- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sraff
tag
Szia!
A felvetésekre válaszolva:
Amúgy a hőmérő pontosan hol mér?
A hőmérő vagy az első fresnel vagy az lcd tetején lesz, középen. Természetesen csak tájékoztató értéket de, de legalább jól néz ki.Az lcd-t és a fényforrást külön-külön hűtöd?
Csak az lcd-t tervezem direkt hűteni. A lámpának csak felül lesznek szellőzőfuratai. A lámpa melegedhet nyugodtan, erre van tervezve. Gondolj bele, hogy a lámpatestekben sincsen hűtés.A tesztvetítésed óta nem is foglalkoztál egyébként vele?
Nem.Tavaly év végén nagyjából összeraktam, megcsináltam a tesztet és szédszedtem festeni. Idén meg az első négy hónapban rá sem néztem.
Lassan, de biztosan halad. Fel már tuti nem adom.
Az elmúlt két hétben is csak annyit haladtam, hogy az izzó, a fényvisszaverő és a kondenzor lencse tartóját lefújtam hóálló fekete festékkel. Ahogy rakom össze majd mindig teszek fel képet.Sraff
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest