- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
válasz
elfelejtette #25175 üzenetére
Szerintem nagyon lefogná a VGA ha mind 2 oda kerülne. Egy jó helyen lesz ott, a VGA-nak és a merevlemeznek(1-2 hellyel ha tudod tedd lejjebb a merevlemezt hogy alatta és fölötte is tudjon majd áramolni a levegő)
A másikat nem lenne hely a Ninja és az ODD tároló között?Vagy az olvasódat egyel feljebb rakod, mert 3 ODD helyére pont befér egy 14cm-es ventilátor, és kiveszed az előlapi takaró lemezeket és raksz a helyükre egy porszűrőt. Igaz ez nem tűnik túl szép megoldásnak, viszont így a procihűtő is friss levegőhöz jutna.(nekem is így van, csak nekem gyárilag van ott porszűrő, igaz ventilátorfelfogatási lehetőség nincs, de 2 gyors kötegelő tökéletesen megtartja
) Viszont így hogy a VGA alá fújsz be és előröl, nem biztos hogy meg lesz a túlnyomás, viszont minden friss levegőhöz fog jutni.És a hátsó szívó ventilátor maradjon.
Így néz ki szemből az enyém előlap nélkülcsak a felső a lényeges most neked (és igen az ott szigetelőszalag, nagyon vissza fújt a ventilátor
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris
- Thermaltake Toughpower 1500W Gold Moduláris Tápegység
- GARIS!! MEGbIZHATÓ! CHIEFTEC POWER SMART 1250W 80 PLUS Gold
- GARIS!! MEGBIZHATÓ! PLATINUM!!! Enermax Platimax 1700W 80 PLUS
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest