Hirdetés
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grabovsky2
tag
válasz
JohnyDeMarco
üzenetére
Szia, sziasztok!
Válaszok szépen sorban:
-Igen 7" -os lcd -ből építettem. Pontos adatokat nem tudok mondani mert a gyártó már régen befejezte a gyártását és nem közöl adatokat a weblapján.
- Bárkit is óva intek az allinboxos és egyéb ilyen kiszámolós oldaltól. Több okból is.
-1- A valós beállítások "szemre" jobb eredményeket tudsz elérni.
-2- Ha szétszeded a fresneled és felcsavarozod óhatatlanul is megfeszül, megváltozik az íve, persze ha nem hajlított és rendelted külföldről és teljesen sík akkor ez nem áll fenn. De eltolódik a fókuszpontja....
-3- A fresnel egy folár típusú írásvetítőből származik, így a fókuszpontok ismertek. (igaz ingyé volt, de karcos a kicsike
és álló képeknél sajna látszik)-4- Adatok:
fresnel szendzsó: fény forrás felé eső fresnel és lcd táv 5mm. Lcd és optika felé eső fresnel 18mm ( így nekem nem látszik a fresnel körkörös vonalai).Optika és fresnel távolsága az optika gyűjtő lencséjének a közép vonaláig változtatható (csavaros menet, az optikát forgatva), de ahogy lemértem ez nálam 281-280 mm, de szerintem ez a vetítő optikától is függ, sajna az enyémen nincs feltüntetve a fókusz pont, Zeis-ék lehagyták..

A fényforrás és a fresnel távolsága még változni fog, jelenleg 500 mm, ami a kondenzátor lencsének köszönhető, mivel 60 fokban szórja a fényt. Ebben az esetben a legjobb fényerő és az egyenletes megvilágítás volt a cél. Egyébként egy film vetítő optika része volt, nagyon profi kis cucc, de nem ide való.
Kb enyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Automata kávégépek
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
és álló képeknél sajna látszik)