- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sraff
tag
Szia!
A felvetésekre válaszolva:
Amúgy a hőmérő pontosan hol mér?
A hőmérő vagy az első fresnel vagy az lcd tetején lesz, középen. Természetesen csak tájékoztató értéket de, de legalább jól néz ki.Az lcd-t és a fényforrást külön-külön hűtöd?
Csak az lcd-t tervezem direkt hűteni. A lámpának csak felül lesznek szellőzőfuratai. A lámpa melegedhet nyugodtan, erre van tervezve. Gondolj bele, hogy a lámpatestekben sincsen hűtés.A tesztvetítésed óta nem is foglalkoztál egyébként vele?
Nem.Tavaly év végén nagyjából összeraktam, megcsináltam a tesztet és szédszedtem festeni. Idén meg az első négy hónapban rá sem néztem.
Lassan, de biztosan halad. Fel már tuti nem adom.
Az elmúlt két hétben is csak annyit haladtam, hogy az izzó, a fényvisszaverő és a kondenzor lencse tartóját lefújtam hóálló fekete festékkel. Ahogy rakom össze majd mindig teszek fel képet.Sraff
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest