Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz #65675776 #7361 üzenetére

A sok említett progi még ennyire sem. Marad a macera, meg elcsesztem egy rakás adatforgalmat. :W Egyébként a szerkesztőablakon van most egy filter fül (végül is csak ugyanakkora, mint a szerkesztő gombja, nyilván ezért nem vettem észre :B :DDD ), ott lehet levágni (és nyújtani, + egyebek), de trükkös, mert ha 16:9 képarányt adok meg, akkor vagy szétnyújtja, vagy fekete széleket csinál így is, tehát ha 4:3-as képarányból akarok 16:9-et csinálni, akkor 4:3 képarányon kell hagynom! :C :W Hogy végeredményben a lejátszók majd 4:3-nak ismerik fel, vagy 16:9-nek, azt még letesztelem.
    Azt sem értem, hogy lényegében ua. program, a Video MW meg miért alkalmas ugyanarra. Persze, arra sincs magyarázat, hogy annak meg miért a szerkesztője akad ki, amikor az meg XPress-ben OK. A legjobb az, hogy amiért fizettem, és kaptam VideoStudio-t, az végképp nem alkalmas .ts fájlok kezelésére. :C :((
    Más. Tegnap jól beszopatott a PVR2. Elmentem füvet nyírni, amíg vettem fel a Star Trek-et ORF-ről (se reklám, se kivágás), és arra mentem vissza, hogy az XP lekapcsolt készenléti módba, mert neki a TV-nézés (illetve hát a PVR2) nem használati funkció! :Y :W Persze az összes többi filmet megismételték éjjel, kizárólag ezt nem. :(( :W

Új hozzászólás Aktív témák