Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz #65675776 #4893 üzenetére

Hát, baszki, az összeszerelési útmutatóra az van írva (és rajzolva), hogy vagy azt, vagy a mellette lévőt használjuk az audio alaplapra kötésére!

Nincs olyan kábelem (tuner/jack), amellyel line-in-be vihetném a jelet.

Mit értesz PCI-Audio alatt most? Ha nem teszek hangkábelt a tunerre, semmi hang nincs. A többi fejlemény függvényében kártyát cserélni már nem fogok.

Ha megnyomom az 'A' gombot, elmegy a hang. Viszont van a videón! :C Ami még érdekesebb, ezután visszalépve a TV csatornákra, már ott is van (éppen most néztem meg). A franc se érti, de működik. :DDD

Nem kaptam kézikönyvet. Tudom, hogy bóklászhattam volna, de abból indultam ki, hogy a Leadtek-nél is van némi gógyi, így az antenna jel választását meghagyják a beállításoknál is.

A videóra nincs írva semmilyen ...put, csak video / L / R Audio (sárga/fehér/piros). Gondoltam, talán tudja valaki, de akkor majd próbálok kábelt szerezni ehhez.

Egyelőre kiszedtem a tűket az audio kábelből, ezeket rádugtam a tunerre, és szigszalaggal leragasztottam, így be tudtam tenni PCI-EX4 slotba a karit. Azért ez a muszáj-házibarkács kicsit durva 2009-ben egy ilyen neves gyártótól! :(( :W Muszáj volt PCI-EX4-be, mert ha alulra rakom, akkor dual hűtős CF/SLI ugrott, ha netán még lenne, ráadásul mindenképpen lekorlátozná a CF-t/SLI-t 8+8-ra, így meg megmarad a dual slotos CF/SLI lehetősége 2x16XPCI-E sávon.

Lényegében most működik a tuner, videó hang OK, már csak azt szeretném tudni, hogyan lehet átrendezni a csatornák sorrendjét, mert most össze-vissza vannak, ahogy megtalálta őket a szoftver.

1000+1 köszönet minden segítségért! :R

Új hozzászólás Aktív témák