- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vfo7
senior tag
válasz
voodoo98
üzenetére
Van olyan hiba is, hogy ha az ember belenyúl a gépházba, pl. kártyacsere miatt, akkor véletlenül picit megmozdít egy hónapok óta mozdítatlan csatlakozót, pl. egy SATA dugót. Mivel minden csatlakozó oxidálódik, ezért ha picit odébbmozdul az oxidálódott hely felé - ezek csak tizedmilliméterek - akkor máris megnő az átmeneti ellenállás és pl. vinyó esetén adatvesztési tüneteket produkál, holott semmi baja.
Vagyis szerintem először is húzz ki minden HDD csatlakozót mindkét végén, majd kétszer-háromszor dugd vissza újra, hogy lekopjon az esetleges lehelletvékony oxidréteg, aztán vizsgáld újra.
Volt nálam is ilyen, rám is jött a sikítófrász, aztán megcsináltam, utána derű, békesség. Persze sokat segített a rádióamatőr múltam is, mert nem egyből szoftverekkel kezdtem vacakolni.
-
voodoo98
addikt
válasz
voodoo98
üzenetére
A legújabb NV drivert leszedtem és felraktam az eggyel előbbit. Már nem indul újra a gép, amikor fel akarom rakni eszközkezelőből a drivert. Viszont csak az audio-t tudom felrakni, video részét én.
Korábban ezt láttam az eszközkezelőben, amikor még jó volt:WinFast TV2000 XP Global/Global TV (Audio)
WinFast TV2000 XP Global/Global TV (XC2028)Találtam drivert, ami "elég jó", viszont sárga felkiáltó jelet kapok, pedig korábban jó volt.
Tehát 64 bites XC2028-as driver kéne nekem, ami Win10 64 bitre felmegy. Most szereztem egy másik ugyanilyen tuner, azzal ma este megpróbálom. Hátha.
Sajnos csak jövőhét kedden kapom vissza a régi videókártyát, hogy azzal is kipróbálhassam.Tud valaki WinFast TV2000 XP Global/Global tuner Win10 64 bit install-ban?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Formula-1
- Asustor NAS
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Bittorrent topik
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest