Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
válasz
viktor0312 #4254 üzenetére
Elvileg jobb szétszedve, de az írásvetítőkön egyben van és úgy is tűéles képet adnak.
Az ag értelemszerűen azon az oldalon van ahonnan nézed. Nem érdemes bajlódni vele..... szerintem.
Most már én is a ledek felé hajlok, ha legközelebb nekiugrok a témának biztos xm-l ledeket fogok beépíteni, mert sokkal kevesebbet fogyasztanak és sokkal jobban hasznosítható a fényük. -
Dr Smoke
aktív tag
válasz
viktor0312 #4207 üzenetére
Az írásvetítőben két fresnel van, csak össze vannak ragasztva. Feleslegesen ne vegyél még egy írásvetítőt. Szét kell szedni és az egyiket kell az lcd mögé rakni, a másikat meg elé.
-
Sraff
tag
válasz
viktor0312 #4205 üzenetére
Szia!
Ha le tudod biztonságosan szedni az AG-t, akkor szerintem szedd le. Mindíg javít a képminőségen, ha le van szedve. De csak óvatosan és csak az utolsó lépésként, hogy utáne ne nagyon karcolódjon a képernyő.
A fresnelt vágd nagyobbra, mint a képernyő, de ez azt hiszem értelemszerű. Ha előtte és mögötte is lesz egy fresnel, akkor arra figyelj oda, hogy a két fresnel középpontja egybeessen.
Sraff
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest