Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapidus
tag
Aha tényleg, köszönöm a segítségedet, működik.
Én valamiért felette lévő gombot nyomkodtam.
Az egész úgy jött elő, hogy a rendes szobai TV-m kezdi elhagyni magát, ezért arra gondoltam, hogy egy 1200-1500 körüli celeron gépet rakok össze, és beleteszem a Winfast. Így egyből meg lenne oldva a felvétel is, meg az FM is. A képe pedig nálam nagyon szép, simán van olyan mint a TV képminősége. Igen ám, de a kényelmes TV nézés (esetenként ágyból) miatt a minél nagyobb mértékű távirányítás fontos lenne, ezért görcsölök a TXT-n, a ki-be kapcsoláson, az egér mozgatáson. Ha előtte ülnék, ezek nem igazán lennének fontosak.
Apropó: egy 1500-2000-es celeron (még nem vetem meg, de ilyesmire gondoltam, mert olcsó) 256, esetleg 512Mb memóriával képes akadásmentesen működni szerinted a TV kártyával XP alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-book olvasók
- iPad topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Én valamiért felette lévő gombot nyomkodtam.