Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz #65675776 #6711 üzenetére

Egyik sem csak teljes képernyőn működik. :U
    Kifelejtettem, hogy ha MC-t némítom, az egész gép kussol, PVR2-vel csak a tv, szóval előbbihez a hangkezelőben kell külön a MC-t némítani.
    Forrástól függetlenül bővebb és jobb a MC. rTLK-n pl. minden hülyeséget kiír, ha arra váltok, MC-ben mindig tudja az adott programot.
    Itt a topicban ajánlottatok több .ts szerkesztő progamot, amelyik esetleg használható lenne, az menet közben rendszeresen elszáll, és ez sem változtat azon, hogy TV2 és RTLK adás szerkeszthetetlen, használhatatlan.

• azbest

félisten

válasz #65675776 #6711 üzenetére

Media center:
    - nem csak teljes képernyő módban működik, gondolom ez a tv nézés közbeni módjára is igaz
    - epg: nem arra céloz, hogy nem fér ki és nem görgethető egy időpont tartalma? Ja értem már... fix hogy milyen hosszú szöveget mutat, a leírás többi részét levágja és "..." -tal helyettesíti.

VLC

- ha csak nézni kell a tv-t akkor egy playlistel kell indítani és egy kattintás a csatornaváltás, ha több tuner is van, akkor paraméterben kell megadni ha nem az elsőt használjuk. Érdekes módon több ismerősömnek is sikerült ez linux és windows környezetben is.
    - a dxva támogatása teljes, a 2.0-át támogatja... egyelőre (?) az xp alatti és a 3 éve megjelent vga kártyákat (még) nem támogatja, csak az újabbakat. Ha ezt a leadteknek elnézzük, akkor ne legyünk már mással sem szigorúbbak (bugos driver és 5 perc után fagyó dxva, 64biten letojt analóg procipörgetés bug, pci-audio).
    - közben megtaláltam az epg-t is benne, csak eddig nem tűnt fel... na ez instabil, talán ékezet vagy más helyi jellegzetesség miatt.
    - ja igen, távirányítót nem írtam, nem próbáltam ilyesmit vele

- kamuzás: a leadtek nem kamuzik... hidegen hagyja hogy tele van alapvető hibákkal a szoftverük. De szép színes látványos a marketingje, ahova kiírhatják a képességeket... amelyek nagyrésze csak az ő referencia gépükön működhetett talán stabilan. Egy ablak kirajzolását nem képesek megcsinálni rendesen... pedig csak külön szálon kellene futtatni a gui-t és az alkalmazáslogikát. Ha ilyen minőségű programot adnék ki a kezem alól, akkor kirúgna a főnököm.
    Arról pedig, hogy mi nem zavarja a szoftver fejlesztőit éppen a Leadtek tudna mesélni, mert mióta megvan azóta létező problémák megoldásával sem foglalkoznak. Hiába nézegetem az itteni oldalakat, vagy hiába írogatok más fórumokra... vagy mellébeszélést kapok, vagy terelő és buta tartalmú kérdéseket (tv-cards.com).

A 10 dolláros noname tuneremhez kapott 2 éves BlazeVideo HDTV Player 6.0 is tudja (stabilan!) amit egy tv néző programnak kell tudnia. Dxva-t az sem támogatja, de ott is van epg/txt/rádió/felvétel.

Többször előjött már ebben a topicban hasonló párbeszéd. Ketten véditek a leadtek becsületét úgy, hogy más hasonló vagy jobb minőségű termékét rosszabbnak állítjátok be, a leadtek szoftveres támogatást hiányosságainál pedig vagy más a hibás, vagy a fizető felhasználó képzel túl sokat azzal, hogy elvárja a termék működését. :U
    Lehet kicsit erősebben fogalmazok (mert máson is felhúztam magam), de nem kéne ennyire kettős mércével mérni... vagy írjátok ki, hogy ez most reklám célú topic.

Annó én is bekajáltam a topciban sokszor leírt "a leadteké a legjobb szoftvertámogatás" dumát, azóta is szívok vele... ha ezeket is részletesen elmeséltétek volna, akkor szerinted vettem volna tőlük tunert? (vagy ha mégis tőlük, akkor biztos nem ezt a modellt)

Új hozzászólás Aktív témák