- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Google Pixel topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csapos2
addikt
válasz
ferkoboy #3578 üzenetére
Szia!
A polar fóliát egy mocsok ragasztó tartja a helyén, azt csak erőszakkal lehet leszedni, sérülés nélkül szinte alig. Megvan a módja, de gyakorolni kell, javasolnék halott kijelzőkön való gyakorlást az éles bevetés előtt.
Visszatenni a polar fóliát nem fogod tudni soha többet. Elvileg lehetne rendelni a neten több helyről is olyat, amit utólag fel tudsz ragasztani, de én csak horror áron találtam, vagy ide nem postáztak. Így egy halott kijelző fóliáját használtam annó, de ahogy írva is lett, nem voltam elégedett, és csere lett belőle.
-
md16
csendes tag
válasz
ferkoboy #3578 üzenetére
Valóban. Kicsit álmos voltam mikor írtam. Ami a polarizált fóliát illeti ha leszeded, akkor szerintem be kell szerezned egy újat amin rajta van a ragasztó, meg színszűrős legyen, hogy milyen pontosan kell visszaragasztani... nem tudnám megmondani, ezzel kapcsolatosan csapos2 nevű fórumozó ír bővebben (a téma elején) hogy ő hogyan próbálkozott, de azt hiszem másik monitor lett belőle. Mellesleg mi a terved a polarizált fólia eltávolításával?
-
md16
csendes tag
válasz
ferkoboy #3576 üzenetére
ÜDV! Ha jól tudom, a polarizált fóliát ne távolítsd el(különben kuka)! Max az AG fóliát! A samsung SyncMaster 721N tökéletes lenne a célra amennyiben van megfelelő nagy fresneled, a másik készülékról nem láttam infót ( http://www.baseportal.com/cgi-bin/baseportal.pl?htx=/Lumenlab/main&localparams=1 ) itt nézelődj, hogy mely monitorok lehetnek neked jók!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Cooler Master MWE Bronze V2 750W 80 PLUS Bronze
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest