-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eXistenZ
csendes tag
válasz
dvdbackuper #193 üzenetére
Sikerült...
Hungary-n télleg nem talált meg mindent, a Germany-t meg nem mentette el. Reinstall és mostmár cool... Megvan minden adó.
Kíváncsi leszel, hogy milyen. A színek kicsít tompábbak... (...legalább is nálam.), de télleg cool. -
eXistenZ
csendes tag
Enemy
Próbáltam már dzsörmeni ás kábelmódot, mert valahol olvastam ezt, de így sem OK a dolog. Kb. 8 adóval kevesebb jön be mint a régivel.
dvdbackuper
Nekem a felvétellel semmi GAS. Minden jó, hang sem csúszik.
Most megint tegyem vissza a régit, hogy az összeset tudjam nézni?
PVR és PVR2 nem fér meg egymás mellet?!?! -
eXistenZ
csendes tag
Hello!
A PVR2-vel nem jön be az összes adó!!!A régi PVR-el nem volt ilyen gond. MIt csinálok rosszul???
Ekőre is... -
eXistenZ
csendes tag
Azzal sincs GAS, mert én is bill.zet-ről indítom (Ctrl-Esc). A fenének sincs kevde mindíg lehajolni a Power gombig...
Azt hallottam, hogy van olyan új Leadtek Tuner karik, aminek a távbizgentyűje nem a kariba, hanem usbre csatlakozik. (Sorry ha már valaki írt erről, de még nem volt időm az egészen átrágni magam). Esetleg ez is számít vagy mind1iknek be kellene kapcsolni? -
eXistenZ
csendes tag
válasz
KergeK@csa #69 üzenetére
Mi a megoldás?! Nekem nem akarja bekapcsolni a távbizgentyű a gépet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest