- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Panasonic P50ST60
Adott egy Panasonic P50ST60-as plazma tv. Ma délután hazaérés után tapasztaljuk, hogy nincs kép a UPC-s set-topbox-ról HDMI-n se akkor nincs kép ha ilyen X96-os androidos media player képét akarok megjeleníteni HDMI-n, sőt ha a laptopot kötöm össze vele HDMI-n akkor
sem jelenik meg a laptop képe a tv-n. Mindhárom HDMI bejáraton próbáltam és 3 különböző HDMI kábel is van a 3 bemenethez. Ha LAN-t dugtam rá akkor a webböngésző bejön meg a youtube is de fél - egy perc után eltűnik a kép és visszadob a bemenet választó képernyőre és kiirja mondjuk azt hogy CABLE ez az 1-es HDMI amin eddig a TV-t néztük.
A menüje is rendben megjelenik és ott találtam egy önteszt funkciót, amivel megjelenik a kép is és a hang is, szóval a tv szerint minden ok magával de igazából, olyan mintha a HDMI bemenetek meghaltak volna.
Nem volt áramszünet tegnap reggel mentünk el itthonról péntek este még a feleségem nézte a TV-t.A TV 2013 októberi vásárlás, üzemidejét nem tudom pontosan, mert 10000-nél megállt a számláló, de saccra olyan 25 ezer óra benne van szerintem.
Van valami ötlet, hogy mit tudnék még kipróbálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest