- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
grimm2015 #66772 üzenetére
Csak azért játszok most topot, mert ahhoz lett kedvem, anno toplanerként kezdtem a lolos pályafutásomat. Nem célom Ziggsel addig menetelni ameddig csak tudok, meg force-olni. Ha nagyon rámennék vele, szerintem a G1 is meglenne, már így is többnyire ahogy elnézem G3-G1-es játékosokkal dob össze. Úgy látszik az MMR-em feljebb került, mint a látható rankom.
A smurfoláshoz: nyilván kicsit irónikusan is mondtam, de nem a pont 10-es score számít. Hisz ne hülyéskedjünk már, hogy csak akkor elég jó valaki, ha a kerek 10-es score megvan ezt nem gondolhattad komolyan. Inkább maguk az eredmények és azon belüli statisztikák. Ha megnézed azért hányszor lettem vele ace vagy mvp, meg milyen kda, milyen dmg ment tényszerűen látható, hogy nem arról volt szó, hogy zsinórban elkedzem jó csapatokat kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VoLTE/VoWiFi
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Softmodolt PS3 Slim - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest