Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
üzenetére
Hát, baszki, az összeszerelési útmutatóra az van írva (és rajzolva), hogy vagy azt, vagy a mellette lévőt használjuk az audio alaplapra kötésére!
Nincs olyan kábelem (tuner/jack), amellyel line-in-be vihetném a jelet.
Mit értesz PCI-Audio alatt most? Ha nem teszek hangkábelt a tunerre, semmi hang nincs. A többi fejlemény függvényében kártyát cserélni már nem fogok.
Ha megnyomom az 'A' gombot, elmegy a hang. Viszont van a videón!
Ami még érdekesebb, ezután visszalépve a TV csatornákra, már ott is van (éppen most néztem meg). A franc se érti, de működik. 
Nem kaptam kézikönyvet. Tudom, hogy bóklászhattam volna, de abból indultam ki, hogy a Leadtek-nél is van némi gógyi, így az antenna jel választását meghagyják a beállításoknál is.
A videóra nincs írva semmilyen ...put, csak video / L / R Audio (sárga/fehér/piros). Gondoltam, talán tudja valaki, de akkor majd próbálok kábelt szerezni ehhez.
Egyelőre kiszedtem a tűket az audio kábelből, ezeket rádugtam a tunerre, és szigszalaggal leragasztottam, így be tudtam tenni PCI-EX4 slotba a karit. Azért ez a muszáj-házibarkács kicsit durva 2009-ben egy ilyen neves gyártótól!
Muszáj volt PCI-EX4-be, mert ha alulra rakom, akkor dual hűtős CF/SLI ugrott, ha netán még lenne, ráadásul mindenképpen lekorlátozná a CF-t/SLI-t 8+8-ra, így meg megmarad a dual slotos CF/SLI lehetősége 2x16XPCI-E sávon.Lényegében most működik a tuner, videó hang OK, már csak azt szeretném tudni, hogyan lehet átrendezni a csatornák sorrendjét, mert most össze-vissza vannak, ahogy megtalálta őket a szoftver.
1000+1 köszönet minden segítségért!

Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ami még érdekesebb, ezután visszalépve a TV csatornákra, már ott is van (éppen most néztem meg). A franc se érti, de működik. 
Muszáj volt PCI-EX4-be, mert ha alulra rakom, akkor dual hűtős CF/SLI ugrott, ha netán még lenne, ráadásul mindenképpen lekorlátozná a CF-t/SLI-t 8+8-ra, így meg megmarad a dual slotos CF/SLI lehetősége 2x16XPCI-E sávon.