Hirdetés
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
Ezt én tudom és farmoltam, de ha spellel farmolok akkor viszonylag hamar elég mana és attol még a gp ugyaugy diveolgat és lövöldöz rám egyet egyet, a többit lane meg szrt rám. alul kettőből egyse jött gankelni pedig mondom ott 2v1 volt. ez egy rendkivüli helyzet gp nem sűrűn van miden
jungeler meg nemvolt
ap-t is azér pickeltem mer az se volt. áltálában utolosnak pickelek -
GabN73
addikt
válasz
ChromeX
üzenetére
Mivel még mindig nagy a ranged (aka akcio-raduszod), tudsz farmolni.
Midesként egyik fő feladatod a farmolás - nagyon sok gold szerezhető belőle -
GP meg csak had pusholjon, ha boton/topon beütik a toweretek akkor általában jönnek segíteni neked is. Wardolni kell mellé, így ha valaki nem szól hogy miss, akkor is megmenekülhetsz.
Enemy trynda első 20 percben 240+ minion killel rendelkezett. Feed nélkül is volt goldja itemekre...
-
ChromeX
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
Igen csak az a baj hogy szinte semmit nem löttem rá, amit löttem azt meg visszahealelte (szinte), meg hogy a locuson az elején 10sec+ cd van még ha azt maxolom 2.nak is, a sima range az arcano pulsnak meg kevés mer annyira ö is ellövi a paralellyt. szoval hiába harassoltam esélyem nemvolt, meg 45magic resije volt 1esen. torony alatt álltam de bebefigyelt és rámereszett egy paralellyt mégha kapot is egy towerhitet és félhp-m volt kb a panheton rámultizott és akkor már nemtudtam menekülni, aztán buktam a towert
amikor meg kéket akartam magamnak szedni senki nem segitett egyedül meg mire leölöm.. ugyanugy bukom a towert, ja meg xearathal nem lehet full hp-rol 6oson leburnolni egy ilyen karit szerintem. mondjuk ha mondjuk fél hp-n van megölöm talan. (fullos ap-s runám van.)
-
superecneB
őstag
válasz
ChromeX
üzenetére
Xerathhal elég nagy a ranged ahhoz, hogy távolról harassolni tudd és stunold (spellekkel). Ha le stunnoltad, ne "ugorj" rá, mert eszik egy narancsot és röhögve ráddob egy 180as criticalt, hanem harassolgasd tovább. Kicsit megöleled a toweredet, nem tud belőni rád parelleyt, te viszont elég nagy hatótávval dolgozol különösen az ultidban.
Egyébként early gameben a lasthitek fontosabbak mint az hogy mondjuk fél hp környékére harassolgasd. -
m4rk_
aktív tag
Mostani leárazás (03.30 - 04.02) :
Maokai: 975 RP -> 487 RP
Morgana: 585 RP -> 292 RP
Skarner: 975 RP -> 487 RPDragonslayer Vayne: 975 RP -> 487 RP
Boom Boom Blitzcrank: 975 RP -> 487 RP
Sheriff Caitlyn: 520 RP -> 260 RP -
ChromeX
addikt
Ezt nemhiszem el 4v5 van és kikapunk. Egy gp jött be középre xearthal voltam, mit kéne vele kezdenem mer nem harcoltam vele de ha sikerült közel jönnie 200akat critelt rám aztán torony alatt megöltek ketten, mert fent bénáztak. lent meg 2v1be voltak senki nem jött segiteni. de ha valamit én csinaltam roszl akkor javitsatok ki
-
ko9
addikt
Nem sokat tudok válogatni, mert nekem ilyen szempontból csak Arp-os rúnáim vannak, quintbe meg AS. Vagy a Piros Arp, sárga Armor, kék MR/lvl, és AS Quint runepage (amit kb minden junglernek használok) marad.
Bár ahogy néztem eléggé manaigényes, de sajnos kékbe nincs manaregenes cumóm, csak CDR és Mana/lvl (tipikus Ryze
). -
Cyberbeni
addikt
ez így nem túl optimális, egyrészt 6 armorpen mark meg 3 ad mark meg 3 ad quint ugyanannyi armorpent, de több ad-t ad.
másrészt meg dzsungelbe ad helyett as-t szoktak vinni, szerintem próbáld ki úgy is, mert valószínűleg gyorsabban fogod tudni kipucolni. (legalábbis madred után biztosan) -
kexksz
addikt
Cloth Armor + 5 HP pot. Igazából mindegy, hogy a kéket smite-olod-e (persze segít ha inkább ott marad az AD Carryd/toposod damolni és megtarthatod a pirosra, de nem muszáj.) lényeg, hogy leölöd a kéket, aztán kihúzod az Et, odamész dragon/baron falhoz, átugrassz E-vel, beleütsz a pirosba, elhúzod a bokorba és szép komótosan megölöd, miközben az enemy jungler még a ghostjainál se jár. Ezzel lv3 leszel egyből dupla buffal és jó pozíciód lesz egy bot/top gankhez.
Ja izé, a mastery 0/21/9.Estefelé fogok streamelni, valószínűleg haverommal együtt nyomunk majd pár duot, majd kiírom holnap, ha megy.

-
kexksz
addikt
9/21/0, AD piros, ARP quint, Armor sárga, Mana regen kék.
http://www.own3d.tv/k4csa <- Holnaptól itt tolok ranked solo queue liveot, majd nézze aki akarja.
Nem kell semmi nagyra gondolni, csak 1300-1400 ELO. 
-
ko9
addikt
kexksz: Fizznek milyen build, rúna+masteryt ajánlsz? (Jungle/OffTank) Erősen gondolkodok rajta

-
Dani_kp
addikt
Mid: Katarina
Solo top: Nasus vagy Gangplank, régebben Wukong is
Jungle: nem tudok és nem is szoktam
AD carry: nah ezt sem szoktam
, de ha kell akkor Vayne-t viszem (csak ez van meg Ashe)
Support: igazi support sem vagyok, de mostanában Blitz-el szoktam menni erre a célra teleport + CV kombó... nagyon adja
. -
GabN73
addikt
Elkezdődött..... 1 vereség

-
lazlo16
aktív tag
AD Carry,Support ezek mik ?:'D odáig eljutottam h stiilus (ugyértve a hogy hol harcol..)
"ez cakkun pakk nem világos xD
->"tier3-as runepaget tudj összepakolni, érdemes egy flat AD red, flat armor yellow, flat mr/mr/level blue és flat AD quinteset, és egy Mpen - HP/lev vagy Mregen - ap/level, flat AP quintes paget" -
zsiga_667
tag
Top : GP vagy Malphite
Jungle : nem szeretek (nem is tudok) erdőbe menni, ha nagyon kell akkor lásd top
Mid : Swain, vagy ha olyanom van LeBlanc
AD Carry : Caitlyn, meg nagyon szeretem Corkit is, csak Cait jobb
Support : Soraka3v3-ra meg Malphite ha AD kell a csapatba, illetve Rumble ha AP.
-
n a x v i L
aktív tag
AP WW mióta ilyen népszerű ?

-
Szelep
senior tag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Kösz! Már csak a ms quintek kellenek, a többit már régebben beszereztem.

Mostanában a solo top Olafra kattantam rá. Elég jó topon. Lvl 6-tól pedig gankelni is nagyon nehéz.
Olafot kivel lehet counterelni solo topon? -
lazlo16
aktív tag
bár érteném a szakszavakat Oo
-
Hopeful
csendes tag
<3 trundle jungle
<3 irelia solo top
<3 kassadin mid
<3 blitz support ,már ha annak nevezhető
<3 ezreal ad carry -
Tommmmka
senior tag
jah, középre Cait, bot-ra ryze

-
Tommmmka
senior tag
Nekem a kedvencem AD SION nagyon bunkó egy karakter

-
kexksz
addikt
Kinek mi a kedvenc champje, a jelenlegi meta szerinti role-okra leosztva? (Mid, Top, Jungle, AD carry, Support.)

-
kexksz
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
Leona az egyik legjobb support szerintem, csak nagyon tudni kell vele játszani. Az a mainem, ha nem autista az ad carry gyakorlatilag 10 perc alatt megnyerjük a lanet akármilyen kombó ellen. Jannát szeretem még nagyon.
-
pckownz
őstag
válasz
Dani_kp
üzenetére
Hát tegnap éppen Karmával játszottam, és Katarina volt mellettem, enemybe Wukong és Zilean. Így is szétcsaptak minket lane-en, de a shieldem éppenséggel nagyon jól jött és jó sok percet nyertünk vele.
De amugy igen, soraka jobban tetszik mint support, az tényleg olyan pure support érzést ad. Karma viszont megfogott az összetettségével. Sokat kell még tanulnom supportként mindenesetre.
-
Dani_kp
addikt
válasz
pckownz
üzenetére
Ha jól tudom és jól vettem észre 10 lejátszott meccs után lesz kiírva a ranked.
De ez csak akkor érvényes ha mind a 10 meccs pl. 5v5 solo/duo-ba van. A 3v3 pre, 5v5 solo/udo és 5v5 pre nem adódik össze, mindegyikből 10-10-ne kell lennie, hogy mindből rankedolva legyél.Én nem játszottam még soha supportot, de szerintem soraka sokkal nyerőbb
. -
pckownz
őstag
Hány meccsig unranked egy account?
Solo/duo -ban letoltam 5 meccset, 3:2 arányban, de még unranked vagyok. Sőt, a társam is, pedig Ő 9 meccsnél jár.másik kérdés:
Én vagyok a teamünk supportja, egyelőre csak normal game-eket tolunk. Most vettem meg Soraka mellé Karmát is. Érdekes kari. Szerintetek melyik jobb tisztán supportra? -
superecneB
őstag
válasz
lazlo16
üzenetére
Ashe tökéletes, jó arra, hogy megtanulj ad carryvel játszani, egyébként később majd counterpickelni érdemes. Annie, Ryze, Ashe, Xin, Tryndamere és nagyjából a recomended hősök úgy általában könnyen játszhatók - nincs túl sok skillshotjuk, így velük kicsit egyszerűbb a játék, de próbálgasd, aztán majd meglátod melyik tetszik.
Javaslom, hogy nagyon hősökre ne verd el a pénzed, hanem 20. szintig szinte ne vegyél semmit, hogy akkor teljes tier3-as runepaget tudj összepakolni, érdemes egy flat AD red, flat armor yellow, flat mr/mr/level blue és flat AD quinteset, és egy Mpen - HP/lev vagy Mregen - ap/level, flat AP quintes paget csinálni szerintem, így elég sok hőst tudsz játszani.
A képet annyira nem értem miért szúrtad be. -
lazlo16
aktív tag
kezdőként milyen karival jó menni ?

(lvl 6 2 napja játszok 10 játék 8 win.)

-
ChromeX
addikt
Legrosszabb amikor valakinek nem megy az elején és mondjuk ilyen kaliberü karakterrel van ami nagyon rambo trynda pl és elhiszi magárol hogy a szétfeedlet enemyt ő akkor is kiultizza és összeszed egykét killt.
Én ma azt csiptem, hogy nasussal tankolok sárkánynál voltunk náluk talan 4en voltak én lelefele menekültem üldöztek meg még valaki a mi teamünkbol de fentebb kicsit meg voltak még 2en tőlünk na mondom megfordulok elutizok betankolom öket, hát nem otthagy mindegyik... pedig sima lett volna ha elkezdenek fightolni. igyis majdnem megöltem kettőt egyedül
-
haromegesz14
senior tag
válasz
Dani_kp
üzenetére
Ha minden igaz, megoldva, másik topikba adtak egy teljesen helytálló ötletet, mely egy amatőr hibára utal az Avast és User között, de leginkább felhasználó, tehát a saját figyelmetlenségem miatt, virtuális környezetbe futtatta végig a LoL-t, mert mikor feldobta az Avast az ablakot, mintha egy low hp-n lévő minyont lasthitelnék, gyorsan rákattoltam

-
Dani_kp
addikt
válasz
haromegesz14
üzenetére
Ez érdekes. Az a piros keret, olyan mintha skype-on lenne megosztva a kép, az is ugyan úgy néz ki. De amúgy passzolom a dolgot, hogy mitől rossz.
-
haromegesz14
senior tag
Nem viccelek
:Kis kihagyás után gondoltam felnézek "miújság", majd patchelést követően történt az, hogy a kliens úgy jelent meg, hogy piros keret volt körülötte. Kliensen belüli egér kattolgatás működik, viszont játékon belül az istenért nem működik, gépelni tudok, reconnect nem segített. Fogtam, restartoltam a gépet, viszont betöltést követően a játék mappáját sehol se találtam!
Kerestem TC-vel(külön a launcher-re is), Xfire se látta, rejtve nem volt, de nyomát se láttam, Downloader letölt, már a letöltés helyének a tallózásánál piros keretes az ablakom, továbbá az ott újonnan létrehozott mappát se látom semmivel, de a letöltést sikeresen megcsinálta. Telepítés, automatikus indítás, ugyan az a hiba mint eddig: piros keret, kattolás nem működik. Miközben futott a kliens, ismét rákerestem a játékra, de nem találja sehol! Játék bezárását követően csak annyi észlelhető, hogy az általa foglalt hely a vinyón hirtelen felszabadul. Összeszedhettem valami kártevőt, vagy mi ez a paranormális jelenség? 
Itt egy kép a kliensről, bár semmi extrát nem látható rajta a kereten kívül.
Vírus keresőt lefuttattam, nem talált semmi, állandó védelem közbe se jelzett semmit.
-
scream
veterán
Csak én vagyok olyan szerencsés a mai napon,hogy csak retardáltakkal rak össze ? 6 loss egymás után ...

És azt szeretem,amikor 9/11/0 Twisted /allba írja,hogy reportoljanak 6/1/13-as Teemo-val (még csak tanulgatom ...), hogy noob vagyok, mert csak 6 kill-em van ...
persze loss lett ... Tryndamere 0/14/3-mal zárta ...Ja és a legjobb ,hogy kb a 6 meccsből 3 emberrel tudtam kommunikálni akármilyen szinten, egyszerűen borzasztó

-
ko9
addikt
Most hogy Taric free, ki is jelentem ált, hogy Taric Support leszek.
Tegnapi eset: Draft pick, utolsó választó vagyok, első srác pickeli Fiorát, jungle. Ok. Harmadik pickeli Shyvanát, jungle. Mondom azért megkérdem, hogy Double Jungle? Ők mondják igen, Fiora megy a kékre, Shyvana a pirosra. De előtte alpári tajparaszt módon szidták egymást stb, látszott, hogy nem premade. Végül kipickeltem Taricot, és az indítás előtt 10 seccel a Fiora cserét kért. Persze, hogy elfogadtam, és leszartam az "only joke" írogatását
Végül Defeat lett, mert kiafkolt, de én jót röhögtem 
-
kexksz
addikt
Egy élmény, ha magyarokkal dob össze draft - le lettem flame-elve, mert megkértem a supportot, miután a 30. percben is csak én vettem Nautilus jungle-lel wardokat, hogy vegyen, aztán ki lettem oktatva, hogy valszeg sosem supportoltam, illetve hogy miattam vesztünk, mert 4/4/10ben voltam Nautilussal, mikor a csodálatos premade botunk 1/15-ben 200-al kevesebb creeppel, mint az enemy team.

-
Hopeful
csendes tag
Valakiii valamiit galio solo topról:$
D Előre köszönöm. -
pckownz
őstag
Akkor ritka az olyan mint én, hogy előre kijelenti hogy support lesz?

-
Hopeful
csendes tag
Fiúk /lányok.Mi a véleményetek solo top galioról?
Solo top / jungle vagyok,és kíváncsi lennék ,hogy mi a vélemény róla.Bár tudom,hogy passzív miatt midre szokták vinni,DE szvsz nem lehet rossz toppon se.Valami véleményt esetleg tapasztalatot ,ha megkérhetem írjatok.
PS:Amúgy is vennem kell egy midert,mert draftba nem mindig enyém a solo/jungle pick
Ezért gondoltam Rá,ha jó topra is. -
Honzi
senior tag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
-
ChromeX
addikt
Most a nasust probáltam ki és az nagyon bejön nagyon nehéz kinyirni és ha elultizik még dmg is van, meg szépen farmolgatok a q-ra nagyon jo, láttam már 5v1 nasus pentakillt és már értem hogy hogyan.
-
Hopeful
csendes tag
Kassadin...Amikor mides voltam,akkor nekem blind pick favorit volt,de nálunk is instant ban draftba
Nagyon nagy karakter,nem is olyan húde erős,viszont lvl6 után nagyon nagy cigány...Kb akkora,mint Fizz
De persze őt is meg lehet fogni.Esetleg kezdőbbeknek,persze tanultaknak is hasznos.Nem 100%os ,mert még én is láttam benne olyat ami nem igaz,de használható nagy részben.
Counterpicks:https://docs.google.com/spreadsheet/lv?hl=en_US&key=0Aq-068L0cPIZdHdZR3JtaXlOdTZWQjJVb3FoUVZLM1E&toomany=true# gid=0
Egészségetekre.
-
ChromeX
addikt
-
ChromeX
addikt
Free champion rotation: Caitlyn, urgot, nasus, kassadin, rammus, chogat, swain, gp, yi, és taric.

brandot kiprobáltam volna na majd legközelebb

-
GabN73
addikt
Végre?

-
Hopeful
csendes tag
Olaf jungle,elmentünk kéket lopni 1:35körül,egy nasus,fiddlesticks bokorba várnak,5en megverjük őket.20sec múlva megint ott voltak ,megint meghaltak
10percnél 5/0nál voltam -
kexksz
addikt
Udyr jungle, 15ször gankelek, enemy Shaco 3szor, reportolni akarnak mert nem gankelek, top lane 0/7, mid 0/8, bot 3/10 és miattam vesztünk sajnos.

-
GabN73
addikt
-
Szelep
senior tag
Üdv!
Olafnak milyen rúnákat ajánlanátok?
-
Scooby Dou
aktív tag
sziasztok!valakinek nem lenne kedve jatszani velem westen? low lvl accot huzok eddig 11 es vagyok.
-
kexksz
addikt
válasz
n a x v i L
üzenetére
Kékbe flat MR vagy MR/level ha topon is érni akarsz valamit, botra AS.
-
n a x v i L
aktív tag
Én igy gondoltam :
Quint: flat ad
Piros: flat armor pen
Sárga: flat armor
Kék: as vagy ad/lvlVélemények ?
-
n a x v i L
aktív tag
Tudnátok nekem olyan rúna összeállitást mondani , amit lehet használni solo topra , junglerre és ad carryre is , ha egyáltalán van ilyen ? Ha nem is mind a háromra akkor legalább kettőre ezek közül . Előre is köszi
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ap-t is azér pickeltem mer az se volt. áltálában utolosnak pickelek
).

Nem kell semmi nagyra gondolni, csak 1300-1400 ELO. 

:

Végül Defeat lett, mert kiafkolt, de én jót röhögtem