- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sraff
tag
Sziasztok!
Először is minden projektorépítőnek eredményekben gazdag boldog új évet kívánok. Bízom benne, hogy idén is lesznek kész és jól működő projektorok, köztük az enyém is.
nooker
Üdv a csapatban.
Ezt a német céges fresnelt nem igazán értem. Azt meg pláne nem, hogy mi lenne a jogsértés. De mindegy. Ez a titokzatoskodás eddig nem volt jellemző a társaságra.
A kérdéseidre válaszolva:
1. Nem kell feltétlenül 21-22"-ban gondolkodni. Van sokkal kisebb méretű, nagy felbontású panel. Például itt. Kérdés, hogy mennyi pénzed van rá. A kisebb panel méret kisebb projektort is eredményez.
2. 19"-os méretű monitorból láttam eddig a legnagyobb projektort. Ezekhez is bőven elegendő egy 400Wos fémhalogén. Okosan elhelyezett ventilátorokkal nem fog melegedni az lcd.
3. A monitor kontrasztaránya és a fémhalogén fényereje adott paraméterek. Szerintem nézegess már elkészült projektorokat az allinbox-on, és ott láthatod, hogy miből mit lehet kihozni.
Sraff
Új hozzászólás Aktív témák
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Corsair / NBase / ID-COOLING Ventilátor vezérlők.
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- Be Quiet Straight Power 11 750W 80 PLUS Platinum
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Vadiúj számlás SSD-k
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest