Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sraff
tag
Sziasztok!
Először is minden projektorépítőnek eredményekben gazdag boldog új évet kívánok. Bízom benne, hogy idén is lesznek kész és jól működő projektorok, köztük az enyém is.
nooker
Üdv a csapatban.
Ezt a német céges fresnelt nem igazán értem. Azt meg pláne nem, hogy mi lenne a jogsértés. De mindegy. Ez a titokzatoskodás eddig nem volt jellemző a társaságra.
A kérdéseidre válaszolva:
1. Nem kell feltétlenül 21-22"-ban gondolkodni. Van sokkal kisebb méretű, nagy felbontású panel. Például itt. Kérdés, hogy mennyi pénzed van rá. A kisebb panel méret kisebb projektort is eredményez.
2. 19"-os méretű monitorból láttam eddig a legnagyobb projektort. Ezekhez is bőven elegendő egy 400Wos fémhalogén. Okosan elhelyezett ventilátorokkal nem fog melegedni az lcd.
3. A monitor kontrasztaránya és a fémhalogén fényereje adott paraméterek. Szerintem nézegess már elkészült projektorokat az allinbox-on, és ott láthatod, hogy miből mit lehet kihozni.
Sraff
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest