit is, vagy legalább vmi kuponnal kiszúrták volna a szemed, amit levásárolhatsz vmikor..
ps. sztem felesleges telefonálni, ha úgy is kinyom, még 1x irnék a jutubra, hogy minősithetetlen a kommunikáció a shoppal, és ez az ő renoméján is ront, úgyhogy kezdje el számon kérni a munkatársát/alkalmazottját/akárkijét, azt is megemliteném, hogy azért gondolkodtál előre, mert karácsonyra szeretted volna, de ez igy kuka, szerinte mi a megoldás...
-
LÁZ
Topikgazda
életemben nem hallottam róla, de egy telefont vagy inkább emailt (hogy legyen nyoma is) megérne, hogy rákérdezzél, mikor lesznek szivesek teljesiteni, annyi idő alatt, már ámerikából is ideért volna...
ps. még akár fel is háborodhatnál, pláne, ha azóta is kussolnak, mert akkor nekik nem fontos, hogy a vevő értesitve legyen bármiről is...
-
LÁZ
Topikgazda
sodródunk
a folyamatos offolásból kéretik visszavenni legalább idénre
bittedanke -
LÁZ
Topikgazda
válasz
Djuree #86022 üzenetére
vanik [topiktya] , én majd ps5ön próbálkozom vele...
-
LÁZ
Topikgazda
ON!
-
LÁZ
Topikgazda
ezt a navos vonalat kéretik elengedni, vagy megy a thread a levesbe..
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
ON please
-
LÁZ
Topikgazda
felsőbb utasitásra a délután folyamán ellátogatok a frissen nyilt müller komplexumba, elvben 20% off van legokra is, ha még nincs lerabolva, akkor jelentkezem olyan fél3-3 környékén.
-
-
LÁZ
Topikgazda
csakhogy teljes legyen a káosz, a bravostore-nál előkerült a lemezjátszó is 95k felett...
@tPedro_: sztem ez csak a szokásos lego féle összeomlás, amire default jön a sorbanállás
szerk. 2: a ladik még mindig 'káming szún'
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
xcvbxcvb #85445 üzenetére
naja, nekem sincs átfedés a retired listámban, talán csak a
discovery, de azt valszeg sikerül megoldanom máshonnan
ecto1 elfogyott
indi nincs
1-2 sisak lehet még opció, meg dioráma ami kifut
eldorádó elfogyott
kisértetkastély nem is vót
atari-nintendo talán még opciószóval sovi, viszont van 14k pont, lehet felét ellövöm az endurancera, vagy az egészet...
btw kocka.hu-n lfsz se lesz vajon kimittud?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
xcvbxcvb #85437 üzenetére
Amőba készlet2400 LEGO® Insiders-pontHamarosan jön: 2024. november 29.
igen, de leginkább éjfél után..
-
LÁZ
Topikgazda
a régióba vajon van még telekom kártya, vagy bármilyen ilyesmi amivel csökkenteni lehet a veszteséget?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
HUN_Sector #85252 üzenetére
majd az lesz külön vicces, ha a 10 kulcstartóhoz 10 kódot dob a rendszer
ps. a 2400 pont az mennyi fabatka kb? 5k?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
HUN_Sector #85209 üzenetére
yip, azt csak hasra irtam, ntom darabszámra ez mennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Új F Speed ZTECH Z-02 elektromos robogó 2 év jótállással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Eladó Wunderkid Luk babakocsi
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest