Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solad
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Nem a mondat informaciotartalmaval van bajom. Tizenevesen nem adtam volna ki a kezem alol ilyen ganaj munkat. Dszunglerese? Konyorgom...
-
Beni97
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Hát igen de ez szerintem nem segítség, hanem alap dolog.
Én csak a kiemelt szöveget olvastam el a felsorolást már nem.
Nem mondom, hogy rossz az oldal de néha tud hülyeségeket írni. -
micafighter
nagyúr
válasz
feedme
üzenetére
Igen sajnos ilyen, irtam már ide amikor én is igy jártam.
(#45096) Solad pedig ez valóban fontos. Nyilván nem arra kell gondolni hogy a minimapon lásd meg a hösét, és ügyes vagy ha felismered a karakterének a képét, hanem ha pl ki tudod találni hol fog gankelni, counter gankelni tudsz ami megfelelően kivitelezve könnyen kettő killt jelenthet a csapatodnak.
-
feedme
tag
Én nem tudtam, de leírom, hátha más se. Ha három skin töredéket beforgatsz, kaphatsz olyan skint, amihez nincs meg a hős. De ha megvetted a hőst, ingyen kiválthatod.
-
Imilenni
addikt
válasz
kenwood
üzenetére
Egy kis segítség azoknak, akinek nehezebben megy early-ben a jungel.
Ne értsd félre, csak azért a tiédre válaszolok hogy ő is lássa kb így kellene linkelnie. SZVSZ
-
huzsihun
csendes tag
-
Yodamest
veterán
válasz
olloczky
üzenetére
Jött ellenem tegnap egy Yorick, csak nem te voltál az?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Valóban nagyon erős, ezt az is jól mutatja, hogy Malza topoztam és nem bírtam nyerni ellene. Tök jól tartotta magát, rám igazából nem volt túl veszélyes, 1 gank alkalmával megtudott ölni aztán vettem itemeket és én is visszaöltem ultival. Más ellen simán betolom az ösvényt és torony alatt kell farmolnia, de ő valahogy jól bírta a törődést, tök egyenlő lane volt. Többi lanet közben szépen megnyertük így feladták, mi végig csak a saját csatánkat vívtuk

-
olloczky
senior tag
Ez a Yorick tényleg bejött..máris silver 3ban vagyok
irány gold 
-
-
kenwood
veterán
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Zsozsenak vannak jo dumai,csak unalmas, hogy minden masodik poenja a melegekrol szol.
Kicsit latens az ember sztem -
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Szerintetek ez jó build Rengonak?
CD-s cipő, Infinity, Statik, Youmo és Ravenous Hydra.
Utolsónak nem tudom mit kéne, végülis GA-t ne nagyon vegyek ha nem kapok fókuszt nem? Inkább a burstra kéne rámenni vagy valami off tankos item?
Megköszönném a segítséget
-
Beni97
őstag
Ha valaki nem látja akkor annyi az egész, hogy Quinn elindul full builden, olyan itemekkel amik adnak mozgási sebességet+bázisvédő cucc+quinn ulti és közbe adják rá a buffot és néha eléri a 3000-es mozgásit egyszer még a 4000-et is. De mikor először elindul Ott a Tf rádob egy piros kártyát de Quinn mivel gyorsabb így lehagyja és még pár piros kártyát dob rá amiket szintén lehagy és a végén a baronnal megáll és betalál mind. -
saelin
veterán
Twisted Fate teleportálás közben sebezhetetlen?

-
TBT
addikt
-
saelin
veterán
válasz
Kanczy
üzenetére
Megpróbálok vele teljesen másképp játszani, mint ahogy szoktam a többi hőssel. Csak védekezés és néha poke az enemybe. Szóval vissza kell magam fogni, ami nem lesz egyszerű.
Most egy mundo-t fogtam ki topra és nála még az sem működik, hogy kicsit megszeded és elmegy, mert nincs hpja. Teemo-t is kaptam már ki toppon, ami talán a legrosszabb, mert sokkal távolabbról tud támadni mint Gnar. Megpróbálok vele full defenzíven játszani és csak dobálni az ellent, csak elég nehéz így vele... ugye farmold a miniont, tartsd távol a hőst a toronytól, próbálj a lehető legtovább a lanen maradni, figyeld a ganket. Lehet a top nem nekem való, mert ennél még a jungler szerepe is könnyebb. Persze azért próbálkozom tovább, mert anno Fiorát is volt egy hét mire megtanultam használni. Kellett hozzá egy tonna vesztes meccs és addigra annyit hibáztam, hogy már nem volt mit elkövetnem vele.

Pl a kezdetekben gnar E-jével véletlen bepattantam a torony alá... Csak fogtam a fejem, hogy hogy lehetek ilyen bolond!

Jungleresnek végül Shyvanát fogtam be, mert valami vicc vele a szörnyek kipucolása. Evelynnel és Kindreddel állandóan azon kell aggódnom, hogy vajom nem halok-e meg camp takarítás közben (olyan gyorsan szedik a hp-m a szörnyek), míg a sárkánycsajjal egy W és Q spam az egész. Egy-egy camp között pedig elnyomok egy potiont és kb már is visszajön a vesztett hp. Lvl 3-4-en már tudok gankelni, lvl 6-on pedig egyedül viszi a sárkányt. Átalakulva pedig nem nagy veszély beugrani 2-3 ellenség közé sem. Kicsit meg is lepett hogy ilyen jól megy vele, mert nehezebb hősnek gondoltam az átalakulása miatt. Na, ő egy pozitív csalódás!

-
-
saelin
veterán
válasz
olloczky
üzenetére
Azt trollkodja, hogy azt hiszi hogy új champ, és érdeklődik az erőssége után. Gondolom.

ON:
Ecsém, de béna vagyok Gnar-al... Eddig az összes meccset vele elvesztettem. Nem az hogy sokat haltam vele, hanem hogy egyszerűen nem tudtam ölni vele semmit, vagy csak nagyon ritkán. Nálam bekerült a nehéz karakterek közé, mint amilyen leblance is. -
olloczky
senior tag
Gyerekek .. yorickra függtem most rá.. earlyben kicsit gyengécske, de midre annyira op lesz, hogy nem igaz..
sokszor olvastam már a viccet, hogy "Yorick walks into a bar.. there is no counter.." és tényleg igaz 
-
saelin
veterán
Most kipróbáltam ezt az URF nevű játékmódot... szvsz xar.

-
huzsihun
csendes tag
Nyerj mystery skint! Kattints a részletekért!
-
saelin
veterán
Úristen ma mit ajánlott fel a youtube!
Már vagy 10 perce ezeken röhögök!

-
CraBByzzz
aktív tag
Na ez a veigar nem rossz
1550 stack másodjára vele. Elég op one-shot gép.Más: Valaki nem tud chatszobákat ahol lehet keresni embereket az ip weekendre? Vagy ha valaki akar jönni már 2en vagyunk (én s3, haverom b2). Infiniti néven kereshettek EUNE-n.
-
saelin
veterán
Meglett a 10 besorolóm. 4 winem lett és silver IV. Ez nem tudom mennyire jó.
(#45056) yabba
6 játék után azt kell mondjam, hogy csak egy valamit sajnálok lulu-ban... mégpedig azt, hogy a pajzsa nagyon gyenge. Emiatt inkább a W-jét fejlesztem, mert az legalább 1.x másodpercig kivonja a célpontot a forgalomból. A pajzs még életet nem mentett!
-
jUUh
addikt
Most komolyan, honnan szedjek én 500 kék esszenciát amikor kulcsot alig dob, ha dob is, nem champ shardot...
Amióta bentvan a játékban a hextech craft, 195 kékem van...

-
saelin
veterán
Én próbálok átszokni draftra, de annyi preamade party jön velem szembe, hogy az már fáj. Gyakorlatilag elpusztítják a csapatomat. Onnan gondolom hogy premade, hogy látszik a csapatmunkájukon és a hősök pickjén. De lehet csak én kapok szánalmasan gyenge csapattársakat (lvl 1-en meghaló jinx, flamer heca, troll/feeder ashe).
Eddig 3 meccsből 3-at elvesztettem és gyakorlatilag a rossz csapat miatt, mert volt aki az első halál után átment afkba vagy beírta chatbe hogy "i go feed" és direkt berohant a torony alá... Ha rankeden sikerül fentebb másznom, akkor jobb játékosokkal fog összesorsolni a játék? Jelenleg 2 vagy 3 rankedet mentem, de még nem vagyok besorolva sehova. A héten lett meg a lvl 30, de addig nem terveztem rankedezni, amíg nem lesz jobb a tudásom, de ha ez kell a jobb teamhez, akkor üsse kő!
Megyek így, vaagy... semmi köze a rankednek az mmr-hez?Mielőtt megkapom, hogy lehet olyanokkal sorsol össze, amilyen én vagyok...
Sosem leaveltem és eddig 2 afk-om volt, az is csak becsúszott. Chatben pedig próbálok türelmes lenni, aki meg bunkó, azt mute-olom, majd jelentem. -
-
saelin
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Fun!

Túl sokat nem tudok róla mondani, max egy első benyomást - csak 1 meccset mentem vele. A legjobb benne szerintem a clickje, mert valami nevetségesen könnyűvé teszi a lasthitelést. A Q-ja erős még annak ellenére is, hogy nem volt semmi komolyabb AP-t adó cuccom, csak a szokásos support dolgok. Az sem volt gond ha a lane-t nagyon bepusholták, mert a fent említett Q simán leszedi az eltalált minionok fél hpját, de a lassítása sem elhanyagolható. Pl ha az E-t, vagyis pixit rárakod egy társadra, akkor a Q-t a társadról is tudod indítani... A menekülők rémálma lehet!
Ugyan ez a W-je, ami a társadat gyorsítja az ellenséget pedig átváltoztatja egy állatá. Ilyenkor csökken a mozgási sebessége és nem tud gyakorlatilag semmit csinálni. Az ultija meg bónusz hp-t ad egy szövetségesnek és lassulnak a közelében lévő ellenfelek. Az ultija épp úgy mint a többi skillje többfunkciós, mert teamfightban is jól jön, menekülésnél, de akár egy ganket is meghiusíthat.Sona után ő a második supportom, akivel azt érzem, hogy ha megtámadnak van esélyem elmenekülni/visszatámadni. Egy full ap buildet lehet kipróbálok vele, mert a dmg-e nagyon rendben van.
-
saelin
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Engem ez nem érint. Mindig champion.gg-ről nézek buildet, amikor meg már biztos vagyok a kariban, akkor a mobefire.com-ról keresek valamit, ami a szájízemnek megfelelő és beviszem a lol beépített item builderébe. Kicsit macerás, de ilyet csak a kedvenc karaktereimmel csinálok (kettő ilyen van per pill).

-
saelin
veterán
válasz
Mister_X
üzenetére
Most behúztam pár új hőst (köztül lulu-t is, akit már... jó ideje akartam magamnak) és ebben benne van a sárkány csajszi is! Kindredet most próbáltam, és azt kell mondjam nem egy egyszerű gombnyomogatós hős, viszont gankelni könnyű vele, de hogy mennyire az még engem is meglepett! A mai napot szerintem hősök tanulgatásával töltöm, de talán a hétvégét is, amikor már kipihentebb leszek egy kicsit.
(#45035) Yodamest
Jah, vagy meghal és odaadja az ellenfélnek a buffot!
-
Yodamest
veterán
válasz
Mister_X
üzenetére
Az a bokorba bebújós csel nagyon jópofa, én is kifogom próbálni! Kösz!
Ezek a kis trükkök nagyon sokat tudnak számítani.Ha már jungler tippek: én azzal szoktam a midest segíteni earlyben, hogy a sújtást a raptorokra használom, így kitudom szépen szedni az ellenfél wardját. Így óvatosabban kell játszania, és akár egy hazamenetel után meg is tudom lepni.
Másik alap dolog, amit viszont sokan nem csinálnak, hogy szólsz a mides mage-nek amikor mész kékezni, hogy takarodjon és vegye fel a kék buffot.
nagyon tudnak örülni neki (én is ha épp miden vagyok) és akár a lane megnyerését is okozhatja ez az apróság. -
Mister_X
nagyúr
válasz
saelin
üzenetére
Jungle esetén elsőnek azt kell megtanuld, hogy gyorsan és HP veszteség nélkül húzd be a campeket - több gold, több XP, szintben gankelésnél hátrébb leszel top/mid enemyhez képest. Sutyerákot is be kell húzni, mert látni fogják, ha mid elindul gankelni vagy az ostobábbik jungler megmutatja magát. A másodii hogy mikor és hol gankelj. Ha adott lane vezet 20-50% cs-vel és tolja tower alá a lane-t, akkor nem kell. Ha gankelsz, reakcióik alapján tudod, hogy van-e wardja: ha hátrébb megy, visszafordul vagy minionok takárásba megy és kiesik cs nála, akkor lát/látott. Lvl6 Illaoi után nem ajánlom a ganket, mert fájni fog. Cheesy taktika topon, hogyha nem volt wardja, beköszönsz, majd visszafordulsz és a folyó bokrában beülsz. Volt aki akart rakni egy wardot
Ha az adott lane el van feedelve, akkor baromi gyorsan át kell gondolni, hogy gankelsz-e, mert ott maradsz. Lehet gankelni az enemy junglert, rakni kell a wardokat, az ő junglerében, így lophatsz tőle buffot vagy meglepheted, miközben gankelne.Az én jungler preferenciám (legjobbtól): Vi, Jarvan IV, Shyvana, Nocturne.
-
Yodamest
veterán
válasz
saelin
üzenetére
Hát annyiban, hogy amit írtam is, kénytelen leszel mindenáron a passzívan vagy aktívan megjelölt célpontokra ráhajtani, különben semmit nem fogsz érni. Jelenleg annyiban jó, hogy elhozol egy 3-5 "jelzőt"
akkor már jó vagy nem feltétlenül kell teljes gőzzel azon lenned.Szerintem hülyeség ezt a stackelés dolgot kiterjeszteni minden alapképességére is, ez így tök jó jelenleg, hogy azok nem függnek tőle, így olyan érzete van a dolognak, hogy a stackek begyűjtésével csak egyfajta pluszhoz jutsz, de anélkül is erős vagy. Ja és azt eddig el is felejtettem írni, hogy természetesen hatalmas nerf lesz a képességeken emiatt, amit a stack gyűjtögetéssel tudsz majd "ledolgozni". Így gyakorlatilag nem azért fogsz küzdeni, hogy még erősebb legyél, hanem hogy ne legyél baromi gyenge... nem mind1.
-
saelin
veterán
Engem nem zavar. De lehet csak azért, mert már így szoktam meg a kezdetektől. Pedig én az az amber vagyok, hogy mindent eredeti szinkronnal nézek és felirattal.
(#45024) Yodamest
Ez mennyiben befolyásolja majd a jatékmenetet vele? Nekem csak enyhe balanszírozásnak hangzik. -
Bowser
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hátha valaki járt már hasonló cipőben

Gold I-ből estem vissza Gold 3-ig
Amikor Gold 2 lettem írta, hogy 1 meccs nélküli győzelem jár(szokásos)
Csak ugye sajna leestem Gold 3-ba és 1 wint ott is jóváírt nekem.
G3 100 Lp-n vagyok ha egy wint szerzek a két meccsből akkor gold 2 leszek.
A kérdésem az ha Gold 2 100 Lp leszek akkor már lesz jóváírva 1 meccs nekem?Köszönöm a válaszokat

-
Yodamest
veterán
válasz
saelin
üzenetére
Sajnos jön rá a nerf, szóval most kell még kiélvezni

Amúgy annyi lesz, hogy a jelzőinek számától függ majd az összes képességének a sebzése, cd-je. Erősíteni akarják a sajátosságát, ezt a jelző gyűjtögetést, csak így kb az lesz, hogy ha el vagy nyomva kicsit és nem tudod gyűjteni a jelzőket, akkor teljesen alulmaradsz. Mindent arra kell majd feltenned, hogy elég jelzőt összetudj szedni.
-
saelin
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Az mekkora öröm már, ha folyamatosan elviszed az ellenfél buffjait gank előtt. Engem egyszer volt hogy egy shaco meglepett, mert rámrontott piros ölögetés közben, de menekülést színleltem és hagytam hátra egy wardot, amikor már a piros dög fél hp alatt volt gyorsan flash, majd smithe és E/Q spamm a bohóc arcába. Reagálni sem volt ideje olyan gyorsan lement a hpja (az ad evelynnnek durva burstje van titánhidrával
)! Amiben még iszonyat béna vagyok jungleresként, az a dragon steal... mindig rosszul lövöm be, hogy mikor kellene rányomni a lasthit smithe-t, így meg a csapat vérszemet kap sokszor. 
Ma megveszem Kindredet és estefelé próbálok valamit alkotni vele. A ranged karakterek nekem nagyobb önbizalmat adnak, mint a melee társaik, mert úgy tudom bevinni az első csapás(okat), hogy én lehet nem kapok be semmit. Pont emiatt jött be mundo tegnap, csak dobálod a késeket és az ellenfél hpja meg eltűnik. Lassan csak megtalálom a játékstílusom.

-
Yodamest
veterán
Sárkányt abszolút nem biztos, hogy a jobb csapat hozza el. De itt is meg kell különböztetni a dolgokat, mert van az amikor a jobb csapat annyival jobb, hogy no chance, ilyenkor már tök mind1, hogy a sárkány náluk van-e. Ami ténylegesen számít, az az amikor jobb az egyik csapat, de van esélye a másiknak is, na ilyenkor simán ellehet hozni a sarit.
Az a lényeg, hogy objektumot objektumért, tehát ha ők nyomulnak a sárkányra akkor gyorsan meg kell indulni és elhozni egy mides vagy top tornyot. Ha bent vannak lanen és nem lehet előre lépni, akkor pedig lehet menni a sarira. Mindig van mit csinálni, csak hát csapat is kell hozzá sokszor. Lehet pingelni a többieknek, hogy 30 sec és sárkány van, így tegyük fel tőlünk 4 ember odajön és hiába jobb 1by1 az ellenfél, ha tőlünk meg max a jungler aki hívja mondjuk az adc-t. Ezzel már belehet húzni egy sarit.
Pont amit írtam is tegnap példát hoznám fel megint: Tryndáztam és a csapatom szarrá feedelte az enemy Master Yi-t, ezért kihasználtam a lehetőséget, hogy a Yi rájuk vadászik és elhoztam zsinórban vagy 3 sárkányt. Közben farmoltam a saját és enemy junglet mint állat, így a végére erősebb tudtam lenni és lehoztam a meccset. Ha ott akkor bocsátkozom csapatharcba még a játék elején, akkor engem is csak bedaráltak volna, mert no farm no buff, item hátrány stb.
-
Jazz
veterán
válasz
storm3
üzenetére
League of Legends\RADS\system - locale.cfg fájlt kell átírni.
locale = hu_HU
Az eredeti angol meghatározás sorát meg ki #-kettőskeresztezed így bármikor vissza tudsz rá térni.
Szükség is lesz rá mert nagyon furcsa lesz az angol után a magyar. A tárgyak nevei, de a skillek is magyarok. Nagyon durva.
Én csak fogtam a fejem. Inkább visszaváltottam angolra. -
storm3
senior tag
Letezik olyan trukk, amivel euw-n magyar feliratokkal es szinkronnal tudna egy cimbim jatszani?
-
saelin
veterán
A mostani meccsemen is pont így jártunk, csak itt mi voltunk a gyengébbek. Evelynnel és Zeddel próbáltuk ölni sárkányt, de egy Amumunak sikerül ellopnia. Már itt fogtuk a fejünket, hogy lehet ez volt az utolsó csepp a pohárban (bot szinte el volt pusztítva és mid-ről is elvittek egy tornyot). A második sárkányt sikerült megölnünk egy top torony kárára, de ez már nem volt elég, sőt 2 sárkány is kevés lett volna, mert az ellenfél...
1. jobban játszott és egy csapatként cselekedtek - pl amumu dragon steal.
2. volt egy 5/0/5-ös Leonájuk, akit a feladásig sem sikerült egyszer sem megölni... ahogy a csapatásram mondta: "leona though as fuck"
3. este van és ilyenkor bamba dög vagyok!
Szóval jah, a sárkány nagyon fontos lett, de nem 100%-ig nékülözhetetlen. Ígyis-úgyis a jobb fog győzni.
-
Jazz
veterán
Most hogy van lvl6-7, visszamenőleg nem érvényesek az S+-ok a lvl5-ös champ-oknál? Újra meg kell őket szerezni?
Még annyit a dragonhoz, hogy általában ugye az a csapat szerzi meg amelyik az erősebb. És akkor ezt az "előnyt" még növeljük is a hozzá adott buffal. Szóval ez sehogy se jó.:S
Pl. most éppen a mi csapatunk volt az erősebb. Annyiszor hoztuk el a dragont ahányszor csak akartuk. Eddig se volt nagyon esélyük, de így aztán végképp elszállt minden remény. Aztán volt hogy megtettek mindent hogy megszerezzék, és ott pusztultak el. Nem igazán gondolta át ezt a Riot. Pont a visszájára sül el minden. -
Jazz
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Inkább dodge mint loss.
Ezt is inkább leave-elni kellett volna:
Enemy: trundle, sejuani, alistar, talyah, ashe
Mi: heca, brand, vayne, liss (top), fiddle (sup).Ellehet képzelni mi lehetett a meccsen. A három ultra tank buldózer super heal-el, slow-al, ali-val 4000+ hp-val, mid-late game-en bedarált mindent. Hiába vezettünk early-ben. De ezt már az elején lehetett látni. Nincs tank, se top-on se supp-nál, előre borítékolható volt mi lesz a meccsen. Most mi a jobb. Dodge-olni egy ilyen game-et, vagy végig szenvedni és egy előre lejátszott defeat-el gazdagodni.
Ja és egy kivételével minden alkalommal elvitték a dragont. Ez még frankón rásegített. -
kenwood
veterán
A barrier buffal szerintem erdekes lehet boton a barrier - adc , heal support felallas.
-
Jazz
veterán
...Mintha egy pöttyet túllőttek volna a sárkányozással a célon. 2-3 sárkány és gg. Vagy az ellenkezője. A soha le nem járó és %-os dmg buff helyett inkább adtak volna mondjuk 1000 goldot, vagy csak pár percig tartson....na de így. Remélem hamar vissza veszik.
-
saelin
veterán
Lol, ez az új brand egy group killer. W+R = kihal a fél team...

-
kenwood
veterán
válasz
saelin
üzenetére
ha jok a runaid,meg a mastery,akkor 1k goldig kint tudsz maradni.megveszed a Recurve bowt,es onnantol csak a mana limitalhat,a minionok elolvadnak.
A piros buffos monster hpt tolt vissza smitera.
Arra figyelj, hogy a w hianyzo hpra healel,illetve csokken a bejovo sebzes,es addig is ketyeg a q-e-smite cooldownja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Samsung kuponkunyeráló
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
irány gold 
).

)! Amiben még iszonyat béna vagyok jungleresként, az a dragon steal... mindig rosszul lövöm be, hogy mikor kellene rányomni a lasthit smithe-t, így meg a csapat vérszemet kap sokszor.