- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
válasz
lacy86 #16612 üzenetére
Nem tudom hogy mekkora területet szeretnél megvilágítani, és milyen világítást akarsz. Nekem az udvaron most ilyen van. 3 méter magasan van és brutál erős a fénye. Elég lett volna belőle a 30W is. Az általad linkeltnél az a gond, hogy valószínűleg a hűtésen spóroltak. Egy 200W-os lednek már komoly hűtés kell mert a hő a ledek ellensége. Mennyi rajta a garancia? Az sem mindegy. Nézd meg amit linkeltem, ott van még sok led amire van 5 év gari. Szépen hangzik a 200W 4500-ért, csak valóban, de sem fényerőre nincs adat, sem garanciára nem láttam semmit. Szerintem azért az általam linkelt led olyan 20m távolságig jó fényt ad, ha ettől több kell akkor több kicsit kell elhelyezni helyi világításnak.
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- The First Berserker: Khazan
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- További aktív témák...
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó Woom Up 5 szuperkönnyű elektromos mountain bike
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest