Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
-
kenwood
veterán
ez a zac nagyon idegesito champ (nem ellenfelkent).egy game eleg is volt belole.
-
Dolby
senior tag
Végre kipróbálhatom Draven-t. Valami javaslat amivel idegesítő gyilkos szörnyeteggé válik az én irányításommal is? :-D
-
kexksz
addikt
válasz
n a x v i L
üzenetére
Hát nekem sem, de így.

-
n a x v i L
aktív tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Amíg nem hívtad fel rá a figyelmemet, addig nem volt..

-
Quwarg
csendes tag
válasz
domesz
üzenetére
volt pár quadra killem, de penta még egy se. Egyszer lett volna esélyem rá, de akkor a 0 hp val csoszogó utolsó ellenfelet egy túlbuzgó csapattárs leszedte előlem. Viszont pentához már hozzásegítettem 3-4 embert az előbb elmondottak alapján annyi különbséggel, hogy én ugye meghagytam neki a lehetőséget.
Egy kérdés: jól számolom, hogy olaf attack speedje 18-as szinten trinity force-al, phantom dancerrel, és zephyrrel 2.96 lenne? Tudom, hogy nem mehet 2,5 fölé, és nem is ezt a buildet fogom neki összerakni, csak kíváncsi vagyok jól számoltam-e. -
Kanczy
veterán
Nekem összesen csak 1 pentám volt kb. 1500 game alatt, bár annak a 3/4-ét supportoltam szerintem

-
n a x v i L
aktív tag
-
ChromeX
addikt
Puruttya kicsoda itt? mert túl hamar töltötte ki és nem volt még ph-s név benne
-
reflxx
aktív tag
válasz
n a x v i L
üzenetére
egyremegy

-
Dani_kp
addikt
Az csak annyit tesz, hogy csekkolhatják a profilodat, mert megcsináltad a kiírt játékokat. Nyilván ha látják, hogy egy olyan meccset sem nyomtál, akkor nem fogsz részt venni a sorsoláson.
szerk.: próbáld meg CTRL + F5-el befrissíteni az oldalt, majd úgy próbáld meg, ha így se jó akkor lépj ki az acc.-odból utána CTRL + F5, belép és "Enter contest".
-
zeli
aktív tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Én eddig 84%-on voltam Ahrival, de mióta felkerültem Gold III-ba, azóta nem tudok meccset nyerni. D:
(#18569) Stormcharger: Igen, ezt mondom, hogy aki jó, az úgy is kikerül előbb utóbb.

-
ClydeBeka2
őstag
válasz
Stormcharger
üzenetére
Kíváncsi lennék kinek melyik a legjobb win arányú champje. Nekem Sona: 71.9 %

@Domesz: Grat! Nekem kb. össz. 1800 game alatt 3. v 4 pentám volt. Corkival, Vayne-el és Wukongra emlékszem .
-
domesz
aktív tag
Meglett az 1st PENTA killem /Xin/
Kb 1200 game után 
Nektek mikor volt az 'első'? Vagy sokan többnél járnak már?
-
Dolby
senior tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
megerősítettem az accot, valszeg a botgame miatt nem fogadja el. Pedig direkt azért mentem botok ellen hogy meg legyen a 10 meccs mert azt hittem mind a 10nek meg kell lennie és így gyorsabb volt. Sebaj, még 1 normal és elvileg ok lesz akkor.
-
Stormcharger
csendes tag
Erre csak annyit, hogy bronze5-ben kaptam az accountomat 1 hónapja körülbelül. Most GoldIII-ba van, ami elég jó szerintem ahhoz képest, hogy a mainem anno ( sajnos banned ) Platina volt s2ben. Nem kell diamondnak lenni, hogy carryzz : ) Én kiválasztottam egy championt ( Riven ) 24 win 9 loss ( 72,7% ) ban áll jelenleg. Lehet vele carryzni, könnyen el lehet feedelni, nyerni a lane-t, farmolni, roamolni. Mindenkinek csak ajánlom. Kassadint szintén!
-
neato3loco
senior tag
válasz
Stormcharger
üzenetére
igen jó kari.. most is lehozott egy meccset nekünk!
hugi0: javulsz! csak így tovább!
-
Stormcharger
csendes tag
Úúú mindenkinek ajánlom kassadint! : )
http://www.kepfeltoltes.hu/view/130624/kassagg_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
hugi0
őstag
Sracok !
Eddig tobb volt a vesztett mint a nyert jatekom. - atlagban mindig 10-15 el.
Most mar kozelitek az egyenlohoz. - javulok ? - vagy ezt mit jelent ? -
ChromeX
addikt
Aki még nem töltötte ki az még töltheti: [link]
Holnap csinálok belőle egy kis összefoglalót, addig van idő.
-
Dolby
senior tag
lolking contest-re szokott valaki beregelni? Mert elvileg nekem meg van minden feltétel mégis azt írja hogy egyik ellenőrzött accountom sem felel meg a feltételeknek. 10/10 olyan meccsem van ami szerepel a használható champ-ek listáján... :-(
-
nike_
addikt
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Nekem is 5-6 körül van most egyhuzamban.
-
ClydeBeka2
őstag
Megvan a 3. elvesztett promotion is. Hátha megdöntöm a múltkori 10 promot

-
reflxx
aktív tag
kíísz

kíváncsi vagyok mi a "ph-sok átlaga" Mire tippelnétek silver, gold?

-
ChromeX
addikt
Csináltam egy ilyet, jó lenne ha mindenki kitudná tölteni. Körül belül 1 perc

-
hugi0
őstag
ATN - FNC
Hat nem volt semmi a kezdes ! 4 - 1 -
Senais
aktív tag
válasz
neato3loco
üzenetére
Igen

-
Dani_kp
addikt
válasz
n a x v i L
üzenetére
Nekem reggel epic laggom vagy dc-m volt ranked közbe. Pedig eddig soha nem volt, vagy ha igen azaz internet miatt volt. Illetve lobby-ba mindenki dc volt chat-en. De ez reggel volt...
-
zeli
aktív tag
Most NA-n is elég retek, 1-2 streamer alapján.

Btw EUNE-n sincs. -
n a x v i L
aktív tag
Valaki tudja mért lett kikapcsolva a ranked westen?
Már látom, eddig nem volt kint. -
kenwood
veterán
azert,mert nagyon sok szempont alapjan rakja ossze a csapatokat,de az elsodleges a varakozasi ido.
minden mast ennek rendelnek ala.ha az elso ranked meccseden mindenki <10 meccses lenne,elofordulhatna,h 1 perc helyett 10et kell varnod,amivel tobb embert veszitenek,mint az mmr gyengesegeivel. -
forguet
senior tag
válasz
Senais
üzenetére
Hello. Tierből csak úgy tudsz visszaesni, ha egy ideig nem játszol rankedet. Ez esetben szépen elkezd csökkeni a pontjaid száma, amíg le nem esel.
Divisionből ki tudsz esni "magadtól" is. Ha a pontjaid száma 0-ra csökken, utána az első loss hatására leesel 1 divíziót. Annyi könnyítés van, hogy feljutás után van jópár meccs türelmi idő, ameddig nem tudsz kiesni, asszem kb 5 meccs, de a profik valszeg pontosabban tudják.
Én is pont most akarok visszatérni a ranked piacra, anno azért hagytam abba, mert Silver div 1-ből sehogy sem sikerült goldba jutni, ellenben kiestem div 2-be vagy ötször.
Persze, mivel jó ideig nem játszottam, 90 pontról 18-ra csökkent a div pontjaim száma -.- -
Senais
aktív tag
Sziasztok!
Kezdő rankedező vagyok, így még nem vagyok tisztában egy-két dologgal. Azt szeretném megkérdezni, hogy tierből és divisionből visszaeshetek? és ha igen, akkor hogyan?
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
n a x v i L
üzenetére
Mondtam

Amúgy megint kezdődik az elbukott promotionszériáim sokasága. Eddig 1 elbukott promo és a 2.ban 0-1re állok. Hajrá!
-
n a x v i L
aktív tag
Viccesek ezek a lolos csoportok facebookon
. -
ChromeX
addikt
Úgy látom, ha a Team Alternate folytatja ezt ahogy játszik, akkor szépen megalázzák az össze EU csapatot. Amit tegnap a Gambittel játszottak az is hatalmas volt

-
nike_
addikt
Mindenkinek el kell kezdeni valahol a rankedet természetesen, csak azt nem értem, hogyha nektek van n*10 meccsetek, akkor miért dob be hozzátok 1. rankedet játszót? Ebből is látszik, hogy nem igazán kiforrott a rendszer..
-
Noddy
senior tag
válasz
neato3loco
üzenetére
Nem kövezzlek, miért is tenném? Csak szólok, hogy te is voltál valamikor first time rankedes

Vagy lehet én értettem rosszul, hogy a first time ranked miatt buktatok. Az jött le nekem a hsz-ből. Ha "csak" a lose miatt írtál akkor bocsi. -
törölt tag
válasz
neato3loco
üzenetére
Gondolkodj pozitívan, lehet, hogy attól mert first time jól játszik, vagy éppen az enemy 5 darab balf*szból áll.
-
cbr688
senior tag
válasz
neato3loco
üzenetére
csak negatív kommentjeid vannak
-
hugi0
őstag
Ez a GG - GTM merkozes az eddigi legmozgalmasabb jatek amit latok !!!
Aki tudja az nezze most !
-
Noddy
senior tag
válasz
neato3loco
üzenetére
Most komolyan, ti nem játszottatok "first time" rankedot?
Valamikor el kell kezdeni, vagy te a 20. ranked meccsel kezdted az első ranked meccsedet? -
törölt tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Nem értem egyébként, hogy az ilyen felfogásu emberek mint amilyeneket te kikapsz, miért nem mennek beginner botra...De most komolyan, csak gondolkodni kéne, hogy tegyük fel nem tudok játszani, vagy nem akarok komolyabban játszani, akkor beginner botra megyek, és elvagyok magammal...Amikor speciel nekem sz*r kedvem van, és tudom, hogy ígyis-úgyis csak felb*sznám magam, akkor nem megyek be pvp-re idegeskedni (18lvl még nem rankedozhatok, de szerintem nem is fogok, képzelem milyen lehet az alsó liga).Elvagyok olyankor az én kis kedvencemmel ( Katarina) , aztán ha kicsit már megnyugodtam megyek pvp-re...általában a nyugodt pvp-ből megyek rögtön megint botozni...
-
hugi0
őstag
Ez a "C9" huhh . . .
Szep push nyomott. - igy kell.
-
Kanczy
veterán
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Onnan jön a borulás, ne izgulj

-
ClydeBeka2
őstag
99 pont!

-
Dani_kp
addikt
válasz
neato3loco
üzenetére
Valahol és valamikor el kell kezdeni...pechedre pont Te játszottál vele...
-
Kanczy
veterán
Annyira jó érzés azért 1,5 nap alatt promotionből leesni 0 LP-re kilenc vereséggel (ennek a fele ranked csak). 8-2 historyból 1-9. 3x ranked dc, 3x feedelnek a solo lanek, 2x én vagyok a szar. Ha pedig 100ból egyszer ADC-t játszanék, akkor ketten instalockolnak topot, és solo vagyok boton egy Vayne-Zilean ellen. Egyszerűen nem tudok nyerni... nem értem, hogy ez mitől van

-
1NST1G8R
senior tag
válasz
neato3loco
üzenetére
Pisti gyere ARAM-ozni! 9-tol vagyok.

-
neato3loco
senior tag
válasz
neato3loco
üzenetére
természetesen vesztettünk.

-
1NST1G8R
senior tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Hat ezaz, a soloq pedig pont hogy az egyeni teljesitmenyrol kene hogy szoljon, szerintem legalabbis, a csapatbelire meg ott a ranked team.
Nekem van egy elmeletem amit talan mar leirtam korabban is, miszerint ha a tudasod mondjuk gold vagy valahol az alatt van (vagyis nem vagy verprofi elobooster felisten), 99%-ban a csapatodtol fog fuggni hogy nyersz-e vagy vesztesz. Lehet hogy nyered a laned, jo statod lesz meg minden, de ha teamfightokban elvereztek akkor ugyis buko lesz kiveve ha nem tudtok csinalni egy backdoort, vagy valamit nagyon benez az ellen. Szoval ha igy nezzuk kb. eleve elrendeltetett hogy buko lesz-e vagy nyered a meccset. Meg egyszerubben megfogalmazva szerintem a buko szeriad szimplan annak koszonheto hogy a f@sznak a rossz vegere dobott a gep.

Ja es meg annyit hogy a gyalazatos ranked allasom ellenere pl. ARAM-on sokkal tobb nyert meccsem van mint buko, az a mod pedig kb. a teamfightrol szol, szoval ezzel is probalom magam nyugtatni, hogy nem en vagyok ennyire szar es mindenrol a nooblordok tehetnek.

-
ChromeX
addikt
volt egy elfeedlet vayneünk aki úgy carryzte volna le két inhib nélkül hogy öröm lett volna nézni. már arra gondoltam, hogy megnyerjük, de megcsinálta kétszer ugyanazt a hibát, hogy elment egyedül farmolni noc ráultizott és meghalt előszőr még kivédekeztük utana már nem lehetett.
Szóval ennyit arról a különbségről hogy ki mit tud lecarryizni. egy értelmes playerel már rég nyertünk volna
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
1NST1G8R
üzenetére
Csak ez nem az egyéni teljesítményre megy sajnos. Amúgy most megint besz*ptam, 2 napra elmentem és még mindig vereségszéria. A 2 nap alatt összesen 11 vereség. Üdv újra Gold IV, pedig már 80 pont körül voltam Gold III-ban (mondjuk ebben benne volt az a trollkodás is amikor 4 gamen át beirtam draftnál, hogy carry me és kiválasztottam 1 carry posztot, 4 ből 0 gamet nyertünk meg, bár azt nem tudom, hogy emiatt-e
) -
1NST1G8R
senior tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Elegge nyilvanvalo hogy ket dologgal van baj: az egyik a ranked rendszer, a masik a jatekosbazis. Az utobbin nyilvan nem lehet javitani, az elobbin viszont igen. Szamtalan modot lehetne talalni arra hogy igazsagosabba tegyek a rendszert es ugy alakitsak hogy jobban tukrozze az egyeni teljesitmenyedet.
-
Kanczy
veterán
Alternate elég OP... egyemberes Nami, Hecarim és Ezreal ulti TF-ban

Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na és a második a következő gameben. (2. és 3. meccs vele)