Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Gear S3 - második kör
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android Autót minden mobilra!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
üzenetére
A sok említett progi még ennyire sem. Marad a macera, meg elcsesztem egy rakás adatforgalmat.
Egyébként a szerkesztőablakon van most egy filter fül (végül is csak ugyanakkora, mint a szerkesztő gombja, nyilván ezért nem vettem észre
), ott lehet levágni (és nyújtani, + egyebek), de trükkös, mert ha 16:9 képarányt adok meg, akkor vagy szétnyújtja, vagy fekete széleket csinál így is, tehát ha 4:3-as képarányból akarok 16:9-et csinálni, akkor 4:3 képarányon kell hagynom!
Hogy végeredményben a lejátszók majd 4:3-nak ismerik fel, vagy 16:9-nek, azt még letesztelem.
Azt sem értem, hogy lényegében ua. program, a Video MW meg miért alkalmas ugyanarra. Persze, arra sincs magyarázat, hogy annak meg miért a szerkesztője akad ki, amikor az meg XPress-ben OK. A legjobb az, hogy amiért fizettem, és kaptam VideoStudio-t, az végképp nem alkalmas .ts fájlok kezelésére.

Más. Tegnap jól beszopatott a PVR2. Elmentem füvet nyírni, amíg vettem fel a Star Trek-et ORF-ről (se reklám, se kivágás), és arra mentem vissza, hogy az XP lekapcsolt készenléti módba, mert neki a TV-nézés (illetve hát a PVR2) nem használati funkció!
Persze az összes többi filmet megismételték éjjel, kizárólag ezt nem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Viseltes eszt. áll.
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Pixelhiba
- Macbook Air 13" M1 2020 (2021) A2337 16GB
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként a szerkesztőablakon van most egy filter fül (végül is csak ugyanakkora, mint a szerkesztő gombja, nyilván ezért nem vettem észre
), ott lehet levágni (és nyújtani, + egyebek), de trükkös, mert ha 16:9 képarányt adok meg, akkor vagy szétnyújtja, vagy fekete széleket csinál így is, tehát ha 4:3-as képarányból akarok 16:9-et csinálni, akkor 4:3 képarányon kell hagynom!