Keresés

Aktív témák

• AMATŐR

őstag

válasz banhammer #20 üzenetére

Azért írtam le, mert igen! :D
    Ezen beállítás nélkül, számomra túlságosan harsányak a színek, túl kontrasztos minden. Hiába végzem el a szükséges beállításokat, mégsem az igazi. Ha viszont megcsinálom a fent említett átnevezést, teljesen olyan a kép, mintha monitor előtt ülnék.

• AMATŐR

őstag

Esetleg, egy kis segítség!
    Nekem is Samsung LCD TV-m, , amit a monitorként használok. Nálam is az a probléma lépett fel, hogy túl éles volta kép a monitorokhoz képest, ill. úgy fogalmaznék, nem hasonlított a monitoréhoz egyáltalán.
    Találtam egy külföldi fórumot, ott írták le a megoldást.

"Use the HDMI input (use HDMI/DVI 1) and rename it to PC or DVI PC. Használja a HDMI bemenet (használd a HDMI / DVI 1) és nevezze át a PC-hez vagy DVI PC. This automatically removes all post processing and the picture now looks absolutely pristine. Ez automatikusan eltávolítja az összes postai feldolgozás és most úgy néz ki a kép teljesen tiszta. NB this only seems to work at the native refresh rate - 60hz. NB ez csak úgy tűnik, hogy dolgoznak a natív frissítési ráta - 60Hz. At 50hz and 24hz you get some sharpening etc. A 50Hz és 24Hz van egy kis élesítés, stb
    Hope this helps - I am much chuffed. Hope this helps - Én nagyon dagadt.
    It now looks like a stunning 32 inch monitor!! Ez most úgy néz ki, mint egy pompás 32 hüvelykes monitor!!

Google fordította! :)

Aktív témák