Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
Ha esetleg mikrofon nélkül streamelnék érdekelne valamit? Szvsz úgy unalmas, de gyakran nincs úgy lehetőségem rá, így lehetne stream kb minden nap.

-
Fail3D!
addikt
mindjart lvl 5 vagyok, de szerintem meg 5v5 nem jatszottam vegig westen
megint 5v3 -
glacious
addikt
Ok, köszi, akkor várok.
-
ChromeX
addikt
Na proba ranked solo elég nyugodt vagyok most, lesz ami lesz
mar jol indul beirja a csavo hogy 1000elo és mindig veszit vele a csapata
-
sagem
addikt
válasz
Fail3D!
üzenetére
Mondjuk alacsony szinten ez mindennapos..
Egyrészt sok a valóban kezdő, másrészt sokan indítanak új karaktert ilyen-olyan okból, a legtöbben csak a referral miatt, így az acc sorsa nemigen izgatja őket
Más: Ebayen árulnak "elo hell kimentő" és referral építő szolgáltatást is, kemény

-
Fail3D!
addikt
mostmar tuti en vagyok a szerencsetlen.. meignt 5v3 ban noymom 15 perc utan
a bajom az hogy easten is feederek leaverek sokasaa volt.. es ugyan ez van tt is
abban bizom egyedul hoyg ez meg a normal game es lvl 4 vagyok szoval jobb lesz ez de egyenlore vicc
azert midnkep vicces hoyg soraka mid van
es alazott ameg kinem lepett tolunk
hozzateszem mar csak 5v2 van
-
ko9
addikt
válasz
Fail3D!
üzenetére
Mert LvL3as lettél

superecneB: Szerintem teljesen más a játékstílus a kettő között, Taric szvsz egy buffer/passzív support, ami minden jeggyel rendelkezik ami egy supportnak kell (heal, armorbuffot ad/ellenféltől elvesz, stun, ultija meg egy elég nagy buffot ad minden környékbelinek), Leona pedig egy pusher, agresszív support, stun után stun. Laninig partner felfogásától is függ melyik a jobb. Szerintem overall, solo Q-ra jobb Taric, de Duora, amikor megtudjátok beszélni, hogy mikor/hogy legyen a burst stb, akkor lehet jobb Leona.
-
Fail3D!
addikt
kaptam 400 riot pontot az mire jo, illetve mire eleg?
es miert kaphattam? de gondolom abbol semmit nem lehet venni
-
glacious
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
Jó kérdés, próbáld ki őket, melyik illik a stílusodhoz. Taric jelenleg free, Leona pedig 5 hete volt utoljára, szóval...
Nekem Leona jobban fekszik, mert haverom kog-gal jön és elég halálos páros (de mi még nem mehetünk ranked gamere). -
Dani_kp
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
Leona
. Legalábbis szerintem nagyon jól lehet vele uralni a lane-t, nekem nagyon bejön, csak sajna még nem vettem meg. -
superecneB
őstag
Szerintetek Taric vagy Leona jobb választás tanky supportnak?
-
Fail3D!
addikt
válasz
n a x v i L
üzenetére
hozza teszem uj acc normal game, azert nagy csodara nem szamitok

-
BoneDragon
veterán
válasz
aNorganiK_
üzenetére
Már megint miss fortune...? Unalmas.
-
aNorganiK_
tag
az új freek :
Corki
Garen
Jax
Miss Fortune
Rammus
Ryze
Singed
Skarner
Taric
Xerath -
n a x v i L
aktív tag
Nemtudom , hogy ti hogy vagytok vele , de az én meccseimen alig van leaver , de viszont feeder annál több. Talán egy hónapja volt utoljára , hogy 3v5-ben kellett játszanom.
-
Fail3D!
addikt
hat a west szerver is xar
5v4 5v3 ak tomkelege
-
GabN73
addikt
válasz
sasa311
üzenetére
LOL?!

Valami videót keress róla!
Amúgy azon gondolkozok, hogy amint megkapom a Dota2 bétakulcsom, törlöm ezt a fost.

Osztálytáram is így tett, igaz ő 1500+os ratingig eljutott egyedül(!!!), viszont egy héten keresztül csak kikapott rankeden.Most is, nagy nehezen találok egy normális duo partnert, erre a last pick troll pickel egy vaynet... Így játszá' vazze

-
sasa311
veterán
Ma benne volt a LOL a barátok köztben

-
xlife11
senior tag
Fúú gyerekek, nem rég kezdtem el játszani, de nagyon rá vagy függve a játékra, eszméletlenül bejön.

-
m4rk_
aktív tag
Nem rég találtam, az újak számára remek segítség lehet rúnázás kapcsán.
-
ko9
addikt
válasz
n a x v i L
üzenetére
De volt, vagy 3 hónapja, akkor próbáltam ki én is, és azóta tervezem, hogy megvegyem. De most is elment a pííz Jannára, és még kell Leona (és így meglesz az összes support
). -
n a x v i L
aktív tag
S2-ben Renekton még egyszer sem volt ingyenes
? Remélem most beteszik az ingyenesek közé .. -
Fail3D!
addikt
ujat kezdek
aztan majkiderul, regen amugy nemjartak ingyen hosok a kezdesnel? mert easten full 0 allok. -
Fail3D!
addikt
accot hogy tudok atvinni masik szerverre?
-
ChromeX
addikt
Tudom, hogy a crites gp build nem életképes normal gameben de dominionon meg coopba olyan jo vele funolni, hogy oriásikat crittel

-
zeli
aktív tag
Igaz, normal draft, de könyörgöm, az ilyenek miért nem maradnak a legónál? :S

Végig szanaszéjjel répeltem őket, de a végén feladta ez a szánalmas banda. Hihetetlen, amit műveltek.
-
GabN73
addikt
Ranked --> I CARRY I CARRY --> god why ... carry nélkül lehetetlen lehozni

-
Honzi
senior tag
válasz
n a x v i L
üzenetére
Kb 20 játékot toltam szórakoztatónak szórakoztató de komoly játékra nem alkalmas.
-
n a x v i L
aktív tag
-
Kanczy
veterán
Jófajta élmények - miközben 5/1 vagyok mordéval miden, addig a két duo laneünk (nincs jungler egyik csapatban sem) 0/4 és 0/3. Hiába quadráztam le az ellent kétszer, a többiek inkább elmentek creepelni

-
Fail3D!
addikt
vannak nagyon jo gamek is... azert van hogy 5 gamet hozumk zsinorban 20 perces gamekkel csak nagyon kiegyensulyozatlan a game 1100 es 900 kozott nagyon konnyu ingazni az 1ik nap 1100 ig viszonylag eljutok a masik 2 nap csak bukok... de elekztem uj accot es vicc ami ott is megy... szoval megprobalok beregelni westre hatha kicsit jobb
-
Fail3D!
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
jo de westen is van hogy 3 egymast koveto meccser 4v5 ben tolsz? ranked game...
-
superecneB
őstag
válasz
Fail3D!
üzenetére
Tök egyforma a kettő... A fszkalapság nem földrajzi helyhez kötött. Sőt, az amcsi szerveren is ugyan úgy vannak balfaszok, leaverek, feederek, stb... Az ázsiairól nem tudok nyilatkozni. Forma forma mindegyik, ne várj csodát ráadásul mivel az m5 is westen tolja a meccseket hű követőik szép számmal mentek-mennek át a westre szóval oroszok-lengyelek-ukránok ott is vannak bőven...
-
BoneDragon
veterán
Már tudom melyik championt fogom megvenni. Shacot! Eszeveszettől idegesít az a champ, muszáj megvennem.

-
Fail3D!
addikt
hat ez itt se jobb elso jatek 5v3 ban kell nyerni.. megy de vicc hoyg mar itt leavelnek ha nem megy
west rol van tapasztalat az is xar amugy:? -
Fail3D!
addikt
na elkezdtem egy uj accot en is... nem tudom mit remelek tole de elkezdtem

-
GabN73
addikt

Nehéz kijutni ebből a fos elo hellből, de na ... 1200 fölé nagy nehezen feltornázom magam, 2 winnel, erre persze hogy atomjó enemyt kell kapni nyomorék társak mellé ...
-
ChromeX
addikt
Ma megvolt az elso quadrám
annival annyira imádok vele jatszani a frostfire skint kellett volna vennem 
-
sagem
addikt
Úgy látom, hogy erről még nem emlékeztünk meg a fórumban - > Hackerek támadtak a League of Legendsre

-
Dani_kp
addikt
válasz
n a x v i L
üzenetére
AP Cho-val is ugyan ez volt, illetve van.
30-40. percbe 350-500 körüli ap és 1000+ true dmg az ultival, egy Vayne kb. abból állt, hogy feldobtam 1-2 auto attack és megettem
. Vagy evés helyett silence. A végén ezekkel a kombókkal toltam dupla illetve tripla kill-eket
. -
GabN73
addikt
válasz
n a x v i L
üzenetére
Vagy egy Yi-t, és mid gameban úgy elpicsázod az enemyt hogy inkább feladják

-
Dani_kp
addikt
Tudom, majdnem minden meccsen találkozok egyel. De eddig szerencsém volt, mert aki jól játszott az mellett volt 4 ember, aki azt se tudta, hogy mi fán terem ez a játék
. Persze fordítva is igaz én is kaptam magam mellé olyanokat, hogy még bot fight-ot (Intermediate) sem tudtunk nyerni
mert rajtam kívül senki sem tudott játszani...Olyan dolog, hogy nem vesz semmilyen item-et kezdésnek az alap, ezenkívül lazán begyalogol turret alá, pedig még se egy minion se semmi nincs a mapon
. A fail build-ekről meg nem is beszélve. 
szerk.: szerencsére az elmúlt 2-3 acc. óta csak nyerek. Igaz sokat én is hozok le...
-
-
Dani_kp
addikt
Ugyan ez csak bot fight volt, de a build-ról mi a véleményetek? Normal game-be is hason kaliberűt szoktam rakni.
-
Kanczy
veterán
válasz
n a x v i L
üzenetére
Nem kell a pályán megkeresni az embert, csak megnyomod az R-t, utána pedig egy jófajta bal klikk a portréjára, és már megy is

-
reflxx
aktív tag
válasz
n a x v i L
üzenetére
igazából olyat hallottam hogy pl nyomsz x+r+1 és arra ultizik aki az 1. helyen van a csapiban
-
GabN73
addikt
válasz
Stormcharger
üzenetére
Köszi, én csak 3 hőst akarok

-
-
ko9
addikt
válasz
n a x v i L
üzenetére
Én SmartCasttal tolok mindent, ergo nekem minden így van

-
n a x v i L
aktív tag
Nem tudom , hogy konkrétan mire is gondolhattak az egyszerűbb alatt , nekem max az jut erről eszembe , hogy a "célpont" fölé húzod a kurzort , és akkor nyomsz egy shift+r kombinációt . Ez csak annyit jelent , hogy nem kell külön targetelned , hanem aki főlé húztad a kurzort arra egyből elkezd teleportálni.
-
reflxx
aktív tag
Azt mondták nekem a nagyokosok hogy shennek az ultijat valami kombinacioval egyszerűbben használni. Ti tudjátok hogy mi az ?

-
GabN73
addikt
Hová is kell írni ha vissza szeretnék adni pár karit?

-
ko9
addikt
válasz
n a x v i L
üzenetére
Szerintem is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
n a x v i L
aktív tag
válasz
superecneB
üzenetére
Szerintem is , most , hogy igy másodszor is elolvastam
. -
superecneB
őstag
válasz
n a x v i L
üzenetére
Sztem az ellen dariusra gondolt...
-
ChromeX
addikt
Lent volt az a fura jana volt középen, jó a blind pick
mokás, amugy elég sokszor nyerek, normal draftra csak azért nem jarok mer szinte semmi különbség, attol hogy meta szerint kell pickelni ugyanolyan idioták lehetnek, a blind pick legalább gyors. rankedezni meg nem nagyon szoktam mer csak felbosszant.én easten vagyok horja
-
tajati
aktív tag
Hali!
Dravenek mi a passzívja/aktiv ..q..w.e..r.. mert angolbol nem vagyok fényes és nem értem..köszi!
üdv t.
-
-
ChromeX
addikt
Az a nem mindegy amikor ilyen teamet kapok
[link] jax ellen soloztam, borzalmas volt amit csinaltak -
Fail3D!
addikt
hat tegnap volt fizzel 1 jokorom volt 2 killem kb lvl 8 lehettem 4egyed hps daris meoglt 1v1 be igaz az ultim addigra mar nemvolt de megolt le is vert a viz. ad fiizz menynire utos? ill miket erdmes neki venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- 30000 forint értékű H&M utalvány
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Illetve 260-ba mérnek 1-2 akciós skin-t is.

5v4 5v3 ak tomkelege

? Remélem most beteszik az ingyenesek közé ..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)