- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
válasz
storm07
üzenetére
Üdv srácok. Én vagyok a világ legboldogabb embere. Apám a hétvégén elment vásárolgatni egy manushoz, akinek mindenféle kacatja van, szerszámok, gépek. Mikor hazajött mosolyogva adott át egy nejlonszatyrot. Kibontom, hát mi van benne, egy olyan triplet, amilyennel próbálkoztam
. És a poén: 2500 forint volt. Aszittem behalok. Jövőhéten építem is át a cucc elejét a másik lencséhez
Innentől kezdve nem eladó a cucc.Bari: Asszem magyarországon nem lehet kapni ilyet, csak írásvetítőkbe van beépítve. Már írtam párszor, hogy van egy cég, a VIZUÁL Kft., ami foglalkozik ilyen alkatrészek rendelésével, leht, hogy olcsóbb, mint az izzotekről, vagy lumenlabról, most nem tudom melyikről, megrendelni. (küldtem mailt ezzel kapcsolatban, egy hete, azóta se válaszoltak... no comment)
Képek lesznek, csak még egyszer át kell fújni feketével, mert először nem láttam, hogy pár helyen előtűnik az eredeti szín... ezért nem jó sötétben festeni...
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. És a poén: 2500 forint volt. Aszittem behalok. Jövőhéten építem is át a cucc elejét a másik lencséhez
Innentől kezdve nem eladó a cucc.