- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
adeon83
tag
Sziasztok!
Van egy tunerkártyám, Leadtek TV2000 XP, 2-3 éve megvan, eddig semmi baja nem volt. Egyik nap bekapcsolom a gépem, drivert kért (????), betöltöttem neki az aktuális driverjét az eszközkezelőben, de nem ismerte fel. Megpróbáltam feltenni a gyárit, a legújabbat, egy régebbi, de semmi, azt írja, hogy nem tudja feltelepíteni.
Áttettem másik PCI slot(ok)ba, semmi. Windows reinstall is volt, semmi. A kártyán nem látok zárlatra utaló nyomo(ka)t.
Szerintetek? -
adeon83
tag
Viszont ennek az a hátránya, hogy tulajdonképpen kétszer anyi ideig tart egy filmet felvenni, mint simán. Sajnos én meg ezt a luxust nem engedhetem meg magamnak (grafikázás, játék, tévézés, sz'al mindent a gépemen csinálok), és miután ez a vacakolás 100%-os procihasználattal jár (legalábbis nekem), éppen ezért valószínűleg , még ha meg is érné, akkor sem tudnék, és lenne kedvem így konvertálgatni.
Ma élelőtt viszont kipróbáltam a dolgot, és valóban jobban hasít így a film, a minősége is jobb lett (de csak egy jóbarátok résszel próbálkoztam). -
adeon83
tag
Hy!
Amit az előbb a Ck. írt, az biztosan jó, de én sokkal egyszerűbben XVIDbe veszem fel a sorozataimat, 900-as bitrate-el, 2kHz-es hanggal, (persze ha igényesebb vagy, akkor te választhatsz nagyobbat is, de mivel nekem mono a tunerem, ezét nekem ez megfelel), 16 bitesen.
Így kb egy ötven perces film 400-450 Mb. Az mp3-as tömörítés nagyon jó ötlet, és én is a virtualdubot használom reklámkivágásra, vagy pedig a videostudio6-ot.
(A gépem 2000+ AMd, ugyhogy a gépigényeddel nem lesz gond)
Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Temu
- További aktív témák...
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest