Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Egy ideje keresek tartalék Leadtek TV kártyát a PVR2100 mellé. Az egy bitang jó TV kártya hardveres tömöritéssel és hardveres rögzitési lehetőséggel. :) Képminősége teljesen jó és a CD audió kimeneten hallgatva a hang szintén rendben van. Majd 11 éve teszi a dolgát. Átvészelve az XP/Vista/Win7 és a 64bitre átállást, több konfigban Vista64 driverrel hibátlanul müködve... Mostanában szeretnék egy tartalék kártyát, ha meghibásodna ez a TV kártyám. Két Leadtek kártya járt nálam, de egyikre sem váltanák át. DTV2000 H és a DTV1800 H. DTV2000 H volt a jobbik választás, de CD audió kimenet nem volt ezen a tipuson. Képminősége igen jó és a hang is csak időnként fekszik meg (akadozik néhány pillanatra). DTV1800 H TV kártya járt nálam legutóbb, de nem müködött megfelelően. A képe nagyon zajos volt, és a fehér 4pines CD Audió kimentén nem volt hang. Nagyon melegedett a Conexant chipnél, miközben a PCI hang sercegett, nagyon akadozott és meglassult időnként. Azt gondoltam a képe legalább rendben lesz és használható a 4pines CD audió kimenete. Nem felelt meg a minősége és a melegedése miatt kukáztam ezt a TV kártyát. Ezek a hybrid TV kártyák nekem nem váltak be. Leadtek Winfast TV2000XP Global 64bites driver támogatása megfelelő a Win7-re? Érdemes ezt a TV kártyát megvennem tartaléknak, vagy ez sem lenne jobb mint azok a hybrid TV kártyák? :F

Új hozzászólás Aktív témák