- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy ideje keresek tartalék Leadtek TV kártyát a PVR2100 mellé. Az egy bitang jó TV kártya hardveres tömöritéssel és hardveres rögzitési lehetőséggel.
Képminősége teljesen jó és a CD audió kimeneten hallgatva a hang szintén rendben van. Majd 11 éve teszi a dolgát. Átvészelve az XP/Vista/Win7 és a 64bitre átállást, több konfigban Vista64 driverrel hibátlanul müködve... Mostanában szeretnék egy tartalék kártyát, ha meghibásodna ez a TV kártyám. Két Leadtek kártya járt nálam, de egyikre sem váltanák át. DTV2000 H és a DTV1800 H. DTV2000 H volt a jobbik választás, de CD audió kimenet nem volt ezen a tipuson. Képminősége igen jó és a hang is csak időnként fekszik meg (akadozik néhány pillanatra). DTV1800 H TV kártya járt nálam legutóbb, de nem müködött megfelelően. A képe nagyon zajos volt, és a fehér 4pines CD Audió kimentén nem volt hang. Nagyon melegedett a Conexant chipnél, miközben a PCI hang sercegett, nagyon akadozott és meglassult időnként. Azt gondoltam a képe legalább rendben lesz és használható a 4pines CD audió kimenete. Nem felelt meg a minősége és a melegedése miatt kukáztam ezt a TV kártyát. Ezek a hybrid TV kártyák nekem nem váltak be. Leadtek Winfast TV2000XP Global 64bites driver támogatása megfelelő a Win7-re? Érdemes ezt a TV kártyát megvennem tartaléknak, vagy ez sem lenne jobb mint azok a hybrid TV kártyák? 
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos fejegységek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Porszemnyi a világ legkisebb OLED pixele
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Képminősége teljesen jó és a CD audió kimeneten hallgatva a hang szintén rendben van. Majd 11 éve teszi a dolgát. Átvészelve az XP/Vista/Win7 és a 64bitre átállást, több konfigban Vista64 driverrel hibátlanul müködve... Mostanában szeretnék egy tartalék kártyát, ha meghibásodna ez a TV kártyám. Két Leadtek kártya járt nálam, de egyikre sem váltanák át. DTV2000 H és a DTV1800 H. DTV2000 H volt a jobbik választás, de CD audió kimenet nem volt ezen a tipuson. Képminősége igen jó és a hang is csak időnként fekszik meg (akadozik néhány pillanatra). DTV1800 H TV kártya járt nálam legutóbb, de nem müködött megfelelően. A képe nagyon zajos volt, és a fehér 4pines CD Audió kimentén nem volt hang. Nagyon melegedett a Conexant chipnél, miközben a PCI hang sercegett, nagyon akadozott és meglassult időnként. Azt gondoltam a képe legalább rendben lesz és használható a 4pines CD audió kimenete. Nem felelt meg a minősége és a melegedése miatt kukáztam ezt a TV kártyát. Ezek a hybrid TV kártyák nekem nem váltak be. Leadtek Winfast TV2000XP Global 64bites driver támogatása megfelelő a Win7-re? Érdemes ezt a TV kártyát megvennem tartaléknak, vagy ez sem lenne jobb mint azok a hybrid TV kártyák?