-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
"Line In"-nél nem némítja el a hangot. Úgyhogy ez marad, majd még egy "hibernálásos" tesztet csinálok, s ha bejön, akkor mehet a "kontrollálatlan" felvétel egész héten
.
-
eM'82
addikt
csatornaváltás lehet lassú, de én spec. DigiTV-ről nyomom, így nem tudok mit váltogatni
... max a Digi-n.
na azért csak lett gondom: a Mikrofon-bemenetet mindig elnémítja felvétel kezdetekor... hát ez így gáz...
asszem rakom Stereo Mix-re, csak akkor meg minden hangot felvesz... pont ezt szerettem volna elkerülni. -
eM'82
addikt
probléma megszűnt.. !
sorry, hogy két hsz-t fölöslegesen elfoglaltam, de már nem tudtam az előzőt szerkeszteni...
most gond nélkül megy vele minden...
pedig hozzá sem nyúltam... éljen a Leadtek ! -
eM'82
addikt
Sziasztok !
Gondoltam lecserélem az igencsak megviselt Pinnacle PCTV-met egy Leadtek PxPVR2200ra.
A CD-n lévő driver, mivel még ezt a kártyát nem támogatja - ahogy azt írtátok is - hasztalan volt, így a netről - egészen pontosan az lhsite-ról- leszedtem a legfrissebbet (6.0.1012.25), ill. a PVR-nek pedig a 2.0.2.25-ös változatát. (WinXP Reborn SP2-vel)
/akinek ugye nincs netkapcsolata "meg van lőve".../
Próbáltam Coax-kábelről, ill. próbáltam Composit Video+ L+R audio kábellel felvenni HW-esen... de a hang az első esetben sistergett, második esetben meg vmi borzalom volt.
Úgyh maradok a Pinnacle-nél is bevált módszernél Composit video + Line-In audio rögzítés SW-esen.Egy problémám van ezzel a kártyával, egészen pontosan a távirányítóval.
A távirányító nálam nem működik megfelelően. Bármit lenyomok rajta kilövi a PVR2-t...
Egyébként kikapcsolt állapotból az infra-érzékelőn keresztül be tudja kapcsolni a PC-t! Ez qrvára tetszett/ik.
Nincs kedvem a Girder-rel szarakodni, de még az is lehet, hogy arra lesz szükségem.
Természetesen a kis Leadtek ikonra rákattintottam jobb egérgombbal és Engedélyeztem a Remote Controller használatát.Szóval erre a távirányítós gond(om)ra várnék javaslatokat... tanácstalan lettem.
Kell még ehhez is vmi driver?... Vagy XP reinstall?
...talán a 2.0.2.28-as PVR2-t kellett volna feltenni?(A Pinnacle TV Tuner is bent van most a gépben...)
üdv.:
eM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest