- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Yettel topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolly444
aktív tag
válasz
micafighter #46731 üzenetére
Igen, erre gondoltam én is de ennél vannak azért erősebb kombók is. Mondjuk nekem alapból nem szimpatikus Lucian valamiért. Ettől függetlenül egy jó champion. Blitz Vayne-nel is erős. Blitz hook+knockup alatt Vayne-nek van ideje begurulni az enemy mellé és lestunolni. Adc mainként viszont soha nem fogom megérteni az embereket akik volit, amumut, teemot, malphiteot és hasonló champeket hoznak supportnak. Legszívesebben minden olyan meccsen kilépnék. Főleg ha full ap-t építenek
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest