- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
diagram
csendes tag
válasz
Balázs33 #3568 üzenetére
Hi!
Régebben nálam is jelentkezett ez a probléma. A driver mellet a .zip file ban volt pár reg file. Az egyik beálította a valós 0db-t. Utánna restart és működött. JÓ lett a hang! :]
http://tw1965.myweb.hinet.net/4.0.107.3208.zip
a .zip ben itt találod:
4.0.107.3208.zip\4.0.107.3208\Registry\Analog
AUDIO_DAC_0dB.reg
Remélem nálad is működni fog... -
ArGab
őstag
-
DigitXT
félisten
válasz
Balázs33 #3565 üzenetére
Ti fel tudjátok úgy hangosítani a TV hangját, hogy úgy üvöltsön a DTV vagy a PVR, hogy azt a szomszéd is hallja???
DTV-t nem próbáltam, de a PVR-rel simán.80-ra szoktam rakni, aztán a hangszórók hangerőszabályozójával állítom be az adott alkalomra. Amúgy a keverőben AUX és master is 80-on, a kari Au2ZS, hangszóró Creative P580 5.1. (Kikeveredik a hang hátra is.
)
-
poffsoft
veterán
válasz
Balázs33 #3550 üzenetére
hát, h dtv-n hol kell azt passzolom, de a csatronabeállításoknál az audio szekcióban van ilyesmi (amit leírtál, nekem út, h. mono adásoknál azt hiszi a tuner, h stereo/álstereo(ez alapértelmezett), és rákeveri a másik hangsávot is.
Ezt viszont úgy szűrheted ki, ha egy valóban sztereó csatornára kapcsolsz, és eltűnik a súgás (v. jelentősen csökken),( pl. magyar RTL) -
God Vazzeg
veterán
válasz
Balázs33 #3554 üzenetére
Én most legutóbb megcseréltem a hangkarit és a TV karit, és minden sokkal jobb lett, a hangkártya összeszedte a vinyózajokat, a tuner meg csíkozott
Most mindkettő megjavult
Alul van a hangkari, mellette közvetlen a tuner, és egy pci marad ki a legfelső, mert rálóg az ati silencerMost ebben a felállásban ok minden
-
bzoley
veterán
válasz
Balázs33 #3552 üzenetére
Szedd le a driver-t a leirásnak megfelelöen, rakd fel a 3208-beta-t. Ha utánna sem jo, vedd ki a kártyát és keresd meg rajta, melyik verzio.(kétféle betüjel) Lapozz vissza néhány oldalt, valakinek volt itt egy elmélete az ujabb kártyákrol és a nem müködésükröl. A codecpack-et meg szedd le!
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Balázs33 #3548 üzenetére
Gondolom túl vagy ezen de:
1. Hungary (Pal B/D) legyen a norma
2. Antenna vagy Cable helyesen van kiválasztva?
3. autofine legyen bekapcsolva
4. nézd meg, hogy nem-e valami más eszköz zavar be, mondjuk a Line in-ben van egy ''akármi'' és annak a sistergése hallatszik be, némíts le minden csatornát amit nem használsz, Aux, Mic, ilyesmi
5. Nem lehet hogy a PWR hangcsatornája nem jól van beállítva? Mondjuk te Line in-be kötötted át, és a pwr meg mondjuk Aux-ot kezeli?Audio-Out Control Line-t nézd meg, és alatta az Audio Recording Line menüt, bár ez csak a rögzítésnél fontos
Hirtelen ennyi.. -
bzoley
veterán
válasz
Balázs33 #3539 üzenetére
A linkelt utáni verziók egyes felhasználóknál elég furcsán működtek. Talán nekem volt a legtbb gondom velük, ezért ezt a régebbit használtam én is eég sokáig. A legfrissebb verzió már úgy ahogy működik, de azért a csatornák sorbaállításánál nem árt ki-be lépkedni, hogy változzon is valami. Én most már maradok a DTV-nél
Tototos:
Működnie kell a távirányítónak ugyanúgy. Telepítsd újra, vagy engedélyzd a Wizard-ban.
Td:
Akkor passz. Egy próbát azért megér. -
tototos
addikt
válasz
Balázs33 #3532 üzenetére
Hello! Nkem is csinált hasonlót a kártya. Én kipróbáltam másik pvr-t és azzal tökéletes. a legújabb pvr-rel rosz a hang egyel réebbivel pedig tökéletes. Ha a legújabb drivert töltöm le a netről ami 2004-es azzal meeg a kép a rosz. Szóval javaslom a gyári drivert és bzoley oldaláról ezt. [link]
-
bzoley
veterán
válasz
Balázs33 #3526 üzenetére
Hülye kérdés, PVR-ben is fel van tekerve a hangerő?
PVR-t most nem tudom előszedni, de több helyen az Analog Mix(aux,bla-bla)-t kell választani.
Sistergés esetleg lehet a Hungary miatt is, próbáld meg Germany-vel.
Ja, gyári cd? Ajánlanám az új PVR és driver beszerzését:[link]
Tototos:
Érdekes
Más országgal is? Nálam egyiknél csak egyet-kettőt talál meg, másnál meg jóval többet.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LEGO klub
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest