- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grabovsky2
tag
válasz
JohnyDeMarco #3792 üzenetére
Johny!
Ezeket menyiért szerzed be? Csak azért, mert bebuzdítottam jó pár embert és rendelni akarnak tőlem projikat.
Köztük egy 4"-os mp5 ből akar ilyet. Ehhez még meg is lenne a tripletem meg minden más.Illetve, hol tudnám megnézni a teljes kínálatukat?
-
Achilles209
tag
válasz
JohnyDeMarco #3792 üzenetére
Nemrég itt leírtam, hogy minél kisebb az optika felé eső fresnel fókusza, annál nagyobb lesz a vetített kép azonos távolságról, ezt a mindenféle kalkulátorral ki is tudod számolni. 7"-os monitornál a 2 méteres kép azért nem szerencsés, mert a pixelek akkorák lesznek, mint egy kockacukor, nyilván ebben van egy kis költői túlzás is, de rontani fogja az élvezhetőséget.
Viszonyításképpen: az én gépem, 17" lcd, amiből úgy ~12"-t használok, ehhez párosul a ~170-es és ~330-as fresnel (írásvetítőből, nincs kettészedve), és így 3-4 méterről 2.5 méter átmérőjű képet vetítek, ami színtiszta 800x600. A triplet miatt a pixelek színfelbontása is látszik, tehát 1 méterről tisztán kivehető a 3 színes téglalap a pixelen belül (RBG).
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- Autós topik
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest