- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Aktív témák
-
Cos
senior tag
Ugyanez volt nálam is csak én nem próbáltam megkeresni a fileokat a Cd-n hiszen automatikusan felrakja majd később! Szval amikor elkezdené keresni a hozzávalót egyszerüen klikk mégse. Ha a Cd nem indul el automatikusan akkor indítsd el a rajta lévő exe-t és utáva válaszd ki a Driver vagy PVR nem is tudom mi a neve de a lényeg hogy a Drivert is tartalmazza! Nekem kb 3 vagy 4edszerre sikerült legutóbb!
-
Cos
senior tag
-
Cos
senior tag
-
Cos
senior tag
Nem vagy evvel egyedül... Sajnos
Van néhány csatorna ami mindíg tiszta, és van néhány ami csak olykor (kerskedelmi Tv-ink)... A helyzet az nálam mondjuk hogy ezer felé van osztva erősítve a kábel a lakásban így aztán én nem is igazán morgok érte mert betudtam ennek! Bár szivesen végiglhallgatnék egy fizikust erről a dologról...
-
Cos
senior tag
Lehet hogy nem kellett volna rögtön iderohanni ezekkel e kérdésekkel! Időközben kialakultak a dolgok, és minden úgy van ahogy annak kell lennie!
Nagyon kösz egyébként!
(Meglepő lenne ha pont ezek a funkciók hiányoztak volna!de a keretet még mindíg nem sikerült eltüntetnem
)
[Szerkesztve] -
Cos
senior tag
A kártya tökéletes!
Egy két apróságot leszámítva! Ami lehet hogy még csak azért nem egyértelmű számomra mert még nem jöttem rá hogy hogyan is működik...
...ha így van akkor mondjátok el!
Van ebben a progiban valahol Always on top funkció?
Na és ha fullscreenbe kapcsolom a tálcát nem tünteti el!
Ezekre a kérdésekre válom a választ! Hátha ez másnál máshogy van!
Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest