Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
válasz
üzenetére
próbáltam úgy is, sajnos ugyan az.
OS-el eddig nem volt semmi gond, ez a tegnapi vga driver frissítés tette be a kaput(legalábbis egyből utána már nem működött), de előtte is frissítettem párszor gond nélkül...nem értem
.a hw nem mehetett tönkre?
mit csináljak, próbáljam meg újratenni az OS-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
.