- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
lhajdu
csendes tag
válasz
miki002 #2782 üzenetére
A nyaralas meg nem kezdodott el.... Johir, viszont hogy van egy-egy pici szabadido : ) ekkor epul a projektor : D
Legutobbi akcio: Szalagkabel problema athidalasa(ami a ket panelt osszekoti)
Egyik jobaratom elvallalta a szalagkapel atkoteset(Ezuton is koszi!!)
Keszitettem egy panelt ami 1,27mm es labtavolsagu szamitasteknikai(IDE vagy regi gepeken LPT port kivezetesere szolgalo) kabelhez kompatibilisse(forraszthatova) teszi a monitorom hatuljan talalhato 0,8mm labtavolsagu kabelt, a kepen 6db lathato, nyilvan tartalek es egyben probalkozas(labtavolsag, forrszem meret) is : )
ugyanez felonozva:
ezutan a szalagkabel elvagasa, es a ket fel felonozasa, majd kis panelokra leforrasztasa(masik panelon egyenkent kicsi tekercsdrottal atkotese) kovetkezett, na ezt a reszt szakemberre biztam : ) Nem bantam meg!
es leforrasztva: (az lpt kivezetokabel is ottfigyel mar rajta, kesobbi kep.. de ide is beillik : )
a masik oldala a kabelnek, ami a panelhoz van ragasztva ugyanigy jart... kep:
A konzol kifaragasa: (butorhatlap)
Ragasztas egy keves FBS-el (ezt mar biztos nem fogom leszedni errol a falaprol...)
A puding probaja: (hattervilagitas beuzemelese)
Megijesztettem 12V-al... es voala....MEG MINDIG MUKODIK : D szinte hihetetlen.... mit kibirt mar ez a panel...
irasvetitore radobva kiprobaltam, a "cable not connected" feliratot felfestette szepen a falra : )Ha tovabbjutok irom a fejlemenyeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest