- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Ezeket a fotókat néha elég nehéz kinzéni (pláne ha vki nem tudja hogy mit kéne látnia), ezért érdemes lenne őket feliratozni az olvasók kedvéért (mint pl. én
). Hátulról nézel a leszedett rétegre, és a fényképezőgéphez közelebb van az átlátszó vastag réteg és alatta (a fényképezőgéptől távolabb) van a vékony sötét hártya. Jól látom?
''hiába olvasgattam hónapokon keresztül, hiába kérdezősködtem, minden fele''
Na de... hogy is mondjam, hogy ne kioktatásnak vedd... szóval az van, hogy kicsit visszanézve a fórumban azt lehet leszürni, hogy azt sem tudtad, hogy most a szinszűrő az hol-hogy-minek, meg ált. hogy milyen rétegekból áll a panel, kb hogy működik az egész. Szóval szerintem, mielőtt az ember nekiesik vmi komolyabb projektnek, érdemes némi rálátással rendelkezni az érintett témákra, jelen esetben hogy hogyan épül fel, hogyan működik egy TFT monitor, és nem csak arra a néhány aspektusra koncentrálni, ami a konkrét elvégzendő feladathoz (látszólag) elégséges. OK, ezt azért jó rálátás esetén is könnyű benézni amit te csináltál, nade ha másért nem, hát kiváncsiságból is érdemes jobban megérteni a dolgokat. Már persze annak, aki műszaki területen kíváncsi fajta, így ez perverz örömet okoz neki...dehát a DIY típusú ember általában olyan.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Call of Duty: Black Ops 7
- LEGO klub
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest