- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katsu
aktív tag
Kedves Taxi,
Bár nekem sok tapasztalatom nincsen TV szervizzel kapcsolatban, de a monitorom miatt felvettem már szervizzel a kapcsolatot. Pl.: www.itechszerviz.hu (velük levélben), display.hu (velük telefonon).
Utóbbi monitor szerviznek hirdeti magát, de lehet, hogy foglalkoznak TV-vel is. Gondolom nem túl nagy a különbség. Egy kérdést megér. Én végül náluk csináltattam meg a monitoromat, de csak azért, mert az előbbi szerviz 1 nappal később írt nekem vissza. Árban jobb lett volna...
Viszont az itech válasz levele bizalmat keltett bennem, ami nekem fontos a tapasztalatok hiánya miatt. Aztán persze lehet, hogy koppan az ember.
Gondoltam ennyivel talán tudlak segíteni elindulni valamilyen irányba.Kedves MADKING,
Szerintem félreértetted Taxi "megjegyzését", hogy "ez nem sok". Ő arra gondolt csak, hogy nem ajánlott neki senki szervizt vagy szervizest és el van keseredve. Nem éreztem benne semmi offenzívát. Kérlek, az én levelembe se tedd, mert nem szándékom. Szeretném ha nem menne el rossz irányba a segítségnyújtás.
Szóval: "Szeressük egymást gyerekek!"Üdv: Katsu
-
MADKING
tag
Szia
Hat igen nem sok, tobbre vagytal?
Mivel tudod hogy panel hibas. nem ertem a problemad, ha neked olyan surgos, akkor panasonic szerviz azt csokolom.De azt hogy nem valaszolnak, attol meg nem kell megjegyzeseket tenni.
Panelt lehet keresni a neten bayon 20k-40k kozt vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magyar az űrben
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged