- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
A videókártyák szokták kiadni, vagy egy kondi, vagy valami tekercs.
Én is szeretném lehalkítani a gépem, a TX2-t valszeg egy FanMate2-vel fogom szabályozni, és itt lenne a kérdés: Van 3db 8cm-es ventihely (2 hátul, 1 oldallapon) illetve 1db 8/12cm-es hely elöl (RaidMax ARES ház). Na mármost a mostani helyzet: 1db 8-as hátul 5V-on kifelé, 1 db 8-as az oldallapon 5V-on befelé, és egy db 8-as elöl 7V-on befelé fúj. De ez még így is hangos a fülemnek. Hogy lehetne ezt megoldani a lehető legolcsóbb módszerrel? Én erre gondoltam: 1db Arctic Cooling 12cm-es PWM-es hűtő elölre, hogy befelé szívjon, 1db 8-as az oldallapra, hogy befelé szívjon, és szerintetek hátulra 2db 8cm-est rakjak, vagy 1db 12-est, egy 8cm-->12cm átalakítóval (jah és ezek kidelé fújnának)? Melyikkel járnék jobban? 1db 12-essel, vagy 2db 8-assal? Jah és a 8-asokat is cserélném/em valószínüleg szintén AC-re.
Előre kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest