- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulupeti
senior tag
válasz
Piftuka #12989 üzenetére
Beszéltem egy szakival, aki elvileg szerelő, tehát nem ilyen alkatrész kicserélő mint a szervizekben, jövő hét elején talán kijön, nincs még lepontosítva. Beszéltem vele, illetve néhány üzenetet váltottunk.
A képek alapján gyanús a kijelzőmeghajtás problémája, amit okozhat a vezérlőpanel, az összekötő kábel és sajnos maga a kijelző is. Az EU szerviz adatbank egyébként nem tartalmaz erre a készülékre vonatkozó típushibát. Viszont a leggyakrabban rendelt alkatrész a TV-hez a vezérlőpanel, amit javított verzióban is árusítanak.
-
matador8
csendes tag
válasz
Piftuka #12980 üzenetére
Köszönöm!
Eddig nagyon bejön a tv, a kép gyönyörű, a menüje és a hangzása is teljesen jó. Hozzáteszem a Philips-sel is meg voltam elégedve, ha nem romlik el még nem cseréltem volna.
Telekomtól vettem, Magenta 1-ben 170 ezer volt kedvezményekkel, ráadásul kamatmentes részletre, ez így nagyon megérte nekem. Úgy láttam máshol már nem is kapható.
Később lehet hogy írok róla részletesebben is bár nem mondanám magam hozzáértőnek, csak átlag felhasználó vagyok
-
gulupeti
senior tag
válasz
Piftuka #12985 üzenetére
Először szerettem volna látni, hallani, hogy ők mit mondanak, ha már leveleztem velük. Egyébként pedig nem igazán értem rá erre a napokban.
Helyi szerviz nem nagyon van, bár kaptam egy soltvadkerti számot, illetve marad a kecskeméti Elektro Wing. Megpróbálom őket a napokban.
-
gulupeti
senior tag
válasz
Piftuka #12981 üzenetére
Válaszolt az Oktogon Szerviz az adattáblás emailemre, így bevizsgálás nélkül ezt az üzenetet kaptam tőlük:
"A készülék komplett kijelző cserével lenne javítható, melynek javítási összköltsége 400.000 Ft körül mozog. Az esetleges javítás esetén az alkatrész beérkezési ideje sajnos nem ismert."
Nem tudom, hogy ebben valami wellness hétvége is benne lehet 2 főre, vagy miből bírták kiszámolni? -
gulupeti
senior tag
válasz
Piftuka #12981 üzenetére
Emailre egyébként meglepően gyorsan válaszoltak, másfél óra múlva, kérték, hogy küldjem el a tv adattábláját, ez meg is történt, de erre már nem kaptam választ délután.
Bács-Kiskunban lakom, Kiskőrös környéke, ahogy látom Kecskeméten van szerviz, Hiros Elektro Wing, ismerős említette is ezt a céget, lehet rögtön őket kellett volna keresni és akkor nem futok felesleges köröket.
Köszi megint az infót, nekem ez az alvállalkozói menü nem tűnt fel a honlapjukon.
-
gulupeti
senior tag
válasz
Piftuka #12977 üzenetére
ez az Oktogon Szerviz egyelőre viccnek is rossz, ha 15-20x nem hívtam őket, akkor egyszer sem, "jelenleg minden kollégánk foglalt, tartsam a vonalat vagy hívjam őket újra, nekifog zenélni, aztán 2 perc 45 mp után átmegy tartásba, 4 percnél pedig megszakad." Szerintem leginkább nem ül ott senki.
Az általad linkelt Jófogásos szerviz hirdetése pedig eltűnt.
-
gulupeti
senior tag
válasz
Piftuka #12975 üzenetére
Köszi a választ!
Van még ilyen szerelő, aki ingyen csinál akármit is?
Felhívtam délelőtt a Hisenset, ők az Oktogon Szerviz Kft.-hez irányítottak, velük viszont nem sikerült beszélnem, délután meg már nem értem rá ezzel foglalkozni. Azt mondta az ügyintéző, hogy ők majd ajánlanak szervizt, akár közelebb is hozzám.Milyen jó is, hogy pár napja készen lett a szobafelújítás, nagyobb teret kaptak a front hangfalak, erre bedöglik a tv. Amúgy volt mozgatva a tv a felújítás miatt, de nyilván vigyázva, óvatosan, nem tekergetve a panelt, hétfőn került vissza a helyére, akkor még csak kábeleztem, szerintem csak bekapcsoltam egy pillanatra, kedd meccsnézés, ekkor még semmi gond nem volt, tegnap meg ez fogadott.
Furcsa egybeesés.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Piftuka #12967 üzenetére
Amikor csak az EPG megy, de nincs kép és/vagy hang, ez általános jelenség olyan TV-ken, amelyik gyárilag nem képes dekódolni az adott MPEG, AAC stb. akármi adatfolyamot, miután a megfelelő dekódert nem tartalmazza.
Vagy az adatfolyam titkosított, aminek feloldásához a kártya biztosítja a titkosítás kulcsát.
De ezt csak általánosságban írom, esetedben korábban még működött, gondolom. Egyéb tapasztalatom nincs erről, hogy esetleg sérülhetett a flash memória, ami a szoftvert tárolja, vagy lehetne azt frissíteni, vagy abból mi származna, ennyire nem ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Morbid Metal - Demót kapott a hack&slash akciójáték
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged