Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sraff
tag
Szia!
A felvetésekre válaszolva:
Amúgy a hőmérő pontosan hol mér?
A hőmérő vagy az első fresnel vagy az lcd tetején lesz, középen. Természetesen csak tájékoztató értéket de, de legalább jól néz ki.
Az lcd-t és a fényforrást külön-külön hűtöd?
Csak az lcd-t tervezem direkt hűteni. A lámpának csak felül lesznek szellőzőfuratai. A lámpa melegedhet nyugodtan, erre van tervezve. Gondolj bele, hogy a lámpatestekben sincsen hűtés.A tesztvetítésed óta nem is foglalkoztál egyébként vele?
Nem.
Tavaly év végén nagyjából összeraktam, megcsináltam a tesztet és szédszedtem festeni. Idén meg az első négy hónapban rá sem néztem.
Lassan, de biztosan halad. Fel már tuti nem adom. 
Az elmúlt két hétben is csak annyit haladtam, hogy az izzó, a fényvisszaverő és a kondenzor lencse tartóját lefújtam hóálló fekete festékkel. Ahogy rakom össze majd mindig teszek fel képet.Sraff
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tavaly év végén nagyjából összeraktam, megcsináltam a tesztet és szédszedtem festeni. Idén meg az első négy hónapban rá sem néztem.