- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Jlaszo81 #2583 üzenetére
Egyszer én is töröltem sebbenzinnel, rögtön elkezdett domborodni a gumilap, lágyulni a belső oldala, ahol érintkezett a benzinnel.
Olyan is volt régebben, hogy a pogácsára mentem rá benzinnel, amitől rosszabb lett, mint előtte.
Alkohol tisztaságával meg az a helyzet, amit írtam: általános iskola, kémia óra. A 98, esetleg 99 % még nem egyenlő 100 %-kal.
Külföldről írsz egyébként?
-
jolti05
őstag
válasz
Jlaszo81 #2576 üzenetére
Azt elfelejtettem leírni, hogy a szétszesésen túl vagyok, igaz, WD40-nel fújtam be a a "gumikorongokat", majd miután semmilyen eredménye sem lett, puha grafitceruzával rámentem az összesre, de ezzel sem lettem előrébb
Próbálkozzak még azért az alkoholos -általad leírt- módszerrel?
Ha a fentebb írtak nem jöttek be és alkohollal is rámegyek majd (ha látod továbbra is értelmét) és semmi, akkor merre induljak tovább? A panel biztosan jó, mert fémdarabbal a "gombok" teljesen jól üzemelnek. Eleinte csak a halkító és a hangosító kezdte megadni magát, amit rágógumipapírral orvosoltam belülről, de minden gombnál ezt nem szeretném bejátszani
-
frankcity
csendes tag
válasz
Jlaszo81 #2407 üzenetére
Az nem lehet hogy érzékelte a tv h valami nem stimmel és letiltott h megelőzze a nagyobb károsodást?Nem hiszek a véletlenekbe...Lehet hogy mikor megpróbáltam kipiszkálni hozzáértem valamihez aminek hatására zárlat lett vagy mittom én..Nagyon idegesít és nem tudom mit tegyek.
-
axlrose32
őstag
válasz
Jlaszo81 #2293 üzenetére
Szia(sztok)!
Ez a történet sehogy nem áll össze, kétféle t-con létezik, az egyik fajta 5, a másik 12v-os.
Szóval az a 9,5v terhelés nélkül lófütty.
Megkockáztatom, hogy nem is a t-conon lesz a gond, hanem a main-on.
Ha gondolod mondok egy nagyon csúnya megoldást privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest