- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
Elsőként, köszönöm neked is a segítséget.
megnézhetnéd, hogy nem-e két rétegből állnak (ploarizáló és rajta antiglare film). És akkor hogy kb milyen vastag az antiglare réteg... lehet hogy vmi tök hártya a polarizálóhoz képest, és akkor az utánad lévők esetleg meg tudnák állapítani, hogy épp mit áltak neki lehúzni.
Miután célirányosan megvizsgáltam a fólia darabokat, megállapítottam, mekkora egy barom, állat vagyok. De, még ezen kívül mást is. Bizony, két réteg fólia van és a külső réteg az antiglare, alatta pedig a polár fólia. Az ok, amiért barom vagyok, az az, hogy hiába olvasgattam hónapokon keresztül, hiába kérdezősködtem, minden fele. Mégis sikerült egy aprócska, ám igencsak fontos műveletről elfeledkeznem.
Mindenhol, ahol az AG réteg eltávolításával foglalkoznak írják, hogy első lépéskén nagyon finom csiszolóval fel kell érdesíteni a fólia felületét. No ezt én, a nagy izgalomban, mivel nem kicsit voltam ideges miközben a vadi új TFT-met téptem szaggattam, szépen elfelejtettem. Így az áztatás során nem tudot a fólia alá bújni a langyos víz. Ennek okán pedig, nem is csoda, hogy csak nagy kínok közepette tudtam leszedni a polárfóliát, amiről, akkor még azt hittem, az az AG.
Csináltam képet, világosan látszik rajta a két réteg. Az antiglare valóban egy hártyának tűnik a polarizáló fólia mellett.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest