- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinkó
tag
Stock romra nem lesz Google kamera,stock az 6os android,mokee 8-9es azon jo hogy megy.
-
Sinkó
tag
Hát az ujjlenyomat sensor nem javult meg ezzel se.Az a fura,hogy ha fotoexponálás meg müködik.
-
Sinkó
tag
le_zl1_qfil_ufs_fix.zip. Ha valakinek megvan ez a fájl,feldobhatná MEGA-ra.Egyszerüen nincs sehol tölthető.Köszi.
-
Sinkó
tag
Találkozott már valaki olyannal,hogy nem lehet az x720-on ujjlenyomatot beállítani?Mikor megprobálom,kiirja hogy nem lehet tárolni,töröljek egy régit,de nincs is régi.Egy másik program azt írja hogy a fingerprint API nem található.30s van rajta eddig a 23s volt.
-
Sinkó
tag
válasz
LantosBerry8 #2190 üzenetére
Vodanal,neked kell beirni a mobilnet adatait,higy tudjon csatlakozni.
-
Sinkó
tag
A 30s faceID-ja eddig a leggyorsabb,amit eddig próbáltam.
-
Sinkó
tag
válasz
paolinho #2177 üzenetére
Szinte angol az egész,de nem zavaró,mondhatni fel se tűnik,a hangja nagyon jó,veri a bootleggerst, a volte menüben be van kapcsolva,de ennek ellenére beszélgetés közben nincs net,a sebesség nem tűnik gyorsabbnak a bootleggersnél..hirtelen ennyi,be kell még lakni rendesen,kisebb anomáliákat vannak( pl. a zenpinball eddig ment,most nem kompatibilis)..akku idő bödületes...nem is értem hogy csinálja.
-
Sinkó
tag
Tök jó a 30s,de hogy a zárképernyő háttérképét hol változtatom meg....vagy 2 órája keresem.
-
Sinkó
tag
Probáltam bootloggersröl 30s-re "frissiteni",de encryption unsuccessed hibára futottam. Ha valaki leírná vagy belinkelné a megoldást,megköszönöm.
-
Sinkó
tag
Nem tudja véletlenül valaki,ha megy a Volte,azt ki kéne írnia valahol 8.1en,vagy csak onnan tudhatom hogy megy hogy beszélgetés közben is van netem?
-
Sinkó
tag
-
Sinkó
tag
válasz
paolinho #2072 üzenetére
Nálam az aosip tökéletes,semmi féle akadás nincs ha jó gappsel teszed fel(elsőre nekem se volt jó...xdan belinkelték a jót),antutu 170k,program fagyás 1 hónap alatt nem volt.A legutolsó kiadás után látványosan megnőtt az akku idő.Egyedül azzal van bajom,hogy a type c fejhallgatón telefonálás közben pattog a hang...sima jacken átalakitóval nem.
-
Sinkó
tag
válasz
paolinho #2020 üzenetére
Mindkét x720 telomon csak igy müködik a gps BB72ön..magyar nyelven ujraindítod,tökmindegy hogy a gps be van kapcsolva vagy sem,nemfogja tudni hogy hol vagy,csak ha angol nyelven inditod ujra....nem összezavarni akarom,csak ne ijedjen meg hogy szar a gps,mert nem az csak trükkös.
-
Sinkó
tag
válasz
bzoli79 #2018 üzenetére
Ha a BB72-öt feltetted,majd ne csodálkozz hogy a gps helymeghatározás nem megy ha magyar nyelvre állitva inditod a telefont.Ez az egyetlen hibája a romnak (a többi romhoz képest ez semmi).A megoldás az hogy angolul inditsd be mindig,és ha menet közben állitod át magyarra már müködik rendesen,a következő ujrainditásig.
-
Sinkó
tag
válasz
paolinho #2015 üzenetére
Hasonló képpen jártam én is,én BB72-ön voltam kb egy évig,megvoltam elégedve vele,de furdalt a kiváncsiság,miért dicsérik orrba-szájba az oreo romokat.Fel is tettem az AOSiP legutolsó kiadását....háááát.....nem rossz.Blackscreen oc kernellel,csutkára tolva 182000 antutu,geekbench 4500.
FaceID van ,Magisk megy szépen,na mondom,ez marad,szép lassan belaktam,IR megy,okosora megy,kicsit zavart az akku merülés,mert ugyan ha nem nyomkodtam a telót nem merült látványosan,de használva nagyon gyorsan.
A zenehallgatás minősége sokkal rosszabb,mint BB72-ön(nincs Dolby) de az igazi feketeleves a beszélgetések minősége.Hát az katasztrófális.Bluetooth fülessel még elmegy,bár nem elég hangos,de a zsinoros type-c letv fülessel recseg pattog a hang,egyszerüen síralmas,kikapcsolhatattlan cdla,találtam valami tákolt dolbyt hozzá,a zene hangja javul ugyan de a beszélgetés nem.
Még nem tudtam eldönteni hogy megnézzek e egy másik oreost,vagy vissza menekülni marshmallowra,félek ez volt a legjobb oreo és a többi még ennél is rosszabb.Cuoco92-ből találtam 23s-t és 26s-t,te melyiket ajánlod?
-
Sinkó
tag
válasz
szabi__memo #1837 üzenetére
Nem lehetettlen,akár duplán is
-
Sinkó
tag
válasz
szabi__memo #1835 üzenetére
Igen,a vám+áfa szerencse függő.
-
Sinkó
tag
válasz
szabi__memo #1832 üzenetére
-
Sinkó
tag
válasz
LantosBerry8 #1331 üzenetére
Összefoglalót olvasd el win10 ügyben,utana ez alapján bootloader oldás twrp recovery telepítés:
https://forum.xda-developers.com/le-pro3/leeco-le-pro-3-elite-model-x722-guides-development--and-mods/guide-unlock-bootloader-twrp-root-t3728582
-
Sinkó
tag
válasz
paolinho #1322 üzenetére
A Lineage romnál a 72X, ami le is van írva ha a linkre kattintasz,a 720at és a 727-et jelenti,722röl szó sincs...a másik is érdekes,saját topikja van az xda-n a 722- re portolt verziónak,még a sima TWRP sem jó hozzá.
https://www.google.hu/amp/s/forum.xda-developers.com/le-pro3/leeco-le-pro-3-elite-model-x722-guides-development--and-mods/paranoid-android-7-3-1-x722-elite-zl0-t3706478/amp/ -
Sinkó
tag
Nagy bátorság zl1-es romot zl0-ra tenni...oreo romokat meg hagyjuk már...mind szutyok
-
Sinkó
tag
válasz
HeavyToys #1310 üzenetére
BB72 23s (MM)+ Nova launcher prime +Tesla Unread-el,tökéletesen jönnek az értesítések,eddigi telefonjaim (Galaxy S2,S4,iphone 5s) fél nap alatt lemerültek,ez estig kihúzza,érezhetőbben pörgösebb a rendszer, a flashlightra van azért alternativ megoldás,én pl az ujjlenyomat szenzorral kapcsolom...ja és persze az ár,én 192$-ért vettem,ennyiért ilyen minőség Leecon kívül nincs.
-
-
Sinkó
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan hibával,hogy az ujjlenyomat felvételekor hibát ír ki az x720? ""Fingerprint can't be stored.Please remove an existing fringerprint" ezt írja ki de az a legszebb hogy még egyetlen ujjlenyomat sincs rögzitve.BB72 23s,ResurrectionRemix 5.8.5 romokat tettem fel,mind2nél ugyan ez a hiba,viszont fényképezni meg lehet a szenzorral.Ez most HW vagy SW hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Elden Ring
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- iPhone 15 / Black / 128GB (119)
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- IPhone 12 64GB gyári független 2025.08.30. iStyle jótállás
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest