Hirdetés
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
"Ellenben egy kompetitív játéknál ugye ha szarul megy, az rányomja nálam a bélyeget az élményre."
Ismerős a helyzet, aránylag sokat Genshineztem én is, az totál az ellenkezője élmény tekintetében. Egy biztos, fix chill élmény, ami tuti nem fog felkúrni, stabilan tudod mi fog történni, mit kapsz. Viszont pont emiatt, nem adja meg azt a dopamin bombát sem, nincs az, hogy még másnap is azon agyalok mi volt a gémben, mi történt, mit kellett volna másképp. Ez teljesen hangulat függő, mindkettő jól tud esni, de időről időre bennem fellángol ez a kompetitív szellem és olyankor nem is vagyok képes mással játszani, ez az amibe igazán bele tudok mélyülni olyan szinten mint semmi másba.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest